Картка Rozetka

Відгуки покупців про Добриво Compo тривалої дії для троянд 850 г (1574)

Оцінка користувачів 3.5/5
на основі 4 відгуки
  • Ірина Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: 4Line. Вага: 2

Compo тепер моє улюблене добриво

Переваги:
    Мої рози ніколи так рясно не квітли ( після внесення в березні), заказую ще.
    Недоліки:
    не має
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 0.85

Замість 850 г. в коробці біля 500 г.

Недоліки:
    Вказана неточна вага

Доброго дня, пані Людмило!

Дякуємо за ваш відгук і за те, що звернули увагу на важливу деталь. Нам щиро шкода, що вам трапився товар із невідповідною вагою — це не відповідає стандартам якості, яких ми дотримуємося.

Ми вже передали інформацію до виробництва та логістичного центру для перевірки всієї партії. Просимо вас звернутися до сервісного центру. Вам потрібно буде надіслати фото упаковки, чека та фактичної ваги.

Дякуємо за довіру до продукції Compo. Нам важливо зберігати прозорість і високу якість обслуговування.

• Вікторія С***

А на коробці вказано 850 г?

• Ольга К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 2

Почитавши склад добрива,вирішила вперше купити,бо мої троянди геть ,,засумували,,. Додала при пересадці,результат сподобався. Вони ,,ожили,,,квітнуть дуже рясно.Буду купувати ще.

Переваги:
    Зручно зберiгати,легко застосовувати,швидкий результат
    Недоліки:
    Дорогувато,але якщо враховувати результат,якого я довго не могла досягти,то вартує цих грошей

Дякуємо, пані Ольго, за такий змістовний і щирий відгук!

Нам дуже приємно, що тверде добриво Compo для троянд справді виправдало ваші очікування та допомогло повернути життя вашим улюбленим квітам. Ваша думка дуже цінна для нас і, безперечно, буде корисною для інших садівників, які шукають ефективне рішення для підживлення троянд.

Повністю згодні з вами — іноді якість варта вкладених коштів, особливо коли результат помітний так швидко.

• Анна К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 2

Купували не на Розетці нажаль, тут ціна цікавіша... Вносили вперше це добриво цього року ще до цвітіння троянд. Може це і збіг, але здається бутонів вдвічі більше і листя на кущах темно-зеленого кольору, насичені. Дуже задоволені результатом. Будемо експериментувати з іншими добривами бренду Compo, їх немало і різного призначення.

Переваги:
    Представлений дуже широкий асортимент добрив та фасувань для різних рослин.
    Недоліки:
    Дорого в порівнянні з іншими виробниками, але якість вартує того.

Пані Анно, щиро дякуємо за такий ґрунтовний відгук!
      Раді чути, що добриво Compo для троянд дало помітний результат — більше бутонів і насичене листя
      Це саме те, на що ми сподіваємось, коли рекомендуємо продукцію Compo: стабільна якість і видимий ефект.

Також приємно, що ви звернули увагу на широкий асортимент добрив бренду — завжди є що підібрати під кожну рослину.

Нехай ваш сад квітне щедро і яскраво!