Відгуки покупців про Комплект жіночі бавовняні трусики бразиліани 4 шт. Ладан Кольоровий мікс XS Пастель + ПОДАРУНОК якісні шкарпетки

Оцінка користувачів 5/5
  • Ксения П***
    Відгук від покупця. Продавець: Trymay_Fason. Розмір: S. Колір: Пастельний молочний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Зручні і якісні . Розмір повномірний. Брала хс -це наш 42. Дійсно бавовна. Рекомендую

• Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Альона О***
    Відгук від покупця. Продавець: Trymay_Fason. Розмір: M. Колір: Пастельний молочний

Мега зручні трусики.

Переваги:
    Зручні, гарні, якісні
  • Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Trymay_Fason. Розмір: XL. Колір: Пастельний молочний

Беру повторно !

Переваги:
    Чудові ! Коли все як хотілося і навіть краще!
    Недоліки:
    -----
    • Продавець  Trymay_Fason

Щиро дякуємо за відгук. Дуже раді, що сподобався обраний товар і Вам підходить, до речі це українське виробництво)

• Галина П***

Чудові трусики, гарна якість, приємний натуральний матеріал. Ношу одяг розмір L, але білизну завжди беру XL - добре підійшли, гарно тягнуться. Дуже зручні і приємні до тіла. Вибирала саме цю модель, щоб не було видно їх під джинсами на попі). Додаю фото із виглядом ззаду, бо саме цього мені бракувало при виборі. Рекомендую до покупки.

Переваги:
    Зручність, якість
    • Продавець  Trymay_Fason

Дякуємо за відгук і замовлення, дуже раді, що Вам все підійшло і сподобалось. Нехай гарно носиться)

• Світлана М***

Все як хотілося і навіть краще!

Переваги:
    Якісні - задоволена своїм вибором!
    Недоліки:
    -----
    • Продавець  Trymay_Fason

Дякуємо за відгук і замовлення. Нехай гарно носяться)))