- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чудовий варіант за свої кошти
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаВладиславе, дякуємо за відгук та високу оцінку!
Раді, що чохол Grand-X SF-15 виправдав Ваші очікування та став для Вас вдалим вибором за свою ціну.
Бажаємо приємного користування!
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
неожиданно хорошее качество по этой цене
- Переваги:
- качество, обслуживание
- Недоліки:
Представник постачальникаІрино, дякуємо за відгук та високу оцінку!
Раді, що чохол Grand-X SF-15 приємно здивував Вас якістю та залишив позитивне враження від покупки й обслуговування.
Бажаємо приємного користування!
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 14
Дуже класний чохол, ідеально підійшов під ноутбук, замовляла під Lenovo thinkbook 14. Навіть є трохи запасу. Чудовий варіант для захисту від подряпин.
- Переваги:
- Якість, розмір, ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаОлено, дякуємо за такий детальний відгук та високу оцінку!
Раді, що чохол Grand-X SF-14 ідеально підійшов для Вашого Lenovo ThinkBook 14 та має зручний запас по розміру. Приємно, що Ви відзначили якість, ціну й захист ноутбука від подряпин.
Бажаємо приємного користування!
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Зручний чохол, можна використовувати як коврик для миші.
Представник постачальникаВолодимире, дякуємо за відгук!
Раді, що чохол Grand-X SF-13 виявився для Вас зручним у користуванні. Приємно, що Ви відзначили й додаткову практичність — можливість використовувати його як килимок для миші.
Бажаємо приємного користування!
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 14
Все підійшло!
Представник постачальникаМарино, вітаємо
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що Grand-X SF-14 14'' Grey ідеально вам підійшов — нехай служить довго та надійно
Приємного користування!
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дуже зручна штука, користуюсь вже багато місяців
Представник постачальникаІгорю, дякуємо вам за відгук!
Раді, що чохол виправдав ваші очікування та залишається зручним навіть після тривалого використання — це для нас особливо важливо.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Купувала для MacBook Neo, трохи завеликий, але не критично. Поки немає накладних для цієї моделі, цей буде захищати від пошкоджень.
По замірам в опису наче підходив.- Переваги:
- Приємний на дотик і непогано виглядає. Ну і ціна
- Недоліки:
- Поки не має
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино!
Дякуємо за Ваш відгук — дуже цінно
Раді, що чохол Grand-X SF-13 Вам сподобався і вже захищає ноутбук. Невеликий запас по розміру для універсальних моделей — це нормально, головне, що він виконує свою функцію.
Приємно, що Ви відзначили матеріал і вигляд — це справді сильні сторони цього чохла
Дякуємо, що поділилися досвідом, і бажаємо комфортного користування!
- Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Рідко пишу відгуки, але тут не могла не написати)
Чохол просто чудовий! Замовляю вже втретє. Перший раз брала два роки тому, користувалася постійно, щодня носила ноутбук із собою, і якість справді хороша. У сумці добре захищає від подряпин, а в руках його приємно тримати. З часом з’явилися невеликі ковтунці, але вони легко прибираються спеціальною машинкою або навіть звичайним станком. До чохла класно «чіпляються» шеврони чи наліпки, можна легко зробити дизайн під себе) Покупкою дуже задоволена. Замовляла також друзям, їм теж сподобався, тепер беруть його з собою в кожну поїздку. Дуже дякую!- Переваги:
- Ціна, приємний на дотик, захищає від подряпин і легких ударів, стильний
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДякуємо за такий детальний і теплий відгук, Катерино!
Нам надзвичайно приємно, що ви обираєте цей чохол вже не вперше та залишаєтесь задоволені його якістю навіть після тривалого використання.
Раді чути, що він добре захищає ноутбук і при цьому залишається зручним та приємним у щоденному користуванні. Окрема подяка за лайфхак щодо догляду та персоналізації — це дійсно корисно для інших покупців!
Дякуємо за довіру та рекомендації друзям — це найкраща оцінка для нас
Нехай чохол і надалі служить вам у кожній поїздці!
- РостиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Lenovo LOQ 15 - Ну очень туго входит, за свою цену норм.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Щільна посадка — це одна з переваг чохла, адже ноутбук надійно фіксується всередині та менше рухається під час перенесення. Раді, що товар виправдав очікування за свою вартість!
- Артем Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 14
Чудова якість, навіть кішка оцінила
- Переваги:
- При наявності кішки не витягуються нитки кігтями
Представник постачальникаДякуємо, Артеме! Якщо навіть кішка оцінила — це найкраща перевірка якості
Раді, що ви задоволені!
- Данило В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
нормальний, легка ударостійкість присутня
Представник постачальникаДоброго дня, пане Даниле!
Щиро дякуємо Вам за відгук та за вибір Grand-X SF-13 13.3'' Grey.
Раді, що чохол виправдав Ваші очікування та забезпечує базовий захист під час щоденного використання. Ми прагнемо поєднувати легкість, практичність і надійність, щоб ноутбук був захищений під час транспортування.
Бажаємо Вам комфортного користування та надійного захисту Вашого ноутбука!
З повагою,
Команда Grand-X
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чудовий чохол за свою ціну!
- Переваги:
- Ціна, якість.
Представник постачальникаДоброго дня, пане Валерію!
Щиро дякуємо Вам за відгук та за вибір Grand-X SF-15 15.6'' Grey.
Нам дуже приємно, що Ви відзначили оптимальне співвідношення ціни та якості. Ми прагнемо, щоб кожен наш виріб поєднував практичність, надійність і доступну вартість.
Бажаємо Вам комфортного користування та надійного захисту Вашого ноутбука!
Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову.
З повагою,
Команда Grand-X
- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
За свої гроші - Топ.
Представник постачальникаМихайле, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що чохол виправдав ваші очікування та ви оцінили його як “топ” у своєму ціновому сегменті
Дякуємо за довіру та ваш вибір!
З повагою, команда Grand-X
- Дарія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Хороший якісний чохол. Але я трохи прогадала з розміром і він великуватий для ноутбука. Це не критично, буду користуватись
- Переваги:
- Мʼяка, щільна тканина
- Недоліки:
- Кириченков В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Якісний товар!
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Все чудово.
- Елена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Представник постачальникаДякуємо, Олено, за ваш відгук!
Якщо буде зручно — поділіться, будь ласка, враженнями від чохла: чи підійшов за розміром і чи зручний у використанні. Ваш досвід допоможе іншим покупцям
Ми завжди на зв’язку, якщо виникнуть запитання.
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чудово підійшов для ноутбука. Легкий та зрузний для використання.
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що чохол ідеально підійшов за розміром, виявився легким та зручним у щоденному користуванні. Користуйтеся із задоволенням! Якщо з’являться запитання — ми завжди на зв’язку.
- Руденко І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Хороший бюджетний варіант.
- Переваги:
- Ціна, матеріал.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаДякуємо, Ігоре, за ваш відгук!
Раді, що чохол виправдав очікування — приємний матеріал і вигідна ціна. Якщо під час користування з’являться питання або зауваження — ми завжди на зв’язку. Гарного користування!
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Влазять усі види нотів з запасом, у мене 15 дюймовий lenovo legion який має формат екрану 16:10, і він вліз запасом по краям та в висоті. Рекомендую
- Переваги:
- Компактний якщо не хочете пошкодити ноут
- Недоліки:
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Гарний, якісний чохол, на HP zbook сів, як рідний.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Гарна компактна рекомендую
- Переваги:
- Бистра доставка
- Недоліки:
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Все чудово.
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Все супер, сподобався
- Тетяна Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 14
Чохол для мого таблета (в чохлі-підставці 10" зайшов ідеально. Враховуючи наявність клавіатури та мишки зі стіком, все вмістилося в окремих пластикових пакетах на "блискавках". Вважаю, що це подарунок для тих, хто шанує власні речі. Матеріал -натуральна повсть. Рекомендую як необхідність.
- Переваги:
- Ціна/якість/швидкість доставки.
- Недоліки:
- Немає.
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чохол як чохол. Звичайний фетровий. 15.6 леново влізає нормально.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Для транспортування ноута-супер
- Переваги:
- Гарний кейс до ноута, 16"-підходить, строгий на вигляд.
- Недоліки:
- Та за такі гроші, недліки?Галя балувана!
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Отлично защищает.но размер увеличивает. Для перевозки самый раз.
- Переваги:
- Простота и материал.
- Олександр У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Гарний чехол
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Класний чохол
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дуже сподобався у використанні
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Ну ніби норм, просто зшиті два шматка тканини між собою з липучкою зверху. Ноутбук Lenovo LOQ добре влазить, але майте на увазі, що стінки самого чохла широкі, і якщо ноут у вас в рюкзак поміщався прямо впритик - з чохлом він вже не поміститься
- Переваги:
- Ціна, зовнішній вигляд мінімалістичний і строгий, нічого зайвого
- Недоліки:
- Прошивка не вселяє довіри, та дуже додає габаритів ноуту
- Любий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 14
Норм
- Петухов О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 14
Класний чохол!
Раджу. - Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Всё супер
- Анатолій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Зайшов плотненько, виймається тугенько. Якість на вигляд не погана
- Переваги:
- Час покаже