- Надія Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 1.4 кг
Супер для дитячого одягу. Плями їжі і соку відпирає
Потрібно замочити приблизно на годину в ньому.
Я початку заливаю гарячезною водою порошок в місці щоб почалась реакція.
Як трошки останець вода, замочую в ній одяг.
Після відмочування віджимаю і перекладаю в пральну машинку до решти одягу- Продавець StarLight
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 1.4 кг
Порошок якісний, чудово видаляє плями
- Продавець StarLight
- Эллина Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 1.4 кг
НЕ советую заказывать! Цена завышена, как минимум в 3!!! раза! У других продавцов за упаковку 700 гр , цена 100, макс 150 грн.
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'зок. Вірогідніше за все в інших продавців не оригінальний товар.
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 1.4 кг
Порошок гарно справляється з плямами на одязі
- Переваги:
- За свою ціну справляється на 100%
- Недоліки:
- Трошки полиняли речі.Потрібно обережно
- Продавець StarLight
- Лідія О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 700 г
Потрібно замочувати
- Продавець StarLight
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 1.4 кг
Порошок працює, надіслали швидко, рекомендую.
- Продавець StarLight
- логойда о***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 1.4 кг
Порошок супер! Всі рушнички ,як нові!!!
- Переваги:
- Гарно виглядає плями
- Продавець StarLight
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 1.4 кг
Чудовий порошок для прання. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець StarLight
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 700 г
Дуже сподобався, легкий в використанні, з поставленими задачами справляється дуже добре
- Переваги:
- Добре відбілює, не псує речі
- Продавець StarLight
- Євгеній Х***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 700 г
Купував цей товар по рекомендації, відкрив по фільтру "Продавець Розетка" і замовив. Потім замовив ще раз). А сьогодні вирішив пошукати інші ресурси для покупки, і був дуже здивований, що усюди ціна в середньому 100 гривень))))
Дуже гарний спосіб заробити! БРАВО!))))
Порошок - рекомендую
Продавця - НІ!- Переваги:
- - Чудовий порошок
- Недоліки:
- - Завищена ціна в 3 рази
- Таисия С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 1.4 кг
Я дуже задоволена що його купила. Видаляє плями на 10ку.
- Продавець StarLight
Таїсія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Игорь Ц***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 700 г
Для дитячого одягу це засіб номер один! Добре та делікатно прибирає сильний бруд, все відповідає опису
- Переваги:
- якість
- Продавець StarLight
Ігор, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Дарія П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Вага сипучого засобу: 700 г
Цей відбілювач врятував мої нові білі кросівки від плям, білим речам він теж подарував друге життя.
Дійсно працює, хоча я мала сумніви щодо його дії. Рекомендую все робити по інструкції.- Продавець StarLight
Дарія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: ArtEcoOne. Вага сипучого засобу: 700 г
Улюблений порошочок.
Відпирає всі плями.
Однозначно рекомендую - Локачук М***Відгук від покупця. Продавець: Lamar. Вага сипучого засобу: 700 г
Користуюся цим порошком вже тривалий час. Все подобається
- Переваги:
- При правильному використанні чудово відчищає забруднення
- Недоліки:
- При неправильному може випікти колір. Це норма для такого порошку
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: ArtEcoOne. Вага сипучого засобу: 700 г
Хороший магазин і просто нереальний порошок
- Наталья О***Відгук від покупця. Продавець: ArtEcoOne. Вага сипучого засобу: 700 г
Дякую магазину за швидку відправку товару. Порошок дієвий. Працює, як зазначено на упаковці. Продавця та товар рекомендую.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не має
- Анастасия И***Відгук від покупця. Продавець: ArtEcoOne. Вага сипучого засобу: 700 г
Просто бомба! 1 ложка на літр гарячої води.
Відбілила всі свої білі речі, чоловіка, постільну білизну.- Переваги:
- Економний, дійсно відбілює і виводить п'ятна, ціна і об'єм
- Недоліки:
- Та їх нема
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: ArtEcoOne. Вага сипучого засобу: 700 г
Гарний відбілювач. Видалив міцні плями . 5 з 5