- Синявська А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Це хлам а не каструлі.В користуванні 2 місяці і їх місце на смітнику,Все горить прилипає ,пожовтіло,пішла корозія
- Переваги:
- Недоліки:
- Весь набір
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Прийшли швидко, упаковані добре, але порадувалась не довго(
- Недоліки:
- Тонке дно, появилась ржавчина
усього набору якісна тільки сковорідка.Самі каструлі тоненькі все горить .Сама каструлі пожовтіли а кришки просто як погоріли стали білі і розсипались(((Мабуть підробка
- Переваги:
- З усього набору якісна тільки сковорідка
- Недоліки:
- Є щей великі
- Игорь
у наборі немає сковорідки !
- Гончаров Э***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Гарні, не дуже важкі кастрюльки.
- Переваги:
- Гарний набор кастрюль ,гарна ціна.
- Недоліки:
- не виявив
Представник постачальникаДуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією IQ!
- Виктор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Дякую. Все якісно і швидко.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Доброй день . Порадовалась кастрюлям неделю , и она покрылись внутри ржавчиной ! Не рекомендую
- Переваги:
- Красиво
- Недоліки:
- Ржавеют
- Влалимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Доставка во время без повреждений.
- Переваги:
- Недоліки:
- Тонковатое дно
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Нажаль для мене велике розчарування. Кришки я так і не зрозумів до чого там фігурні ребристості. Ну то половина проблеми. Метал дуже тонкий, до якого пристає здається навіть вода а коли миєш то йде запах окислювання. Упаковані назад до коробки. Комусь на дачу.
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Відмінно!!!!
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Добротные, тяжелые кастрюли, приятно взять в руки.
- Переваги:
- Необычно и кажется хорошим в перспективе пользования.
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Отримала свій набору, гарний але маю трошки згіршення, до нього мав бути подарунок форма для запікання, а її не було.
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Сміття, а не каструлі
- Переваги:
- Недоліки:
- Пригоряння, ламаються кришки
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
В кастрюлях не соответствует литражная мерка. Нет зазора как в других производителей.
Представник постачальникаДоброго дня! Дуже вдячні за зворотній зв'язок! За нагоди, будь ласка, конкретизуйте, що Ви мали на увазі про зазор. Загалом мірна шкала повністю відповідає фото товару в картці товару. Заздалегідь дякуємо!
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Прислали одну кришку з розбитою основою під рукою, при тому було так упаковано, що й не одразу помітно. Прошу , будь ласка, дослати основу для ручки. Дякую
- Natasha S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Сподіваюсь вони мене не розчарують. Подивимось як покажуть себе у роботі.
- Переваги:
- Кришки гарні, Каструлі теж мені сподобались.
- Станіслав К***
Не розчарувались?
- Анна У***
І як виявилися у роботі?)))
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Каструлі дуже сподобались. Кришки супер.
Гарна коробка (якщо на подарунок) - Марія Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з червоним
Зручний у використанні та зберіганні, кастрюлі оптимальні за обїемом
- Переваги:
- гарний набір посуду
- Недоліки:
- нема