- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
Надійна міцна конструкція. Не хлипкі
- Переваги:
- Надійна міцна конструкція
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
Барʼєром задоволений, купляв два штуки для блокування сходів знизу і зверху. Монтується швидко і без проблем чи додаткових інструментів. Якість дуже сподобалася, фарба має бути зносостійкою. Механізм блокування не заїдає, все закривається і відкривається легко на обох дверцятах. Продавець відправив миттєво, за це окрема подяка.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
Оперативно відправили. Товар відповідає опису!!! Монтаж зайняв 10 хвилин. Рекомендую!!!
- Переваги:
- Міцний каркас та надійне кріплення. Син поки не взламав!)))
- Аліна Д***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
Якщо вагаєтесь то однозначно Так навіть якщо у вас одна дитина це дуже потрібна річ, так як манеж не завжди є місце де поставити.
- Переваги:
- Дуже зручне встановлення
- Недоліки:
- Внизу кріплення самої дверки пластмасове, діти вже надламали було б чудово як би було залізне)))
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що бар’єрка вам сподобалась і виявилась корисною у щоденному користуванні. Нехай вона забезпечує спокій та комфорт у домі, допомагаючи створити безпечний простір для дітей
- Алевтина П***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
Дякую!
- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук. Нехай бар'єрка допомагає створювати безпечний простір у вашому домі
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
Дуже гарна та та зручна барʼєрка.Легко встановити.
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що бар’єрка Momi Paxi зручна та легко встановлюється. Нехай вона допомагає організувати простір і робить ваш дім комфортним та безпечним!
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
задоволена покупкою, після замовлення магазин зв"язались, все погодили.
Товар гарно упакований. Якістю задоволена. Подобається, що у комплекті йде дві добірні планки, різного розміру.
Свою місію виконує чудово) брали відгородити простір для собаки, тепер кіт з собакою по різні сторони бар"єру і не розносять хату))
Перед встановленням обов"язково почитайте інструкцію та подивіться відео,
і не поспішайте зрізати затяжки (бо у нашому випадку це була помилка).- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що бар’єрка Momi Paxi Plus зручна у використанні та допомагає організувати простір для ваших домашніх улюбленців. Нехай вона і надалі робить ваш дім комфортним і безпечним!
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
Повністю відповідає потребі. Брали щоб обмежити доступ собаці.
- Переваги:
- Автоматично зачиняються, легко встановлюються
- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук!
Нам приємно, що бар’єрка вам підходить. Нехай вона допомагає безпечно обмежувати доступ і робить домашній простір комфортним для всієї родини та улюбленця.
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
Дуже хороша решітка за свої кошти, ставиться елементарно + є секції для розширення,
- Переваги:
- Хороша ціна та якість
- Недоліки:
- трошки скрипить, потрібно змастити навіси - не проблема
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що бар’єрка вам сподобалася. Нехай і надалі допомагає створювати безпечний простір у вашому домі
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Білий
Замовляв огорожу для малюка на сходи. Усі варіанти виглядали схожими, але саме цю обрав через позитивні відгуки. Огорожа чудово працює та повністю виконує свої функції.
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що бар’єрка вам підійшла та забезпечує безпеку вашого малюка. Дякуємо за вибір нашого товару.
- Тарас С***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Білий
Барʼєр якісний. Було питання з монтажем, але менеджер одразу відповіла на всі питання. Рекомендую
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що захисний бар’єр MoMi Paxi вам підійшов і що наш менеджер зміг швидко проконсультувати щодо монтажу. Дякуємо за рекомендацію.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Білий
Гарний бар'єр. Стильно виглядає і надійно тримається, навіть без використання дюбелів. Додаткові секції для розширення - теж чудова опція.
Відкриття з автофіксацією та плавне закривання (при правильному куті встановлення бар'єру) - дуже зручно.
Звук коли брамка зачиняється сама - не надто гучний, цілком прийнятний.- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що бар’єрка сподобалася своєю надійністю, стилем і зручними функціями. Дякуємо за вибір нашого магазину.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
Прості та зручні дверцята, трішки потрібно повозитися з установкою, але нічого критичного.
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що дверцята виявилися простими та зручними у використанні, а установка пройшла без труднощів. Дякуємо за вашу покупку.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Білий
Гарний сервіс, гарна якість. Дуже Вам дякую!
- Переваги:
- Мобільність, встановлення, легкість.
- Продавець Надійний
Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що бар’єрка Momi Paxi вам підійшла і ви оцінили її мобільність, легкість та простоту встановлення. Будемо раді вашим новим покупкам у нашому магазині!
- Ігор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
На справді все з товаром добре, не розібрався, бо на переший погляд здається бракований.. Але насправді це така конструкція. Після моїх повідомлень в неділю ввечері, до мене зразу передзвонив представник продавця і все пояснив. Тому дуже дякую за оперативність, все вийшло!
- Переваги:
- Сервіс продавця!
- Недоліки:
- Якщо розібратись то нема, але налаж з першого разу не вийшло)
- Продавець Надійний
Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що питання з бар’єркою Momi Paxi було швидко вирішене і ви залишилися задоволені сервісом. Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині для нових покупок!
- Василина У***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Білий
Хороша бар'єрка. Спочатку ми не змогли встановити, оскільки сама ідея бар'єри -це супер захист, через що вона змонтована досить туго, щоб її неможна було просто виломати. Тому відео монтування нам допомогло. Досить проста в відкритті для нас, але для дитини непідсильна в відкритті. Супер.
- Переваги:
- Легка в відкритті і закритті для дорослих. Можна навіть переступати через неї :)
- Недоліки:
- Спочатку досить складно змонтувати, оскільки виникає враження, що змонтована неправильно через тугіть. Але ж в цьому і суть бар'єрки.
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що бар’єрка Momi Paxi вам підійшла. Як ви відзначили, вона надійна, легка в відкритті та закритті для дорослих, але водночас безпечна для дитини. Раді будемо бачити вас знову за новими покупками!
- Едуард Л***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Білий
Консультація надана швидко і чітко по питаннях.
- Переваги:
- Швидко встановлюється.
- Недоліки:
- Поки не побачив.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: ForBabies. Колір: Білий
Товар швидко відправили, все супер. Спочатку подумали, що товар бракований, але поспілкувавшись з менеджером, зрозуміли, що так і має бути для надійної фіксації. Встановити не є проблемою, зручний в користуванні.
- Переваги:
- Надійний захист
- Продавець ForBabies
Ольго, дякуємо за Ваш відгук та фото! Раді, що залишилися задоволені покупкою та якістю сервісу. Дійсно, конструкція бортика передбачає щільну фіксацію для максимальної безпеки дитини. Гарного користування!
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Ставлю цьому захисному бар'єру 10/10. Все дуже гарно запаковано, якість високого рівня. Кілька рівнів захисту. Інсталяція не викликала проблем. Правда в моменті розпакування затупив і відрізав масивні стяжки, відповідно бар'єр ніби став нерівним, хоча можна було спочатку встановити на двері, а потім обрізати стяжки. В цілому можу тільки рекомендувати до покупки.
- Переваги:
- Якість, надійність, безпека
- Недоліки:
- Немає абсолютно
Доброго дня Павло. Дякуємо за ваш відгук та вибір бренду MoMi. Приємно знати, що захисна бар'єрка Paxi Plus відповіла вашим очікуванням і справді стала надійним помічником у безпеці вашого дому. Раді, що ви залишилися задоволені якістю, пакуванням і рівнем захисту. Щиро дякуємо за рекомендацію.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Отримали огорожу, скажу прямо я дуже сильно довольна товаром. Купляли навіть не знаю для кого більше, чи то від цуценяти чи від дитини але працює для обох і моя душа спокійна! Спочатку подумали що брак оскільки в не встановленому вигляді одна сторона має перекос але після встановлення перекрс пропав. Тому якщо при огляді бачите перекос не бійтесь він має бути щоб при встановленні все гарно трималось! Замовила пізно в вечеря а на наступний день в обід вже лежало в точці видачі Розетка
- Переваги:
- Якість, ціна, швидкість
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Доброго Дня, Тетяна!
Дякуємо Вам за відгук і за вибір бренду Momi!
- Харланов С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Пощастило отримати бракований товар. Перечитав інструкцію, передивився відео, глянув попередні відгуки, тричі розбирав та збирав - результат один і той самий. Бар'єр дісно не має бути рівний і після монтажу все виглядає непогано - але нажаль не виконує свою функцію тому що дверцятами скористуватись неможливо. Зробив ще одне таке саме замовлення - при отриманні побачив що коробку вже відкривали, підозрюю що існує певна бракована кількість яку насдилають покупцям.
- Переваги:
- Не знайшов
- Недоліки:
- Бракований товар
Доброго дня, Сергій!
Дякуємо за Ваш вибір ТМ Momi. Ми щиро шкодуємо, що інсталяція викликала у Вас труднощі. Огорожа має додаткові механізми безпеки для захисту від випадкових відкриттів. Після розблокування слід лише підняти дверцята догори і тоді відкрити у потрібну сторону. Сподіваємося, що Ви не встигли повернути другу огорожу і вона стане надійним помічником у Вашому домі. - Харланов С***
"Огорожа має додаткові механізми безпеки для захисту від випадкових відкриттів. Після розблокування слід лише підняти дверцята догори і тоді відкрити у потрібну сторону."
Після монтажу у моєму випадку нижня частина стала настільки притиснута що підняття у данному випадку було неможливим, це видно на відео. Другу огорожу я навіть не забирав з магазину тому що там були явні сліди відкриття. Можу залюбки завітати до вашого магазину і продемонструєте мені робочий продукт який я одразу і придбаю.
- Мария Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже раді що їх придбали. Проблем із встановленням не виникло.
Доброго Дня, Марія! Дякуємо Вам за відгук і за вибір бренду Momi!
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороший бар'єр, дуже легко встановити, зручний в користуванні
Доброго Дня, Олександр!
Дякуємо Вам за відгук і за вибір бренду MoMi!
- Петро Т***Відгук від покупця. Продавець: ForBabies. Колір: Чорний
Супер захисні ворота для дітей!!! Якість і ціна адекватні!
- Продавець ForBabies
Петре, дякуємо за хороший відгук! Нехай товар служить Вам і приносить тільки позитивні емоції. Звертайтесь до нас у майбутньому.
- Остап Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Добре служить. Все гаразд
Доброго Дня, Остап! Дякуємо вам за відгук і за вибір бренду MoMi!
- юліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Все супер.
Доброго Дня, Юлія! Дякуємо вам за відгук і за вибір бренду MoMi!
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Встановив, свою функцію виконує
- Переваги:
- Легкість монтажу
- Недоліки:
- Хотілось б якіснішого виконання швів зварки
Доброго Дня, Анжела!
Дякуємо Вам за відгук і за вибір бренду MoMi!
- Виктория Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже задоволені! До цього вже мали аналогічний бар'єр, але цей краще, більш надійний. Тепер собакам шлях до запретної кімнати закритий.
- Недоліки:
- ----
Доброго Дня, Виктория!
Дякуємо вам за відгук і за вибір бренду MoMi!
- Остап Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
добре працює. головне щоб були більш менш нормальні стіни чи боковинки між якими дверцята мають затискаються.
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- не виявив
Доброго Дня, Остап!
Дякуємо вам за відгук і за вибір бренду MoMi!
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже легко дівочими руками лез додаткового обладнання швидко встановили.
Виглядає міцно
Замок дитина малого віку відкрити не взмозі.
Задоволені- Переваги:
- Легко монтується. Надійний
- Татьяна В***
На Вашу думку до якого віку дитини захист?
Доброго Дня, Алла! Дякуємо вам за відгук і за вибір бренду MoMi!
- Ростислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Добротна річ, проста в збірці
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не закривається. Мабуть бракований товар
- Вадим
Ні, він такий і має бути
посилання
- Диана В***Відгук від покупця. Продавець: ForBabies. Колір: Білий
Отличный бортик! Быстрая доставка!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер. Швидка доставка. Я задоволена і спокійна! Зібрала сама, навіть чоловіка не чекала.
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
За свои деньги хороший качественный барьер.
- Никита Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
К сожалению высота отличается от написаного (в покупке для нас был это важный критерий). А к качеству претензий нету, все ок
- Переваги:
- Качество хорошее.
- Недоліки:
- Высота 77-78см
Но не 82 как написано в характеристиках