Відгуки покупців про Велосипедна фара ESLNF QD400 400Lm 2000мАг діод XPG вело ліхтар EOS200 4 режими

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Глеб К***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех

Порекомендував товариш. Ліхтар повністю відповідає моїм очікування. Яскраве світло, приємний алюмінієвий корпус.

• Продавець  Кошик Тех

Дякую за Ваш відгук! Раді, що наш товар Вам сподобався. Сподіваємося, що він буде приносити користь ще довгий час!

• Руслана Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех

Мега топова фара, якістю світла дуже задоволений. І ціна мега солодка за такі характеристики.

Переваги:
    Яскравість, ціна
    Недоліки:
    їх немає
    • Продавець  Кошик Тех

• Юрій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех

Дуже здивований якістю ліхтарика, маю точно такий тільки від Рокброс і ці ліхтарі ідентичні по якості, тільки напиши різні. Світить добре і довго. За ці кошти прямо ТОП.

• Станіслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Кошик Тех

Шахраї, на фото написано зарядне type c, а по факту мікро юсб. Вже після того як забрав ліхтар подивися в комплектацію. Навіщо ліпити на картинку тайп ц?

• Продавець  Кошик Тех

Нам дуже шкода, що виникла дана ситуація. Справді креативний відділ помістив на фото напис та знак роз'єму Type-C, що не відповідає дійсності. Всі не точності виправлені.

Якщо Вас не влаштовує товар, Ви можете його повернути. Приносимо вибачення.

• Ярослав

А сколько заряд держит?