Відгуки покупців про Соковижималка ТАПАЗ алюмінієва СБ-1 (Полтава)

Оцінка користувачів 2.4/5
  • Віталій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: БусіДім

Не рентабельна. Не зручна, не весь посуд для віджиму соку підходить. Жмих попадає в посуд з сіком. Зернята проходять крізь сітку в сік. Не рекомендую.

Переваги:
    Немає.
    Недоліки:
    Все
  • Ирина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Farmer's Hub

Есть брак

• Вячеслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Your House

З того досвіду, який вже є. Якщо використовувати м'ясисті помідори типу сливка, оленка, чумак, новачок, то можна перекрутити два відра не розбираючи агрегат для вичищання. І бажано порізати не на половинки, а дрібніше, краще буде проходити Якщо соковиті домашні помідори з велою кількістю соку і сім'яні - забивається дуже швидко і ніякі маніпуляції, включаючи реверс, не допомагають. При цьому, макуха буде дуже мокра і соку залишиться багато. Тому я б цей агрегат комплектував би добрим куском марлі замість рекомендації перекручувати макуху.
    Перед використанням змажте втулки шнеку і резинку між ними рафінованим маслом, інакше репіти буде так, що в сусідньому кварталі почують.
    Жінкам, у яких немає людини, яка виправить весь брак виробництва або вони самі не мають сили та просто не мають круглого напилка, до покупки взагалі не рекомендую. Прийдеться повертати. Всім рекомендую оглядати при отриманні. І якщо ви не готові робити як я, то відразу відмовляйтеся. Або відразу подумайте про полтавський варіант агрегату, в якому сітка розбирається і можна її легко помити зсередини, не користуючись зубною щіткою. До речі, це ще один помітний мінус, але я зі старого досвіду був до нього готовий.
    Отже, сподівався що буде, як радянський Струмок, а виявилося помітно гірше. Радикальна неповага виробника до споживача. З таким шнеком з осьовим зміщенням і випливами з під форми і ржавою сіткою, навіть в совкі товар не випускали. Це не товар - а ганьба вітчизняного виробника. Просто трохи краще, ніж нічого.

Переваги:
    Витискає
    Недоліки:
    Відвертий брак виробництва
  • Вячеслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Your House

В пункті видачі Розетки попросив оглянути товар. І був правий. Шнек з'єднаний з двох половинок зі зміщенням в міліметр і по всьому шву виступи необробленого металу в двох місцях круглі заглиблення від форми з виступами по краям, об які точно б чіпляллися шкурки помідорів і все б швидко забивалося. "Вишенькою на торті" стали два виступи алюмінію від браку форми заливки прямо посеред заглиблень шнеку. один виступ висотою в 0,7 см і шириною 2 мм. Другий - трохи менеше. В цих місцях не тей що шкурки, помідор не пройшов би. Досвід роботи з радянським Струмком підказував - заводський брак. Повертай. Але...
    Вдома чекали 16 кг помідорів. Чомусь хотілося вірити що прийде щось типу Струмка, який пролежав на складі з радянських часів, і буде без браку. Але прийшла явна неповага виробника до споживача (до магазину претензій нема, продає, що йому продали).
    Я розумів, що алюміній - м'який метал. Ями від форми не зарівняю, але виступи приберу. Дорогю додоми придбав круглий напилок. І за 40 хвилин "вилизав" всі шви, виступи, і навть трохи витончивши шнек прибрав дві ямки від тримача форми. Звісно, прибрати осьове зміщення неможливо, але я зашліфував виступи так, щоб за них не чіплявся продукт в процесі перекрутки. Я весь був в алюмінієвому пилу, але "станок" був готовий до праці. Але радів я зарано.
    Сітка всередині виявилася іржавою. Знову зачистка, тепер вже наждачним папером. А з середини конусу це робити ще те задоволення(((
    Зібрав. Почав крутити. Ніби все як в радянські часи. Але, виявилися нюанси, як в анекдоті, не дуже пристойному. Повністю закручений регулятор притиску не давав сухої макухи і близько, як вона була у Струмку. Крім того люфт кріплення зажиму настільки великий, що з під нього поступово виступає пюре, і попадає в макуху. Сама макуха досить мокра. Після завершення процесу, спробував, як написано в інструкції, перекрутити макуху. Де там! Все негайно забилося. Спробував ще раз - те саме. Спробував разом з помідорами наполовину, теж швидко забилося.
    В результаті взяв марлю вчетверо і надавив рукою з макухи 2,8 літри соку. з 16 кг помідорів. Якщо це СУХА макуха, то я - марсіанин. Суха - це коли з такої кількості через марлю можна ще надавити пару стаканів соку, але не три літри.
    (Є обмеження по символам. Допишу в другому приписі)

Переваги:
    Витискає
    Недоліки:
    Відвертий брак виробництва
  • Лора К***
    Відгук від покупця. Продавець: VK Market
  • швец т***
    Відгук від покупця. Продавець: Aloft

Чаша подачи продукта закрепляется не плотно, во время работы надо постоянно поддерживать. Отверствие для выброса отходов не выведено надлежащим образом, а сделано так, что идет с заброс отходов в готовую смесь. Контроль этих двух моментов очень напрягает. Зная это, не купила бы данную мясорубку. Цена 860 грн не оправдывает качество.

Переваги:
    Помол быстрый, работает хорошо
    Недоліки:
    не продумана система отброса отходов
    • Aloft

Благодарим Вас, Татьяна за конструктивный отзыв, и постараемся донести эти замечания до производителя.

• новиков п***
    Продавець: Проверено временем

Жому з помідорів немає куди виходити. Який розумник таке поставив на виробництво?

Недоліки:
    Виробник сам пробував вичавити томатний сік?
    • Проверено в***

Здравствуйте, Павел. На конусе соковыжималки есть белый наконечник, который откручивается когда скапливается жмых. Прокрутив несколько раз ручкой (при этом не закладывая продукты) жом выходит, опять закрутите наконечник и продолжите выдавливать сок. Всего хорошего!