- Тивонюк В***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Дякуємо за відгук та чекаємо знову!
- Тетяна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Все підійшло, задоволена замовленням. Та ще хочу відмітити гарний сервіс, допомагають вирішити будь-яке питання.
- Переваги:
- Чудовий розмір
- Продавець Monrouk
Дякуємо за відгук та чекаємо знову!
- Софія Д***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Dark Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Дуже сподобалось хороша якість
- Переваги:
- підходить по розмірам та зручне в пакуванні
- Продавець Monrouk
Дякуємо за відгук та чекаємо знову!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Dark Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Супер. Чохол іделаьно підійшов на Макбук про 14 діагональ
- Переваги:
- Продавець швидко відповідає. Швидко відправляє замовлення
- Недоліки:
- нема
- Продавець Monrouk
Дякуємо за відгук та чекаємо знову!
- Olha K***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Pink. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Чохол класний, ідеально підійшов, якість гарна і все відповідає опису. Компанія дуже швидко відреагувала на замовлення і відправили в той же день! Усім лишилась задоволена, рекомендую
Дякуємо за відгук та чекаємо знову!
- Айлін Г***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Дуже раджу даного покупця, чохол прийшов швидко, без дефектів і ціна супер
- Переваги:
- Якісний матеріал, виглядає ідентично як на фото, всередині мʼякий чохол
- Продавець Monrouk
Дякуємо за відгук та чекаємо знову!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Pink. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Все ідеально: і чохол, і обслуговування. Звʼязалися за мить, одразу відправили. Подаруночок розчулив
Чохол на MacBook Air 13,3 як рідний. Тканина якісна, шви рівненькі, нитки не стирчать, фурнітура норм. Всередині мʼякий пухнастик.
Дякую!!!- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Нічого
- Продавець Monrouk
Дякуємо за відгук та чекаємо знову!
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Швидке і якісне обслуговування. Добротний чохол на свою ціну, топчик.
Дякуємо за відгук та чекаємо знову!
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Хороший чохол, приємна ціна, гарний продавець, миттєво вийшов на звʼязок і відправив замовлення. Рекомендую!!!
- Переваги:
- Все супер, чохол підійшов ідеально
- Недоліки:
- Неможливо знайти
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Dark Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Гарний колір, всередині мягенький, все сподобалось.
- Продавець Monrouk
Дякуємо за відгук та чекаємо знову!
- Олександра Г***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Pink. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Качественный чехол и очень красивый цвет. Очень понравился сервис , со мной быстро связались и отправили заказ. Еще и подняли настроение очень приятным подарочком
- Переваги:
- Качество / Хороший сервис
Дякуємо за відгук та чекаємо знову!
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Ввечері замовила, наступного ранку відправили. Прийшло все в гарному стані, все як на фото. Приємний бонус - подаруночок
Дякуємо за відгук та чекаємо знову!
- Марія-Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Дуже задоволена покупкою, товар такий як на фото, дуже якісний!
Дякую за неймовірно швидку доставку і приємний подарунок до мого замовлення!
Обовʼязково замовлятиму ще ️- Переваги:
- Товар відповідає фото, якісний, швидка доставка
- Продавець Monrouk
Дякуємо за відгук та чекаємо знову
Товар відповідає очікуванням!
До замовлення було вкладено подарунок і це приємно. Рекомендую!- Продавець Monrouk