Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Добриво Українські гумати FARMER органічне для овочевих культур у легкодоступній формі, концентрат 1 кг (4820219190066)

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Василь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1

Добре, працює. Урожай городини зріс. Саджанець вишні нарешті пішов угору.

Переваги:
    Легко користуватися.
    Недоліки:
    Дорогувато.
  • Ігор Б***

Добриво відмінне!Раджу!

Переваги:
    Вище сказано.
    Недоліки:
    Дорога доставка, за 2 літрових ну дуже дорого!
  • Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1

Відмінне добриво!Буду замовляти ще.Раджу всім.

Переваги:
    Все зазелепіло,пішло у рості.
    Недоліки:
    Нема.
  • Ігор Б***

Ще рано

Переваги:
    Шводко
    Недоліки:
    Незнаю
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1

Органічне добриво. Використовувала для овочів. Перці були чудові, багато плодів, рослини сильні.

Переваги:
    Натуральне добриво
  • Таня

однозначно варто використовувати

Переваги:
    Поливала вуличні огірочки раз на 2 тижні. припускаю що саме від добрива плодоношення було до перших ночей з температурою менше +10, жовтих листів було мало
    Недоліки:
    нмае
  • Олег Б***

Класне добриво

Переваги:
    Бистро розчиняється , добре впливає
    Недоліки:
    Відсутні
  • Валентина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1

Доволі ефективне добриво. Користуюся другий рік

Переваги:
    Ціна,якість
  • Михаил М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1

Получил быстро, пока не пробовал.

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1

Удобрение понравилось, растения ожили на глазах и хорошо плодоносят. В следующем году куплю его обязательно.

• Валентина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1

Замовила вдруге і вдвоє більше. Результат помітний: усе ожило,розкущилося. Хоілось би й хорошого урожаю,але це ще ранувато. Рекомендую всім городникам і садівникам

Переваги:
    Дія помітна
    Недоліки:
    Не помітила

Раді вітати, Валентино! Щиро дякуємо, що знайшли час та поділилися результатами від застосування органічного добрива FARMER для овочевих культур.

Ми впевнені, що органічні добрива ТМ "Українські гумати" стануть надійними добривами, біостимуляторами з антистресовим ефектом для отримання стабільних врожаїв. Користуйтесь з задоволенням! Здоров’я, активного росту та потужного врожаю вашим рослинам!
      Дякуємо Вам за вибір бренду "Українські гумати"!

ТМ "УКРАЇНСЬКІ ГУМАТИ" – Збережемо та Примножимо Врожай Разом!

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1

Як на мене, то воно добре діє. Посадили перец і полила добривом вже 3 рази, то результат дуже хороший. Рослина більша і вже випускає цвіт.
    Головне працювати в гумових рукавичках, бо коли добриво потрапляє на руку то сушить шкіру.

Переваги:
    Є ковпачок і не потрібно ніяких інших мірних стаконів

Вітаємо, Олено!
      Дякуємо за довіру та вибір органічних добрив ТМ "УКРАЇНСЬКІ ГУМАТИ". Раді, що Ви задоволені та залишили свій відгук.
      Перець дуже вимоглива рослина до ґрунту та добрив. Він найкраще реагує на легкодоступні органічні добрива. Тому, добриво для овочевих культур FARMER – це ідеальне збалансоване органічне добриво для підживлення перцю та інших пасльонових рослин. Завдяки 100% розчинному концентрату легкодоступних гумінових, фульвових кислот, амінокислот та мікроелементів у рослин створюються сприятливі умови для росту, покращується фотосинтез, вегетативний розвиток, зміцнюється коренева система, посилюється імунітет та стійкість до хвороб, покращується цвітіння та плодоношення, а також живлення необхідними мінеральними речовинами для збільшення врожаю.
      Бажаємо Вам завжди відмінних результатів та потужних врожаїв!

• Юрій А***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1

Дуже вдячний за отриману консультацію по використанню концентрату FARMER. Чітко, докладно, зрозуміло, фахово, приємно! З повагою, Юрій

• Віра Т***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1

Подобається це добриво і результат. Дуже багато зав'язі. Ще брали для квітів та для картоплі. Теж швидко видно результат. Однозначно рекомендую!

Доброго дня, Віро!
      Дякуємо Вам за позитивний відгук. Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів торгівельної марки "Українські гумати".
      Гумати взаємодіють з різними аспектами росту та розвитку рослин, поліпшують родючість ґрунту, стимулюють кореневу систему, підвищують доступність поживних речовин та забезпечують захист рослин від стресових умов. Це позитивно впливає на здатність рослин до формування плодів, квітів або насіння.
      Користуйтесь з задоволенням органічними добривами ТМ "Українські гумати"! Бажаємо Вам завжди відмінних результатів та потужних врожаїв!

ТМ "УКРАЇНСЬКІ ГУМАТИ" – Збережемо та Примножимо Врожай Разом!

• Тетяна
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1

Поки що встигла використати лише для замочування насіння та підживлення розсади овочів, результатом задоволена як і розсадою. Насіння швидко проросло, розсада росте "добротна", сподіваюсь добриво і надалі після висадки в грунт буде давати гарний результат. Рекомендую

Переваги:
    ефективне, легке у використанні
    Недоліки:

Тетяна, дякуємо Вам за позитивний відгук! Думка споживачів дуже важлива для нас!
      При висадці у ґрунт також рекомендуємо здійснити обробку органічним добривом для Овочевих культур ТМ "Українські гумати" для швидкого приживлення, вкорінення, зняття стресу при пересадці та підвищення стійкості до хвороб.