Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Дощовик з капюшоном для собак Noblepet Moss Yellow, одяг для собак унісекс, 2XL (M4106/2XL)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Анна
    Продавець: lick&bark. Колір: Синій. Розмір: 7XL

Прийшов зовсім інший товар!

• Алена В***
    Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 5XL

Ми в захваті )

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 3XL

Дощовик з якісної прогумованої тканини, одягати на собачку зручно. Нашому песику сподобався.

Переваги:
    Якісний виріб
  • Дар'я Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 5XL

Брали 5 размер бордер колли 22 кг. Все отлично.

• Александр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 5XL

Досить зручно в користуванні. Хороша якість.

Переваги:
    Якість
  • Інна
    Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Синій. Розмір: 6XL

Гарний дощовик. Легкий, не пропускає воду, швидко сохне, зручно одягається. На німецьку вівчарку брала розмір 6XL, але лише через деякий час після використання звернула увагу на бірку всередині дощовика, на якій вказаний розмір 5XL. Різниця не критична, але задню частину не дуже прикриває. Тому будьте уважні при огляді посилки.

Переваги:
    Легкий, зручний, захищає від дощу
    Недоліки:
    Надіслали не той розмір
  • Константин К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 6XL

Купив 6XL на лабрадора 43кг. Сів нормально, обирав по розмірній сітці. Якість зрозумієм з часом, виглядає прикольно

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Синій. Розмір: 5XL

Завдяки консультації менеджера - розмір підійшов ідеально. Гарний дощовик на сиру погоду

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 7XL

Час від часу купляли цей дощовик, дуже зручний для песика, проте є проблема з якістю стягуючих елементів біля лап та тулуба. Вони досить швидко рвуться, і тому дощовик вже не сидить добре по формі тваринки. Останній раз коли придбали, то під час третього виходу на вулицю в ньому, стягуючий елемент порвався, хоча взагалі не чіпали його.

Переваги:
    Добре захищає від дощу, ідеально підходить по розміру
    Недоліки:
    Погана якість стягуючих елементів
  • Денис Т***
    Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 3XL

Гарна якість за адекватні гроші.
    Рекомендую!

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 2XL-Long

Класний дощовик, не промокає!
    Але для мого коргі трошки за короткий на пузіку, бо половина лишається чистою, а половина пузика все-одно брудниться
    Та і по спинці можна було б додати трошки довжини, але то не критично.
    По обʼєму взагалі питань немає, все підійшло добре.
    Ще ніколи не розумію, навіщо каптур а одязі для собак, але це більш риторичне питання

• Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 7XL

Брали для черного русского терьера (60 кг) самый большой размер. На животе сходится, а в груди маловат, не застёгивается. Со своей задачей справляется, от дождя хорошо защищает, так что в целом довольны. Для владельцев ЧРТ и подобных пород совет - обращайте внимание на обхват груди.

Переваги:
    Хорошего качества
  • Надія
    Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 5XL

Тканина звичайна, я не розумію чому всі пишуть, що не промокає. Виглядає, наче дома шили швидко. Дірку для повідця не прорізали, вона виглядає наче на штанах забули порізати дирку для гудзика. В ту дирку як мінімум буде протікати вода. В сильний дощ, взагалі з ним не вийти. Таке враження що це не плащ, а бутафорія. Відмовилась від товару в розетці. Чекаю повернення грошей.

Переваги:
    Колір
    Недоліки:
    Тканина
  • Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 3XL

Чудовий дощовик, служить нам уже рік, ваш улюбленець не змокне, не замаститься

Переваги:
    Цупка тканина, легко витирати без прання
    Недоліки:
    Не побачили
    • Дмитро

Підкажіть, будь ласка, який розмір для спаніеля брали?

• Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 3XL-Long

Не дуже зручно надівати і знімати, бо застібки на пузіку. Захищає від дощу і бруду нормально.

Переваги:
    Захищає собаку від дощу і бруду
    Недоліки:
    Важко надягати і знімати
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 6XL

Не витрачайте гроші, викройка як на малу дитину фрак, кому треба можу подарувати

Переваги:
    Якість матеріалу непогана
    Недоліки:
    Не практично
  • Галина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: M-Short

Отличны дождевик :)

Недоліки:
    Нет.
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 6XL

Можливо комусь буде корисний коментар. Голден 1 рік вага 29 кг. Параметри: шия 48см, грудка 73-74, довжина від холки 65-67. Спочатку ми замовили 5хл але в грудці все таки малувато. 6 хл сидить досить вільно, рятують штучки для регулювання на лапках і животику.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 7XL

Отличное качество. Сел идеально на маламута. Уже давно искала ему дождевик, но на грудь 98 см уже казалось, что и не найду никогда. Хорошо стирается в машинке, быстро сохнет. Шикарная вещь.

Переваги:
    Качество и размер
  • Анатолій
    Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Синій. Розмір: 7XL

Класний дощовик. Не мокне.
    Рекомендую!

Переваги:
    Все
    • Анатолій

Через два роки користування - дуже неякісно прошитий дощовик. Вже 4рази носив у майстерню - постійно відриваються рукави при найменшому зачіпанні собакою об щось.
      Шукаю щось на заміну, але, на жаль, поки в такому розмірі тільки цей дощовик знайшов

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 5XL

немного странные рукова, ну в целом хорошее качество вроде, ещё не испытывали под дождём)

• Аліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: XL

Дуже гарний дощовик, якісно пошитий, надійна фурнітура. Розмір XL підійшов ідеально на середнього Пуделя вагою 6 кг.

Переваги:
    Якість, зовнішній вигляд, зручність
  • Павел Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: L

Дуже гарний дощовик! Цвергшнауцеру (4 місяці) розмір л підійшов ідеально.

• Катя Е***
    Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: M

пришёл совершенно другой размер.

Переваги:
    нитки не торчат, прошито хорошо
    Недоліки:
    не подошёл
  • Олександра Ч***

Стильний

• Баланская О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 2XL-Long

Несмотря на нюансы с качеством строчек, товар понравился

Переваги:
    Легкий, удобный
    Недоліки:
    После первого использования пришлось пришивать одну из 3 липучек- оторвалась.
  • Ярославна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 4XL

Краса ❤️

• Алексей К***

Доброго вечора,а підкажіть розмір який ви вибрали?)
      Дякую

• Ярославна Г***

Алексей колосов, добрий вечір!4ХЛ

• Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 6XL

Легкий та зручний дощовик. На лабрадора, 45 кг розмір 6xl чудово підійшов.

• Анастасия А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: L-Short

Супер!

Переваги:
    Легко мити, на всі сезони окрім літа
    Недоліки:
    Застібки внизу
  • Михайло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 6XL

Хороший дощовик, це вже другий, брали 6XL на ротвейлера, собака не дуже великий, то навіть трохи вільний, але 5XL вже був замалий. Може він і десь намокає на швах, але не критично, якби не відгуки то я б і не помітив, навіть не скажу що це недолік, головне його завдання це не мити повністю собаку від багна, а тільки частково і з цим він справляється.

Переваги:
    Яскравий, свтловідбиваюча стрічка, захищає від багна і головне виготовлений в Україні! - все що було потрібно
    Недоліки:
    не дуже зруно защіпати на пузі, можливо було б краще якби навпаки, защіпався зверху, попередній трошки порвався через рік часу, але собака активний він не може носитись вічно
  • Ираїда К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 4XL

ДУЖЕ КЛАСНИЙ. ВСЬО ПІДІЙШЛО, АЛЕ З ДРУГОГО РАЗУ. ПО ХАРАКТЕРИСТИЦІ МИ ВЗЯЛИ 7ХL,АЛЕ ВІН БУВ ЗАВЕЛИКИЙ. МИ ОБРАЛИ ПО СХЕМІ І ВИЙШЛО-4 ХL.РОЗЕТКА РЯДОМ,ТОМУ ОБМІНЯЛИ ДУЖЕ ШВИДКО. З ПОСМІШКОЮ, ДЯКУЮ ВСІМ ХТО РОБИТЬ В ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ РОЗЕТЦІ. ІДЕАЛЬНИЙ ДОЩОВИК. БОМБЕЗНИЙ.

Переваги:
    УТЯЖКИ. СВІТЛОВІДБИВНА СТРІЧКА. МАТЕРІЯ. ЛІПУЧКИ.ПЕТЛЯ ДО ШЛЕЇ.
    Недоліки:
    НЕМАЄ
  • Ираїда К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 4XL

Переваги:
    УТЯЖКИ. СВІТЛОВІДБИВНА СТРІЧКА. МАТЕРІЯ. ЛІПУЧКИ.ПЕТЛЯ ДО ШЛЕЇ.
    Недоліки:
    НЕМАЄ
  • Юлия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 5XL

Лабрадор 1 год вес -28кг,размер 5хл подошёл даже немного свободен в области живота,но за счёт резинки можно отрегулировать.

Переваги:
    Через час прогулки под дождём второй слой не промок.
    Недоліки:
    Если капюшон надет, дождевик сползает вперёд, но может это только у нас так.
  • Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Жовтий. Розмір: 7XL

Купувала дощовик для дорослого лабрадора, розмір 5XL. Підійшов ідеально. Окремо дякую за консультацію щодо розміру дощовика!

Переваги:
    Не промокає, яскравий колір, світловідбивач
  • Анна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 6XL

Добрий день. Підкажіть, будь ласка, можна обміняти дощовик розмір 6XL на 7 ХL.

• Ніна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 3XL

Дощовик дуже гарної якості. Але маломірить. На міттельшнауцера підійшов розмір 3XL.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Маломірить