Відгуки покупців про Іграшка для котів спресованного котяча м'ята з пір'ям GiGwi Catnip, перо, котяча м'ята, 8 см

Оцінка користувачів 3.73/5
  • Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Дуже підходить котикам,які не можуть обходитися без "кусь": знімає стрес, наприклад, очікування)

Переваги:
    Доповнює палички мататабі
    Недоліки:
    Не знайшли), просто потрібна така більшої довжини)

"Ольго, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми раді, що Ви оцінили переваги таблетки SUPERIUM Спіносад та залишилися задоволені покупкою."

• Наталя С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Чудова іграшка, коту сподобалась. Він грається та гризе її.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Эдуард П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Котам не понравился, не играются. Реагируют только на перья…

Добрий день, шановний Едуарде! Дякуємо за зворотний зв'язок! Те, що Ваші коти не реагують на іграшку з котячою м'ятою, могло трапитися з ряду причин, серед яких неправильно підібраний розмір іграшки під вік улюбленця, а також генетична особливість відсутності у тварини рецепторів, що сприймають ефірні олії котячої м'яти. Таке трапляється, хоч і досить рідко — у поодиноких випадках. Рекомендуємо Вам звернути увагу на іграшки-дражнилки GiGwi або іграшки з дзвіночком.

• Эд С***

Котам не понравилось, 0 реакции, только перья понюхали и все

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Котам не интересно

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не виправдала ваших очікувань. Для того, щоб ваш кіт не втрачав інтерес до інтерактивних іграшок, їх потрібно періодично ховати та тримати в зоні недосяжності тварини. Тоді улюбленець кожного разу сприйматиме іграшку, як нову розвагу. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості іграшки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Глазиріна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Іграшка коту сподобалась . Супер. Але трьох пакетиків м'яти в комплекті не було. Дивно, що я не перша про це пишу. В чому справа і як збираєтесь виправляти ситуацію ? Питання до продавця .

Переваги:
    Коту сподобалось.
    Недоліки:
    В комплекті немає м'яти.

Добрий день, шановна Аліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! До даної іграшки GiGwi в комплектації не передбачено додаткових пакетиків з м'ятою. Вибачте, в описі була помилка, ми її виправимо. Дякуємо, що звернули увагу.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Отримали іграшку. У комплекті був пакетик із м'ятою.
    Котикам дуже сподобалася іграшка, навіть дуже, вони так збудилися, бігали за нею, довелося ховати. Але так було не довго, зараз вона лежить без інтересу.

Переваги:
    Якісно зроблена
    Недоліки:
    Без м'яти котам не цікава

Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Дуже шкода, що іграшка GiGwi Спресована котяча м'ята з пером стала не цікава вашим котикам. Це могло трапитися з ряду причин, серед яких неправильно підібраний розмір іграшки та вік улюбленця. Для того, щоб кіт не втрачав інтерес до інтерактивних іграшок їх потрібно періодично ховати та тримати в зоні не досяжності для котика. Тоді улюбленець кожного разу сприйматиме іграшку, як нову розвагу.

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Отримали іграшку, якість норм.
    Але в описі написано що до іграшки у комплект входять пакетики з м’ятою, їх не було…

Недоліки:
    Неповна комплектація

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! До даної іграшки GiGwi в комплектації не передбачено додаткових пакетиків з м'ятою. Вибачте, в описі була помилка, ми її виправимо. Дякуємо, що звернули нашу увагу.

• Людмила К***

Кіт інколи грається

Переваги:
    Якісна

Добрий день, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi. Не достатня зацікавленість могла трапитися з ряду причин, серед яких неправильно підібраний розмір іграшки, вік улюбленця, а також генетична особливість відсутності у кота рецепторів, що сприймають ефірні олії котячої м'яти. Таке трапляється, хоч і досить рідко — у поодиноких випадках. Рекомендуємо Вам звернути увагу на іграшки GiGwi з пискавкою або з дзвіночком.

• Наталья Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Якість іграшки гарна.Купляла з надією,що котик буде її гризти,щоб чесати зубки…Але ні,зуби він чеше об наші рукиГрається тільки іноді з пір‘ячком яке є на цій іграшки.

Переваги:
    Цікава,якісна

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Джон
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

За два месяца не в состоянии откорректировать описание.
    В комплектации нет пакетов с мятой.
    Писали об этом пару месяцев назад - сказали «да, уберем, опечатка»
    По итогу, воз и ныне там.

Переваги:
    Кот проигнорировал
    Недоліки:
    Описание не соответствует, нет мяты
  • Анастасия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Не тільки кіт був у захваті, а й собака, яка половину іграшки зжерла. Граємось з нею під наглядом, обидві тваринки задоволені іграшкою)

Переваги:
    Коту цікаво

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою!

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Прикольная игрушка, котенку и кошке понравилось, игрались

Недоліки:
    В комплекте пакетиков с мятой не было, очень жаль, за чем тогда указывать.

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! До даної іграшки GiGwi в комплектації не передбачено додаткових пакетиків з м'ятою. Вибачте, в описі була помилка, ми її виправимо. Дякуємо, що звернули нашу увагу.

• Тетяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Хороша іграшка. Але кошка гралася один день. наступні дні не цікавилася нею

Переваги:
    Хороша іграшка
    Недоліки:
    Кошка більше не хоче гратися

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Дуже шкода, що іграшка GiGwi Спресована котяча м'ята з пером не виправдала Ваших очікувань. Це могло трапитися з ряду причин, серед яких неправильно підібраний розмір іграшки, вік улюбленця, а також генетична особливість відсутності у кота рецепторів, що сприймають ефірні олії котячої м'яти. Таке трапляється, хоч і досить рідко — у поодиноких випадках. Для того, щоб кіт не втрачав інтерес до інтерактивних іграшок їх потрібно періодично ховати та тримати в зоні не досяжності для котика. Тоді улюбленець кожного разу сприйматиме іграшку, як нову розвагу.

• Юлія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Взяла своїм вуханям :) Мала схопила і «мусолила» десь з годину, потім нею зацікавились старшенькі. Тянуть цяцьку кожен у своє місце і граються:) А що ще треба для котячого щастя :) Пахне привабливою (кому як, звісно) котячою м‘ятою. Пір‘я ще не вискубли, а зуби трохи вже залишили :) Гарна іграшка

Переваги:
    Цікава іграшка для котів, міцна
    Недоліки:
    Не знайшли

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою!

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Мій кіт погрався хвилин 10 і більше до неї не підходив, мабуть на любителя)
    Може через дивний запах (Як церковні воскові свічки)...

Добрий день, шановний Богдане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Дуже шкода, що іграшка GiGwi Спресована котяча м'ята з пером не виправдала Ваших очікувань. Це могло трапитися з ряду причин, серед яких неправильно підібраний розмір іграшки, вік улюбленця, а також генетична особливість відсутності у кота рецепторів, що сприймають ефірні олії котячої м'яти. Таке трапляється, хоч і досить рідко — у поодиноких випадках. Рекомендуємо Вам звернути увагу на іграшки GiGwi з пискавкою або з дзвіночком.

• Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Прикольна штука. Мой старушка отримала комбо найулюбленішого - м'ята+пір'я. Нанюхалась й бігала ще годину, як коняка, грайлива й весела. Рекомендую

Переваги:
    дуже м'ятна, пір'я м'якеньке - як справжнє, якість самої іграшки - 10\10 як завжди у цього бренду
    Недоліки:
    важкенька

• Роман Л***
    Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Підійшла, понюхати і на цьому все.

Переваги:
    Недоліки:
    Повний Нуль

Добрий день, шановний Романе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Дуже шкода, що іграшка GiGwi Спресована котяча м'ята з пером не виправдала Ваших очікувань. Це могло трапитися з ряду причин, серед яких неправильно підібраний розмір іграшки, вік улюбленця, а також генетична особливість відсутності у кота рецепторів, що сприймають ефірні олії котячої м'яти. Таке трапляється, хоч і досить рідко — у поодиноких випадках.

• Лилия Д***
    Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Мой кот игрушку сгрыз даже месяца не прошло.

Добрий день, шановна Ліліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• марія
    Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Моя кішка не зацінила. Іграшка лежить без діла

Добрий день, шановна Маріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Дуже шкода, що іграшка GiGwi Спресована котяча м'ята з пером не виправдала Ваших очікувань. Це могло трапитися з ряду причин, серед яких неправильно підібраний розмір іграшки, вік улюбленця, а також генетична особливість відсутності у кота рецепторів, що сприймають ефірні олії котячої м'яти. Таке трапляється, хоч і досить рідко — у поодиноких випадках. Рекомендуємо Вам звернути увагу на іграшки GiGwi з пискавкою або з дзвіночком.