- Сморчевский С***Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Колір: Бірюзовий
Замовляв на пробу 3шт.Аккуратний,міцний сілікон,все працювало.Але через тиждень один з них перестав працювати посеред робочого дня- весь час був на руці.Два інших поки працюють.
- Сморчевский С***
Дякую продавцю за швидку реакцію і відправку своїм коштом іншого браслета.Великий респект!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Колір: Блакитний
Брав купку різних кольорів, в цілому нормально підійшли і працюють, свій окремо поклав і кілька місяців не використовував, наче став "жирний" силікон заплакав ))) від інших схожих зауважень не чув, але все одно якщо треба буде то візьму скоріше за все знову тут.
- Переваги:
- На той момент коли шукав сподобалась ціна і можливість забрати безкоштовно з точки видачі.
- Недоліки:
- З часом мінімум один "потік", "упрів" через це трішки бруд збирає на собі
- РусланВідгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Колір: Чорний
Я задоволений. Мені ці браслети подобаються більше, ніж із застібкою.
- Продавець SiliconeFactory
- Руслан Г***
На жаль, не довго тримають заряд. Відмовився від них у бік карт та звичайних брелків.
- Юрій А***Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Колір: Чорний
Виглядає стильно, свою функцію винонує, привязував до СКУД'a SEVEN CR-775S, рекомендую
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Колір: Жовтий
Чудовий браслет, все працює, заказую не перший раз
- Переваги:
- Якісний силікон
- Недоліки:
- Гаврильченко Н***Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Колір: Зелений
Иногда попадается нерабочий товар. Спасибо продавцу, за то, что исправил в кратчайшие сроки за свой счет.
- Переваги:
- Попался один нерабочий браслет. После моего отзыва продавец связался со мной и выслал, за свой счет новый и запасной браслет
Дякуємо.
Оператор не связывался. Заказ состоял из 4-х позиций. 1 браслет - оказался нерабочим
- Переваги:
- Товар пришел быстро
- Недоліки:
- 1 браслет не рабочий
- Продавець SiliconeFactory
Добрый день.
Все товары проверяются перед отправкой на оборудование. Мы можем оперативно заменить любой товар который вышел из строя.
Укажите нам в личном сообщении какой цвет браслета не рабочий?
- СергейВідгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Колір: Чорний
Покупал два. Качество среднее. Для крупного телосложения будет сидеть туго. Чип информацию считать дает, но на себя не записывает.
- Недоліки:
- Нет возможности записи данных на чип
- VALS
Данный браслет для взрослых, 200мм в окружности.
Чип надо прописывать в системе СКД. На него нельзя записать информацию. Чип стандарт Em4200.
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Колір: Чорний
Удобний і незамітний
- Евгений Л***Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Колір: Бірюзовий
Чип не тестил, брал не для этого. Качество самого браслета нормальное. Но цвет прислали не тот, что заказывал. :/
- VALS
Печально. В системе видимо произошел сбой по цветам. Можем отправить Вам нужный цвет.
- u.eugeniaВідгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Колір: Світло-блакитний
Очень качественный браслетик с чипом. Его можно запрограммировать на пропускную систему. Купила для себя и теперь не приходится постоянно доставать пропуск, удобно входить во все двери в офисе. Думаю наша компания закупит такие для всех сотрудников - это очень удобно, тем более продавец, как я поняла, является производителем таких браслетов и даже может нанести лого компании! Вообщем я взяла для себя и ооочень довольна! Приятный на ощупь, красивый и практичный! Все завидуют коллеги завидуют))))
- Переваги:
- Супер качество
Спасибо))