Відгуки покупців про Спортивний костюм на флісі жіночий ISSA PLUS 14197 S Темно-синій (issa2007682476916)
- Анна Ш***Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Білий
Жах, а не костюм, тканина на скільки синтетична, що страшно щоб струмом не вбило, наче скляна
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Якість тканини жахлива, навіть не розгортала
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.
- Кожемякина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Костюм очень теплый. Конечно качество ткани остаётся загадкой. Все прилипает, и кашлатится(
- Переваги:
- Тепло
- Недоліки:
- Качество ткани
- Оксана И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Нормальный по качеству и не за все деньги. Не оверсайз, но и не в облипку, удобный
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- нету
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- ВарвараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Дуже задоволена, відразу став моїм улюбленим. Сучасний крій, фасон зручний та вільний, якщо треба кофта внизу затягується, дуже комфортно в ньому
- Переваги:
- практичний та теплий
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Хакі
Отличный костюм)при стирки не садится)не скатывается