Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Відгуки покупців про Ліхтар розкладна кемпінгова лампа світлодіодний акумуляторний підвісний на сонячній батареї світильник з USB зарядкою 72 LED UKC 2030/ 8063

Оцінка користувачів 2/5
  • Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: TSV

ліхтар не працює зовсім .

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: TSV

Яскраво світиться першу годину, потім поступово тьмяніє. Під час зарядки індикатор змінює світло на зелене коли зарядився.
    Цікава форма, краще використовувати підвішуючи до чогось щоб краще освітлювалось приміщення, але погано що зверху ручка, а не гачок. Ставити не варіант

• Аня П***
    Відгук від покупця. Продавець: TSV

Замовили ліхтар, він не працює.

Недоліки:
    Не працює
  • Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TSV

З цим продавцем можна мати справу. Товар був трохи пошкоджений, але продавець мгновенно заменил без додаткових моїх витрат

• Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TSV

Доброго дня. Замовив у Вас ліхтар. Він не працює. Показує що повністю заряджений, але при включенні не світиться. Як можна повернути бракований товар.

Переваги:
    Незнаю томущо не працює
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  TSV

Дякуємо за звернення.
      Ваш відгук був переданий відповідальному менеджеру для розв'язання питання.
      Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

• Ігор Г***

Доброго дня. Після мого звернення до продавця в магазин і повідомлення про бракований товар зі мною відразу звя'зався менеджер магазину. Питання було вирішено шляхом заміни не робочого товару на робочий. Замінений товар працює добре. Дякую продавцю за оперативне вирішення питання. Даний магазин рекомендую.