Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Термопляшка, термос Tyeso 530мл із нержавіючої сталі для кави, води, blue

Оцінка користувачів 5/5
  • Алла Г***
    Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Об'єм: 530 мл. Колір: Рожевий

Дуже якісний товар. Термопляшки цієї марки купую не вперше. Продавець відправив товар оперативно. Менеджер зв'язався відразу після оформлення замовлення. Я задоволена і якістю товару і сервісом. Дякую!

Переваги:
    Якісний товар
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  В побуті

Алло, дякуємо за довіру та повторний вибір нашого бренду! Дуже приємно знати, що рожева Tyeso на 530 мл повністю виправдала очікування. До речі, щоб улюблена кава чи чай тримали температуру ще довше, спробуйте перед заповненням сполоснути колбу гарячою чи холодною водою залежно від напою — це мінімальний лайфхак, який додає кілька годин ефективності. Носіть із задоволенням, чекатимемо на нові замовлення!

• Дмитро Л***
    Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Об'єм: 530 мл. Колір: Синій

Пляшка зручна.

Переваги:
    Продумані кришка з кільцем
    Недоліки:
    Брав її саме на холодну пору для гарячої води.Силіконовий ущільнювач великої горловини від гарячої води розширяється й вилазить. Це проблема бо воду п'ю часто.
    • Продавець  В побуті

Дмитре, дякуємо за довіру та ваш відгук! Ми завжди дбаємо про максимально швидкий сервіс та чітку роботу, щоб кожна покупка у нас викликала лише позитивні емоції. Будемо раді новим замовленням!

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Об'єм: 750 мл. Колір: Чорний

Замовляла 2і термопляшки: одну на 560 мл та на 750 мл. Продавець вислав 2і на 560. Товар я забрала в розетці і оплатила повну заявлену вартість. Писала відгук - не опублікували. Я розумію, що можна помилитись під час комплектування, але можна хоч вибачитись. Про переплату за одну термопляшку я писала - відгук не опубліковано...

Переваги:
    Термопляшка дуже сподобалась: зручна, добре тримає тепло.
    Недоліки:
    Не має
  • Ольга Л***

Супер! Дуже сподобалось.
    Естетична, зручна в користуванні, дійсно через кришку не проливається напій.
    І чудове співвідношення «ціна-якість».
    Дякую продавцю за товар і швидке обслуговування!

• Продавець  В побуті

Дякуємо, Ольго, за ваш відгук і приємні слова! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою.

• Наталія П***

Супер, дякуємо!)

• Продавець  В побуті

Щиро дякуємо за відгук! Дуже приємно, що термос виправдав очікування. Багато клієнтів відзначають, що він зручний не лише для щоденного використання вдома чи на роботі, а й під час подорожей — на прогулянці, в дорозі чи навіть у спортзалі. Раді, що він став для вас корисною річчю!

• Дмитрий С***

Якість сподобалася. Дитині подобається. Приємний на дотик

Дякуємо ,що обрали нас!

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Об'єм: 750 мл. Колір: Рожевий

за таку ціну очікувала щось неякісне, але виявилась дуже хороша термочашка

Переваги:
    довго тримає тепло, не протікає взагалі, дуже зручно відкручувати кришечку як на пляшці, легка
    Недоліки:
    хз
    • Продавець  В побуті

дякуємо ,що обрали нас!