Продавцю респект - все як має бути - уточнили; наступного дня відправили; упаковка, комплектність, вкладанні доки; і за пару тижнів навіть зателефонували спитати чи все норм. Дякую. Про насос: функцію виконує, тихий, жодних проблем з підключенням. В автоматичному режимі не перевіряв - насос занурений глибоко і просто іноді запускаю. Фактичну продуктивність не вираховував , але в моему випадку з 3 м глибини і потім ~ 40..45 м труби 25мм на 6..7 хв. вмикання десь до куба і видає. Тобто об'єм дуже схожій на декларовані 150л/хв. У будь якому разу, відсутність фонтану на виході мене цілком влаштовує )))
хорошо сосёт
Насос дренажний ,супер у роботі і недорого
Якісний, потужний, тихенький. Краща ціна.
Все добре. Швидко якісно. Товар отримано та перевірено. Працює згідно опису.
Дуже продуктивний, швидко справився з брудною водою, навіть при невисокому рівні води в озері теж працював нормально.
Гарний насос
Качає потужно. Зручний в користуванні.
Відмінний продавець і насос надійний і потужний ..
Відповідає опису. Двадцяти метровий 1" рукав заповнив за пару секунд. Насос працює тихо, поплавок відключив живлення насосу чітко, як тільки критично впав рівень води. Придбанням задоволений, подивимося на скільки хвате. Дякую продавцю.
Брала на вигрібну яму! Не очікувала що за такі гроші він працює дуже добре! Жалію що раніше не придбала! Рекомендую !!!
...
Дякую за оперативну відповідь.
Швидку реакцію, відправку та товар в цілому.
Товаром задоволений.
Раджу
все ок, продавець відповідальний, РЕКОМЕНДУЮ!
Все працює,швидко відправили
Быстро отправили. Установил, полет нормальный.
Дуже гарний насос
робить тихо качае непагано
Товар за свої кошти,те що хотів!
Працює!
Насос отличный, свои задачи выполняет. Все добре
Постачальнику подяка за оперативність.
Місяць тому придбали насос. Відкачує швидко. Легкий. Працює тихо.
Отличный насос за такую цену
Придбали даний насос місяць тому для відкачування води з дренажного колодязя, поки працює справно, надійне кріплення ручки, хороша збірка, тиха робота, свою роботу виконує.
Хороший насос. Поки працю не погано.
За ціна/якість найвищий бал
Працює дуже тихо, що інколи має значення. задоволений покупкою.
Перші враження позитивні, виконаний добротно, важкий. Викачує швидко. В два рази швидше ніж попередній оскільки він потужніший. Подобається сітка для захисту від сміття та поплавок для вимкнення. Якщо підсумувати, то найкращий варіант за свої гроші а час покаже наскільки довговічний. Якщо пропрацює хоча б гарантійний термін то ціни йому немає)
EXPERT PUMP QDX 1.1 виявився відмінним рішенням для відкачування брудної води та септиків. Особливо сподобався поплавковий вимикач, який автоматично зупиняє роботу насоса при зниженні рівня води, що дуже зручно і безпечно. Потужність насоса дозволяє швидко справлятися з великими обсягами забрудненої рідини, а його міцний корпус забезпечує надійну роботу навіть у важких умовах.
Хоча насос досить важкий, його продуктивність компенсує цей недолік. Підходить як для приватного використання, так і для більш складних задач. Рекомендую тим, хто шукає надійний і довговічний насос для брудної води!
Со своей задачей справляется.
Доставили быстро,работает хорошо,пока без замечаний.
Заказал в понедельник, забрал с точки выдачи в четверг. Был приятно удивлен довольно хорошим напором с дюймовым шлангом, при не больших размерах.
Посмотрим на сколько хватит китайца.
Насос працює дуже добре,