Літній фешн розпродаж до -70%

Все чудово

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: BigOns. Колір: Рожевий із білим. Розмір: 38

• Відповідає фото

Все чудово. Швидка доставка і чудова якість

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: BigOns. Колір: Білий. Розмір: 38

Оригинал. Быстро доставили

• Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: BigOns. Колір: Рожевий із білим. Розмір: 39

Все чудово. Доставка швидка. Товар гарної якості.

Переваги:
    Гарна якість.
  • Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BigOns. Колір: Білий із червоним і синім. Розмір: 38

• Відповідає фото

Замовила у даного продавця. Сліди клею та дешева пінка. Написала продавцю про повернення коштів, на жаль відповіді не отримала.

Широке

• Продавець  BigOns

У нас тільки оригінальна продукція. Відповіли та проконсольтували по усім питанням!

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий з рожевим. Розмір: 40

Удобно и комфортно. На длину стопы 25 см - размер 39-40.

• Відповідає фото

На длину стопы 25 см., ширину 9 см. купила размер 39-40 (24,6 см.) У меня нога узкая, в подъёме невысокая, при этом кроксы сели очень хорошо. На ноге сидят свободно, но комфортно, не слетают, в пальцы не давят. Покупала на лето - в бассейн, на море, а сейчас хожу в них по дому и не хочется снимать )) в них тепло)) Очень удобная обувь. Цвет приятный - слегка темнее и ярче чем на фото сайта. Не воняют, как более дешевые аналоги. Покупкой очень довольна, хоть цена на первый взгляд и высоковата, как для такой обуви, но они того стоят. Рекомендую )
    #МойЛук

Переваги:
    Многофункциональное, на все случаи жизни ))
    Недоліки:
    Дороговато, но цена оправдывает себя
    • Відповідність повноті

• Комфортне для температури до

+15°C

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий з рожевим. Розмір: 39

Отличные Crocs На ногу 24,5 см, ширина 7,5 см подошёл размер 38-39. #МойЛук

Переваги:
    Удобство, внешний вид. Хотя и светлые, не пачкаются.
    Недоліки:
    Нет.
  • Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з темно-синім. Розмір: 40

З усіх моделей, що я замовляла підійшли найкраще, в мене худа стопа і так охайно як ці, інші моделі не виглядали. Можу сміло сказати, що хто шукає крокси на вузьку ногу, обирайте саме Жіночі, унісекс виявились по обʼєму майже як чоловічі. Хоч і купила по знижці, але все одно відчувається це дуже дорого, сподіваюсь буду довго їх носити))

Переваги:
    Комфорт
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Персиковий. Розмір: 42

Подарував дружині, вона довольна, що ще треба

• Золоташко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий з рожевим. Розмір: 37

Спасибо))) крутые,я очень довольна))) так давно их хотела а тут и скидку сделали,вообще огонь!!

Переваги:
    Это просто "Crocs" этим все сказано
  • Таїса П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Персиковий. Розмір: 40

Дужеееее стильні та зручні
    Цей пастельний колір у саме сердечко !)
    Дякую за швидку доставку та за якісний товар

Переваги:
    Зручні, красиві , стильні
    Недоліки:
    Немає звичайно )
  • Анастасія З***

• Відповідає фото

Дуже задоволена покупкою,рада що була можливість купити зі знижкою. Якість справді класна,на нозі відчуваються легкими ,з реплікою не порівняти. Доставили за один день,що навіть швидше,ніж очікувала. Куплю такі ж крокси на подарунок мамі) розмір відповідає заявленому,все гуд. Якість класна.загалом очікування і реальність збігаються,10/10

Переваги:
    Комфортні,дуже легкі на нозі
    Недоліки:
    Не помітила
    • Відповідність повноті

• Надія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 38

Отличная расцветка и соответсвующий размер

Переваги:
    Действительно хорошая цена, по сравнению, даже с акциями в магазине
    Недоліки:
    Их просто нет)
  • Инна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 42

Кроксы есть кроксы. Цвет просто отличный, в живую есчё лучше чем на фотографии. Мягенькие, очень удобные. Кто хочет приобрести- даже не раздумывайте а смело берите

Переваги:
    К тому что выше- цена от розетки по акции- и ето
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 39

Прелесть, что за тапки! Люблю кроксы, предыдущие носила оооочень долго! Обувь на все случаи лета!! И, кстати, медики тоже не зря их носят: зимой в них тепло! (в отличии от базарных «копий»)
    На ногу 24см (широкая большой подъем) брала р-р 38-39 свободно немного, но мне так комфортно (знала что беру, т.к. не первые и не единственные)

Переваги:
    Удобство и жизнерадостные цвета
    Недоліки:
    Небольшой брак.
  • Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39

• Відповідає фото

Я не очікувала, що це стане одним з найзручнішого взуття, що я маю. Купила собі в поїздку, ризикнула, і не пожалкувала! На мій подив воно мега зручне, нога не випадає, не шльопає, гарно фіксується, хоч я і не рзумію як. Виглядає прикольно, я носила як під сукні, так і під спортивне. Просто супер. Хоч і білі, але миються чудово, беру мочалку і тру простим миючим засобом, або засобом для миття ванни. Дуже задоволена, ще й вихопила з мега знижкою!

Переваги:
    Зручне, прикольно виглядає, гарно фіксує ногу, не спадає
    • Відповідність повноті

Широке

• Відповідність підйому

Середній

• Наталия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Розмір: 39

Чудові ,зручні,схожі на оригінал.Але насторожує кружечок на підошві,якого раніше не було,бо крокси купляю давно.Все інше як має бути.(бірки,UPS-код,логотип,вішак,навіть полоса по периметру).
    Не раджу купляти на сайтах інтернет-магазинів,бо 3 рази повертала підробки по ціні оригінала.

Переваги:
    Ніжки не болять
    Недоліки:
    Якийсь кружечок на підошві,раніше такого не штампували на оригіналі.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Баранова В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий з рожевим. Розмір: 42

Отличного качества. Удобные.

Переваги:
    Качество, расцветка. Цена.
  • Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Розмір: 39

Дуже добре

• Поліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розмір: 39

Зручні та якісні

Переваги:
    приємна знижка
    • Діна

Доброго дня, підкажіть у розмірі 39-40 на стопу 25 см запас є?

• Альберт Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Персиковий. Розмір: 37

• Відповідає фото

Дуже легкі та зручні, брав матусі на подарунок, носить із задоволенням

Переваги:
    Легкі, зручні

• Нина Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Персиковий. Розмір: 40

Дуже гарнi уроки

• Аліна Ц***

Зручні.

• Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 38

• Відповідає фото

Дуже зручні та гарні! Дякую розетка!!!

Продавець: Rozetka. Колір: Яскраво-зелений. Розмір: 38
    • Комфорт

• Загальне враження

Влюбилась в цвет, очень яркий и наполненный позитивом. А как же комфортно в них! Носить - само удовольствие!Советую!

• Будигай Ю***

Отличные!

• Назар М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 39

Добрий день. Мені не підійшов розмір! В мене crocs, такого ж розміру, але ці замалі. Як я можу поміняти на більший розмір???

Доброго дня, Назаре Марків.
      Обміняти товар можна протягом 14 днів за допомогою служби доставки або в наших сервісних відділах. Адреси та графік роботи відділів дивіться тут
      посилання
      Оформити заявку на повернення можна у вашому Особистому кабінеті сайту чи мобільного додатку.
      посилання

• Алла Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий з рожевим. Розмір: 38

Якісне взуття.

Переваги:
    Відповідність стандарту. Чітке попадання в розмір.
  • Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 42

• Відповідає фото

Брала размер 41-42 на наш 39-40. На размер стопы 25,5см ширину 9см подошли отлично, есть еще запас. Сначала подумала что все-таки великоваты они и заказала на размер меньше. Те сели как раз по длине стопы, но вот при ходьбе палец большой неприятно упирался в носок. Потому все-таки выбрала больший размер, так ходить удобно и ничего нигде не давит.
    Цвет прям как на фото, такие и хотела. Хорошо, что на отделении можно померять.
    Кстати, на этикетке указан размер 39, а вот на тех что были как раз впритык по размеру стопы был размер 38, что мне не подходит.
    Сделаны на вид качественно.
    #МойЛук

Переваги:
    супер цвет
    • Відповідність повноті

• Ирина Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-червоний. Розмір: 38
    • Загальне враження

Очень удобная обувь. Цвет и размер совпадает с описанием. Все отлично. Спасибо.

Добрый день, Ирина!
      Мы рады что Вы остались довольны приобретением сабо Crocs!
      Пусть дарят Вам легкость и комфорт!

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий з сірим. Розмір: 37
    • Загальне враження

Крокси чудові. На нозі майже не відчуваються, підошва не тонка, камінці через неї не муляють. Розмірній сітці відповідають

Переваги:
    Оригінальна якість, колір, можна кастомізувати
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий з сірим. Розмір: 37

Хорша якість. Взуття зручне. Купувала для роботи

Переваги:
    Широке, гумове
  • Наталья Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий з рожевим. Розмір: 40

Гарне взуття

• Куприянова Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Zinera. Колір: Білий із червоним і синім. Розмір: 37

Відправили швидко.
    Крокси гарні.
    Рекомендую.

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 37

Крокси повністю відповідають заявці. Зручні та якісні, все як в описі. Рекомендую.

Недоліки:
    Поки не виявили