- Татьяна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Отличный!
- Переваги:
- Вместительный, как на картинке, доставили быстро
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Органайзер сподобався ,зручний, продавець спочатку вислав канцелярський органайзер,але зразу відповів на запит про заміну, відправила помилковий та через пару днів отримала свій!!! Все чесно ,дякую,
- Переваги:
- Зручний,швидко відповіли,і зробили заміну за рахунок продавця
- Недоліки:
- По часу вийшло довше,в зв'язку з заміною
- Продавець Brighty Home
Вітаємо. Дякуємо за відгук та розуміння до ситуації. Щасливі , що Вам сподобався органайзер.
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Все сподобалось. Зібрала швидко, все зрозуміло. Рекомендую
- Продавець Brighty Home
Дякуємо за замовлення, користуйтеся з задоволенням!
- ЯнінаВідгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Гарний органайзер, запах вивітрився практично за день. Донька задоволена, зручний..
- Продавець Brighty Home
Вітання. Дякуємо за відгук. Наліпки ще більш доповнили його зовнішній вигляд!
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Купувала на подарунок,внучка дуже задоволена,збирається легко!
Дякуємо за відгук.
- Саша С***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Супер жінці все сподобалось
- Переваги:
- Компактний
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Дарувала на день народження. Як подарунок, так і просто купити - практична річ, зручна, і гарно може вписатися у будь-який інтер’єр.
- Продавець Brighty Home
Вітання. Дякуємо за відгук, дійсно органайзер виглядає мило в інтер"єрі
- Алина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Имеет очень не приятный запах, не возможно поставить в комнате. Заказала детям и пожалела
- Продавець Brighty Home
Так, органайзер має сторонній запах, адже у його виробництві використовується клей. Також, органайзер герметично запакований, тому запаху нікуди дітись, поки його не розпакують та пройде певний час. Зазвичай через декілька днів запах зникає. Приємного користування.
- Алёна В***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Спасибо продавцу за оперативность и внимательность! Заказ получила в разобранном виде,но,при помощи инструкции, мой десятилетний ребенок достаточно быстро сам всё собрал)Очень крутой органайзер! Компактный, вместительный и,на мой взгляд, очень стильный!
- Переваги:
- Красивый и вместительный
- Продавець Brighty Home
Вітання! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Дійсно збирати його не важко. Приємного користування.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Хороший органайзер, жене очень понравился.
- Переваги:
- Компактный
- Недоліки:
- Не выявлено
- Продавець Brighty Home
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що сподобався! Приємного користування.
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Чудовий органайзер, наче і невеликий, але все компактно поміщається і виглядає охайно.
- Переваги:
- Зручна, компактна, недорога
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Віта К***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Мені подобається
- Дора Д***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Понравился, очень вместительный. Получила быстро. Спасибо.
- Продавець Brighty Home
Дякуємо, раді, що сподобався! Приємного користування.
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Органайзер красивый, вместительный, очень красиво смотрится на туалетном столике. Но, внимание, для невнимательных как я, он приходит в разборном виде!!!! И, о, ура, собирается очень легко.
- Переваги:
- Красиво
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Органайзер приходить в розібраному вигляді. І це правильно і зрозуміло. Але в такому випадку повинно бути десь прописана кількість деталей, щоб можна було перевірити комплектність при отриманні. В моєму випадку - відсутня деталь - задня стінка висувної шухлядки. Без неї шухляда розсипається. Я купувала Цей органайзер купувався на подарунок. Що тепер робити? Зіпсована річ та неприємний осадок.
- Переваги:
- Зручна модель органайзера.
- Недоліки:
- В комплекті не було однієї деталі.
- Продавець Brighty Home
Оксана, вітаємо!
Шкода, що не зв'язались з нами попередньо через повідомлення або дзвінок. Ми оперативно реагуємо на будь які запити.
І нам дуже шкода, що Ви не доотримали деталь в комплекті. На жаль, таке іноді трапляється(
З 100 замовлень 1-2 одиниці може бути не доукомплектовано або не вірно укомплектовано. Людський фактор - в Китаї теж помиляються)
Ми не можемо перевірити комплектність, адже пакування герметично запаковано.
Отже, якщо Ви повідомите якої саме детальки Вам не вистачило, ми сьогодні відправимо її Вам за наш рахунок. - Оксана К***
Дуже швидко зі мною зв'язався продавець і запропонував вирішити мою проблему. Чекаю на необхідну деталь.
- Оксана К***
Продавець максимально швидко відреагував на мою проблему. Все вирішено. Дочка із задоволення користується органайзером. Дякую продавцю за швидку зворотню реакцию. Однозначно рекомендую товар та продавця.
- Никита С***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Для таких же невнимательных индивидов как я, напоминаю, что это КОНСТРУКТОР,пришел в разборе. Благо собирается довольно быстро и просто. В целом выглядит хорошо. Покупкой доволен.
- Переваги:
- Легко собирается, хорошо выглядит
- Продавець Brighty Home
Вітання. Дякуємо за відгук та наголошення важливої інформаціі, що органайзер приходить в розібраному вигляді. Користуйтеся з задоволенням.
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Купив цю штуку без особливої надії на практичність. Однак виявилось, що ідея з кріпленням силіконовими кільцями добра. Зібрав доволі швидко. В зібраному вигляді міцне, не бовтається, а дві висувні полички не застряють і не заїдають, хотять плавно. Загалом мені дуже підійшло
- Продавець Brighty Home
Костянтин, дякуємо за фото відгук. Дуже раді, що Вам сподобався наш органайзер!
- Мария А***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Рекомендую продавця, товаром задоволена
- Продавець Brighty Home
Дуже дякуємо за відгук. Приємного користування)
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Посередня річ
- Недоліки:
- Інструкція іноземною мовою, нерозбірлива
- Продавець Brighty Home
Вітання. Дякуємо за зворотній звязок.
Інструкція з візуалізацією і номерацією деталей в комплекті.
Жодного разу не було нарікань на інструкцію, діти справляються за 5-10 хвилин.
Органайзер має надійну і міцну конструкцію, досить вмісткий за рахунок свої габаритів.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Загалом чудовий органайзер, можна розкласти при переїзді. Але дуже -дуже тхне,
- Переваги:
- Складається
- Недоліки:
- Дуже смердить
- Продавець Brighty Home
Анна, вітаємо) Так, дійсно, виріб має легкий сторонній запах клею, адже клей використовується у виготовленні данного органайзеру. Для пресування МДФ та ДСП використовують спеціальний в'язкий матеріал. Сам органайзер герметично запакований в поліетилен, тому запах не зникне поки пакування не розгерметезується та не пройде певний час. Запевняємо Вас, що протягом тижня запах зникне. Приємного користування!
- Катречко О***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Органайзер дуже крутий, невеликий, але міський. Легко збирається.
- Переваги:
- Колір
- Продавець Brighty Home
Ольга, дуже вдячні за високу оцінку. Раді, що Вам сподобався наш органайзер) Приємного користування!
- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Класний функціональний органайзер. Користуватися дуже зручно, компактний і місткий.
- Переваги:
- Дуже місткий
- Продавець Brighty Home
Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування)
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Дуже задоволена товаром. В живу він ще кращий чим на фото. Виглядає дуже стильно, а саме головне в нього можна помістити дуже багато дівчачих штучок;)
Дочка коли побачила захотіла і собі, тому замовимо ще один- Переваги:
- Якість, дизайн
- Продавець Brighty Home
Дякуємо за відгук, Людмила! Приємного користування)
- Таня Т***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Зручний, вмісткий
- Переваги:
- Зручний, вмісткий
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Органайзер чарівний і має дуже ніжний рожевий колір! Дякую , що швидко зв’язалися і відправили . Зібрала за лічені хвилини . Моя косметика , парфуми і всі дрібнички тепер в одному місці .
- Переваги:
- Колір , розмір
- Продавець Brighty Home
Ірина, дякуємо за відгук! Приємного користування.
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Дякую Вам, дуже зручна в господарстві річ! Органайзер дуже якісний, відправка швидка.
Дуже гарно вписався в інтер'єр ванної кімнати. На вигляд невеликий, але багато всього вмістилося.- Переваги:
- Якість гарна, місткий, круто виглядає.
- Продавець Brighty Home
Наталія, дякуємо Вам за замовлення та високу оцінку нашого органайзера) Приємного користування!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Дуже зручний та компактний, Займає небагато місця, все влазить.
- Переваги:
- Дуже зручний та компактний, Займає небагато місця, все влазить. Підійде на подарунок для дівчини, жінки.
- Продавець Brighty Home
Анна, вітаємо! Вдячні за високу оцінку нашого органайзеру. Приємного користування)
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Товар рекомендую! Тепер все складено на своїх місцях! Продавець швидко направив товар! Дизайн відповідає заявленій картинці! Дякую дуже!
- Продавець Brighty Home
Оксана, вітаємо! Дякуємо за розгорнутий відгук про наш товар. Приємного користування)
- Оксана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Виглядає акуратно і стильно! Легко збирається, є креслення для полегшення зборки. Є додаткові резинки для кріплення. Класна штука!
- Переваги:
- Акуратний. Стильний.
- Продавець Brighty Home
Оксана, дякуємо за розгорнутий відгук та високу оцінку нашого органайзера) Приємного користування.
- Артем В***Відгук від покупця. Продавець: Brighty Home
Подарував мамі. Задоволена. Сам склав швидко.
- Переваги:
- Легко зібрав