- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Чудова сумка. Гарна і якісна.
Начитавшись негативних відгуків, вагалась: брати чи ні. Поки не пошкодувала.
Представник постачальникаМарина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Сумка начебто гарна, вмістка, але від фурнітури залишаються чорні плями на сумці! Неякісна чорна окантовка, вона облазе. Поставили заклепки в місцях кріплення ремінця до сумки.
- Переваги:
- Гарний вигляд, вмістка
- Недоліки:
- Неякісні матеріали
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції.
Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.
- Василенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Мені дуже сподобалась ця сумка. Гарнв якість, чудово виглядає і дуже зручна!
- Переваги:
- Якість та ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаВікторія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
В описі вказано, що це шкіра, але це не так. Має структуру так званої «пресованої шкіри», яка не є шкірою. Замовлення повернула
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Чудова сумка, гарна,зручна, ідеальний розмір
- Переваги:
- Все чудово, задоволена
- Недоліки:
Представник постачальникаКатерина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Дуже крутезна сумочка! М'яка шкіра,ал тримає форму!
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
Представник постачальникаСвітлана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Через два тижні користування, зламалось кріплення, дуже шкода, що не якісний товар,
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Якість кріплення
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.- Елена Л***
Хотіла купити, але бачу вже другий коментар від покупця щодо поганої фурнітури...( І відповідь продавця - ми приймемо заходи щодо поліпшення..??...
А поміняти товар? А вже пройшло два місяці і та ж сама ситуація...ну таке ((
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Класна сумочка
Представник постачальникаЮлія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже зручна, компактна, і в той же час досить містка сумочка, є багато різних кішень. Натуральна шкіра, колір не сніжно - білий, а трохи серуватий, ненав'язливий. Цікавий ремешок, надає стильності)
- Переваги:
- Натуральна шкіра, спокійний відтінок білого, багато кішень, компактність, якісні застібки
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаНаталя, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Елена Т***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Дитина купила цю сумочку мені на День народження, в той же день зламався карабін
Свято було трохи зіпсоване(- Переваги:
- Шкіра
- Недоліки:
- Не продубльована
Представник постачальникаДоброго дня, Олена. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.