Відгуки покупців про Сумка жіноча крос-боді через плече з натуральної шкіри Vintage Бежевий 37918

Оцінка користувачів 3.75/5
на основі 4 відгуки
  • Ирина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Sumkarium. Колір: Бежевий

Добрый день! Заявленная как кожа. Первый день носки и ручка потрескалась и облезла как картон.

Недоліки:
    За один день носки потрескалась и облезла ручка.
    • Ирина Н***

Продавец очень быстро ответил на обращение про дефект и выслал новые ручки для сумки и ключницу в подарок как извинение. Претензий не имею. Сама сумка кожа и хорошего качества.

• Лілія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудова сумка,натуральна шкіра.
    Невеликий розмір, але гаманець,ключі та різні дрібні речі вміщує. Брала по акції! Рекомендую.

• Аліна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудова та дуже містка сумка на одне відділення. Якісна шкіра та пошив, мінімалістичний дизайн без зайвих та непотрібних фурнітур. Фото відповідає дійсності

Недоліки:
    Поки немає

Аліна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.

• Кушеева Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Сумка, как за такие деньги, нормальная. В реальностииточна такая, как на фото. Ручки дубовые, не выпрямляются. Сама сумка воняет плесенью, а не качественной кожей. Оптимальное сочетание цена/качество.

Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.