- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Все підійшло , товар сподобався
- Продавець ЗооТорг
Марія, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 60-100. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Після замовлення передзвонили, уточнили розмір собаки, щоб підібрати вірний розмір. Доставили швидко. Товар гарної якості, все підійшло. Дякую.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Дякую продавцю, душе швидко зв'язалися, скорегували щодо розміру та швидко відправили замовлення.
- Переваги:
- Придбали для добермана, все підійшло, собаці зручно.
- Недоліки:
- Для нас немає
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 60-100. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Зручно та якісно
- Продавець ЗооТорг
Оксана, Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що товар підійшов вашому улюбленцю. Бажаємо йому приємного користування та будемо раді новим замовленням!
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Гарний, хороший.Пес щаслив.
Якісне обслуговування. - Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 60-100. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Недавно замовляла у Вас шлею, все чудово!
Міцна, вже випробовували)
Гарна якість,можна коригувати ширину!
Задоволена! - Дисківська Н***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-70. Колір: Камуфляж. Ширина шлеї: 25
Все підійшло. Виглядає чудово.
Пес рухливий, сіло добре.
Ніде не натирає.
Рекомендую усім!!!- Переваги:
- Практичність
- Недоліки:
- Яна Л***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-70. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Додаю фото, щоб впевнити, яка це неймовірна шлея. Дякую продавцю
(Цей розмір чудово підходить для цуценя вагою 10 кг. З можливістю збільшувати розмір, аксесуар з нами надовго)- Переваги:
- Якість матеріалу. Вигляд. Зручність
- Недоліки:
Дуже гарна шлея. Чудовий матеріал та дизайн. Зручна як для тварини так і для господаря. Рекомендую однозначно!
- Переваги:
- Якість матеріалу. Вигляд. Зручність
- Продавець ЗооТорг
Яно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук про якість нашого товару! Дуже раді, що шлеєчка підійшла для Вашого цуцика, приємних Вам прогулянок!
- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Якісно пошита, регулюється, Світловідбивачі, те що, треба.
Рекомендую!- Продавець ЗооТорг
Аліно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже раді, що наша шлеєчка підійшла для Вашого дворянина, приємних прогулянок!
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
- Переваги:
- Приобрели жилет. Красиво, удобно, безопасно для шеи.
- Продавець ЗооТорг
Наталю, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар! Дуже раді, що шлеєчка підійшла для Вашої бордер-колі, приємних Вам прогулянок!
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-70. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Дуже дякую продавцю за гарний товар. Відповіли на всі питання.Собаці 6 місяців гарно підійшла і ще буде на виріст.Я дуже задоволена. Дякую.
- Переваги:
- Набагато комфортніше ніж просто нашийник.
- Продавець ЗооТорг
Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук про якість нашого товару та рівень сервісу! Нам дуже приємно, що шлеєчка підійшла для Вашої дівчинки французика, приємних Вам прогулянок!
- Ганна В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-70. Колір: Камуфляж. Ширина шлеї: 25
Дуже крутий
- Переваги:
- Качество супер
- Литвинова А***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Шлея очень понравилась, качество отличное, покупкой довольны на все 100! Отдельное спасибо продавцу за консультацию и быструю отправку.
- Продавець ЗооТорг
Олександро, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук та теплі слова! Нам дуже приємно, що шлеєчка так Вам сподобалася та підійшла для Вашого дворянина, приємних Вам прогулянок!
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-90. Колір: Коричневий. Ширина шлеї: 25
Красивый, удобно одевается
- Продавець ЗооТорг
Володимире, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук про якість нашого товару! Це допомагає іншим покупцям зрозуміти, що шлея якісна та зручна!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 60-100. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Зручна для собаки, дуже легко регулюється. Якісний пошив та фурнітура. Песик задоволений
- Переваги:
- Якісно зроблена, зручне регулювання, швидка доставка та гарне обслуговування
- Продавець ЗооТорг
Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий, розгорнутий відгук та високу оцінку рівня нашого обслуговування! Дуже приємно, що шлеєчка так Вам сподобалася та підійшла для Вашого улюбленця, приємних Вам прогулянок!
- Леся Ч***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 60-100. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Шлея дуже сподобалася, зручна,якісна, міцна, добротна, виглядає красиво. І собака задоволена , одягати дуже зручно.
Обслуговування на вищому рівні. Продавця і товар рекомендую.- Переваги:
- Все подобається
- Продавець ЗооТорг
Лесю, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар та теплі рекомендації! Нам дуже приємно, що шлеєчка підійшла для Вашого дворянина і так Вам сподобалася, приємних Вам прогулянок!
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-70. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Дякую за швидку доставку. Дуже гарна та якісна шлея для вухастика. Рекомендую!!!
- Переваги:
- Практична
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук та високу оцінку рівня нашого сервісу! Дуже раді, що наша шлеєчка підійшла для Вашого бігля, приємних Вам прогулянок!
- Ярина М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 35-68. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
ШЛЕЙ ШИКАРНА ВСІМ РЕКОМЕНДУЮ ВИТРИМУЄ ДО 50 КГ МЕНЕ ВИТРИМАЛО
- Переваги:
- Міцна красива
- Недоліки:
- Немаа
- Продавець ЗооТорг
Ярино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук! Дуже раді, шо наша шлеєчка підійшла для Вашого кокера, приємних прогулянок!
- Ірина О***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Чудовий аксесуар для вухастика. Зручний у користуванні, практичний. Дякую.
- Продавець ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук про наш товар! Дуже раді, що наша шлеєчка Вам сподобалася та підійшла для Вашого улюбленця, приємного користування!
- Іра К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 35-68. Колір: Камуфляж. Ширина шлеї: 25
- Продавець ЗооТорг
Ірино, вітаємо, дякуємо Вам за зворотній зв`язок!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Гарна шлея
- Продавець ЗооТорг
Анно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що наша шлея підійшла для Вашого шарпея, приємних Вам прогулянок!
- Баутина Л***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-70. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Не рекомендую. Собака при натяжении поводка выскальзывает из шлеи. Размер правильный. На защёлках нет кнопки замка
- Переваги:
- Красиво смотрится на собаке
- Недоліки:
- Выше указаны.
- Продавець ЗооТорг
Дякуємо за зворотній звʼязок. Дуже дивно, за три роки жодної такої проблеми як ви описуєте не було у користувачів при використанні. Скоріш за все ви не правильно одягли шлею, або не правильно відрегулювали розмір. Спереду повинна шлея плотно сідати та не бовтатись. На ременьцях спереду є металеві повзунки які зменшують розмір. Менеджер звяжеться з вами та проконсультує як правильно регулювати розмір.
- Тимофій Л***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-70. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Наш Француз у захваті, йому дуже зручно, наліпки Best Friend викликають посмішку у людей котрі бачать його на вулиці Мій рекомендасьйон
- Переваги:
- Якісна, зручна!
- Продавець ЗооТорг
Тимофію, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за рекомендації! Дуже раді, що наша шлеєчка Вам сподобалася і підійшла для Вашого французика, приємних Вам прогулянок та посмішок!
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-70. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Шлейка класна,задоволені.
- Продавець ЗооТорг
Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар! Дуже раді, що наша шлея Вам сподобалася та підійшла для Вашого французика, приємного користування!
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-70. Колір: Камуфляж. Ширина шлеї: 25
Шлейка супер! Задоволена! Дуже якісна та добре зроблена! Мій французький бульдог задоволений
- Продавець ЗооТорг
Катерино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний зворотній зв`язок! Це допомагає іншим покупцям впевнитися в якості нашої шлеї!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 35-68. Колір: Камуфляж. Ширина шлеї: 25
Товар супер! Все підійшло!
- Продавець ЗооТорг
Олександре, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про наш товар! Дуже раді, що шлеєчка підійшла ддя Вашого французика, приємних Вам прогулянок!
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-70. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Дуже якісна річ
- Продавець ЗооТорг
Вікторіє, вітаємо! Дуже вдячні Вам, що поділилися своїми враженнями! Це допомагає нам розвиватися далі, а інші покупці мають змогу впевнитися в якості та доступності нашого товару!
- Альона Г***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Рекомендую.
- Переваги:
- Якісно, зручно і круто виглядає
- Продавець ЗооТорг
Альоно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що шлея підійшла для Вашого вихованця, а інші покупці мають змогу впевнитися в якості нашого товару, користуйтесь із задоволенням!
- Михаил В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 35-68. Колір: Камуфляж. Ширина шлеї: 25
Все супер. Размер подошел. Доставили быстро.
- Продавець ЗооТорг
Михайле, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар та рівень нашого обслуговування! Раді, шо шлея підійшла за розміром для Вашого йорка, а інші покупці можуть впевнитися в якості нашого товару!
- Глеб П***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Приятное изделие, сделано добротно, мальчик доволен. Еще подсумков на Молле навесить - и пусть сам таскает свою поилку и игрушку)
- Переваги:
- Прочное, добротное, качественное
- Недоліки:
- Если они и есть - то пока не проявились
- Продавець ЗооТорг
Глібе, вітаємо! Щиро вдячні Вам за такий неймовірний фотовідгук! Раді, що наша шлея сподобалася Вам і підкреслила статуру Вашого хлопчика!
- Анжеліка В***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 35-68. Колір: Коричневий. Ширина шлеї: 25
Чудова шлея, якість дуже гарна. Моєму песику (порода такса) підійшла ідеально. Гарне обслуговування, швидко все відправили, буду звертатися ще.
- Продавець ЗооТорг
Анжеліко, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про наш товар та теплі слова про наш сервіс! Приємних прогулянок Вам та Вашому песику
- Дарья З***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-70. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Спасибо, все подошло, качество хорошее!
- Переваги:
- Качественно
- Продавець ЗооТорг
Дарино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Такий зворотній зв'язок має велике для нас значення, а інші покупці мають змогу впевнитися, що шлея зручна та якісна!
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Якісна і добротна річ. Рекомендую.
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець ЗооТорг
Наталіє, вітаємо! Дуже вдячні Вам за відгук! Завдяки такому зворотньому зв`язку інші покупці мають змогу впевнитися, що шлея надійна та зручна!
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 40-70. Колір: Коричневий. Ширина шлеї: 25
Якісно зроблено, надійна фурнітура, акуратні шви, швидка доставка. Брала на стпаніеля 16 кг, розмір М сів ідеально
- Продавець ЗооТорг
Світлано, вітаємо! Дякуємо за відгук! Рада чути, що шлея підійшла ідеально та відповідає вашим очікуванням за якістю та надійністю. Бажаємо комфортних і безпечних прогулянок із вашим улюбленцем!
- ВиталикВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Розмір петлі для тулуба: 50-90. Колір: Чорний. Ширина шлеї: 25
Не сравниться с дешёвыми шлейками до 500 грн, выполнено качественно, отлично сидит на амстафе 30 кг, внешний вид интересный как маленький бронижелет, в общем рекомендую к приобретению, магазин отработал на 5 из 5
- Переваги:
- Качество исполнения, эргономичный
- Недоліки:
- нету
- Продавець ЗооТорг
Віталію, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий живий відгук та теплі слова! Такий зворотній зв'язок має велике для нас значення, а інші покупці можуть з легкістю впевнитися, що наша шлея оригінальна, якісна та зручна для улюбленців!