Відгуки покупців про Портативна акустика Bang & Olufsen Beosound Explore Grey Mist (1626003) [91914]

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Алексей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Navy

Крутое качество звука, но про мощный басс, хоть про него и пишут забудьте, это не про эту колонку.

Переваги:
    Качество материалов, супер звук с учётом компактности, хорошая отзывчивость кнопок, быстрое сопряжени.
    Недоліки:
    Приложение с натягом на тройку

Вітаємо Вас, Олексію. Дякуємо за відгук та зворотній зв'язок. Ви допомагаєте нам стати краще. Бажаємо приємного прослуховування.

• Денис

За "мощним басом", тобіш відсутністю якості - вам до JBL

• Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

Цікаве звучання, можна гнучко змінювати його в налаштуваннях фірмового застосунку. Цікавий дизайн, відчувається дорого - багато. Колір - бомба.

Переваги:
    Звук, вигляд
    Недоліки:
    Не виявив
  • Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Green

Це огидна річ. Ні в якому не рекомндую, принаймні в того постачальника, що я купляв через розетку. Ледве вмикається, тре тицяти декілька разів, поки відреагує. І це чи не до хвилини займає. Сам «губить» джерело звуку. Раптом відтворення пропадає. На телефоні відтворення йде, а жодних звуків нема, ні з колонки, ні з телефону. Якось так. Звучання норм. Коли воно є. А комфорту використання ніякого, постійно тре підходити та щось перевіряти, бо звук пропадає.

Переваги:
    Дизайн, звук, компактність
    Недоліки:
    Ціна, комфорт використання. Бо «губить» джерело звуку
  • Євгеній Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

B&O Explore в мене з початку 2022го.
    Позиціонувалися як мегатревел варіант. піску, вологи не боїться. І правда, покриття просто чудове... В піску валяв, в воді не купав )
    Резинова підложка трошки потерлась, але на металевому покритті ні подряпини. Просто чудова штука, якщо звикнути до особливостей використання.
    Один з найголовніших факторів у виборі стало стерео. Повнорозмірної акустики наразі не маю. Як варіант коли вушка спітніли, поставити на стіл такий от "портатив"... вау-еффект гарантований. Spoon - Held, Agnes Obel - Familiar, щоб оцінити. Сумніваюсь, що якийсь інший однокласник так може.
    Але треба пам'ятати про це стерео... в приміщені з дивною акустикою іноді робиться щось дивне і краще врубити моно. В той же час, 2 паралельні стіни, колонка посередині - стається щось дуже дивовижне.
    Останнє не менш важливе це кодек. Тут тільки sbc. Дуже шкода, але це не трагедія. Набагато гірше паршивлять звук смартфони в яких задля життя батарейки погіршують якість апроксимації при ресемплінгу звуку (менше обчислень на обробку звуку - типу більше батарейки). І в цій колонці це дуже відчутно. Тому наполегливо раджу підшаманити, спробувати sbc-xq (коли сигнал стабільний) і HiRes Direct для Андроїд (USB Audio Player Pro). Впевнений, ви приємно здивуєтесь.
    Із більш неприємного. При підключені по шнурку гучність падає до ледь чутної і апаратно її піднімати (особливо зі смартфону) дуже не зручно.
    В підсумку. Хоча дивний підбір характеристик, це майже ідеальна колонка для мене. При нерозумінні що це портатив зі стерео, може скластись або неприємне враження, або при інших умовах дуже-дуже приємне. В іншому, міцний портатив, з можливістю грати через шнур (якість тоді просто бомба) і просто чудовим звуком при грамотному використанні. Суб'єктивно звук дуже подобається і плейлісти створені під Maze 99 Classic відіграє просто чудово.

Переваги:
    Стерео, якість, звук
    Недоліки:
    Тільки sbc кодек, якщо не заморочуватись. При підключені по шнурку падає апаратна гучність.
    • Володимир

а обов'язково рекламувати андроїд додаток, розробники якого допомагають обходити блокування?

Вітаємо Вас, Євгенію. Дякуємо за високу оцінку та розгорнутий відгук. Ви допомагаєте нам стати кращими. Бажаємо приємного прослуховування.

• Екатерина С***

Bose sound link flex или данная колонка?
      Хотелось бы Ваше мнение.
      Слушать планирую музыку начиная от Pink Floyd, jazz, chill-out…

• Сергій Т***

Класне звучання!

• Представник бренду

Добрий день!
      Вдячні за те, що ви приділили час та поділилися своїм враженням про нашу продукцію. Наша компанія рада, що змогла виправдати Ваші очікування.

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

Прекрасный звук и качество изделия. Колонка премиум класса

• Представник бренду

Добрий день!Ми вдячні за те, що ви приділили час та поділилися своїм враженням про нашу продукцію. Наша компанія рада, що змогла виправдати Ваші очікування.

• Олег

Файна колонка, звук хороший

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey

Нужно просто один раз послушать.

Переваги:
    Шедевр
  • Владимир Л***
    Продавець: Rozetka. Колір: Navy

Купував 2 для подорожей та активного відпочинку. Мега класний девайс для поціновувачів якісного звуку. А кому потрібні супер бас або шоб гупало на всі гроші то тоді до більш попсових Jbl. Застосунок так собі, але все працює. Та на жаль за рік користування в одній з колонок зіпсувався акумулятор. Дуже мало сервісних центрів які можуть взятися за ремонт та хотілося б мати якусь гарантію на це. Хотілося б більше сервісної підтримки.

Переваги:
    Якісна, зручна, стильна, перфектний звук
    Недоліки:
    Після року користування зіпсувався аккумулятор

Вітаємо Вас, Володимире! Дуже жаль, що у Вас виникли проблеми з акумулятором. Якщо Ви купували колонки у офіційного партнера B&O, до яких належить Розетка, то зверніться, будь ласка, на посиланняГарантія на Bang & Olufsen Explore складає 2 роки. Наявність чека бажана, але не обов'язкова, перевірка по серійному номеру продукту. Бажаємо якнайшвидшого вирішення Вашої проблеми.

• Дмитрий И***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Перше з чим стикнетесь перед купівлею це те що скоріше за все почитаєте відгуки що тут нема басу)

Ця штука специфічна. Він тут звичайно є, і ви помітите що його не так багато як могло би бути. Але як же вона сбалансовано «по дорослому грає» інструментальні треки. НЕ беріть її «під шашлик» або на пʼяні тусовки, вам дійсно не вистачить басу, зекономте - візміть jbl.

• Алексей М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Beosound Explore – дуже гарний та чистий звук. Вражає час роботи на одному заряді

Переваги:
    Якість звуку , ціна , ергономічність
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Попаз А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Grey

Очень даволен покупкой

Переваги:
    Очень неплохой звук для такого малыша)))