- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Грін. Розмір: 58. Колір: Чорний
Кепка чудова, піде і на маленьку голову і не дуже. Ззаду трохи стирчать нитки, що цілком очікувано. За таку вартість кращої знайти неможливо.
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Блакитний з білим
Кепка, как кепка. Своих денег стоит. Брал для моря, посмотрим как там себя поведёт.
- Переваги:
- Дешево и сердито
- Недоліки:
- Не выявил
- Захаренко М***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Пришла быстро, и размер подошел идеально у меня примерно 51 размер. Нитки не торчат прострочена хорошо.
- Переваги:
- Через укр почту доставка.
- Недоліки:
- Пока не нашел.
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Подошла идеально, голова у меня большая , в магазинах не найдешь, даже боялся заказывать, но порадовала.
Косяков вроде нету, материал хороший, голова дышит)- Переваги:
- Размер, материал
- Недоліки:
- Не заметил
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-61. Колір: Помаранчевий з чорним
достаточно глубокая, строчки ровные. Передняя часть показалась слишком яркой, но я зашила ее черными бусинами, получилось очень итересно. Рекомендую к покупке
- Переваги:
- как на фото, глубокая
- Недоліки:
- Ирина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Нормальная кепка,брала себе )у мужа такая же сине-красная...мы довольны
РОЗЕТКА КАК ВСЕГДА НА ВЫСОТЕ С УВАЖЕНИЕМ ЛЕВ ЧАНДЕР ПОСКРИПТУМ СПАСИБО БОЛЬШОЕ
- Переваги:
- ЦЕНА
- Недоліки:
- ПОКА НЕТ
- Василь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
10/10
Добрий день, Василь! Дякуємо Вам за відгук. Щиро раді, що вам до вподоби.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Дякую за швидку обробу та доставку замавлення. Кепеп зшита якісно, правильної форми. Цілком задоволена товаром.
- Переваги:
- Чудова кепка для літа бо має вставку з сітки.
- Недоліки:
- Не має.
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Мар'яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний з білим
Нам сподобалася кепка.
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний з білим
Да за такие деньги она идеальная!!! Швы ровные, нитки не торчат! В общем и целом панамка просто огонь! Берите, не пожалеете.
- Переваги:
- Цена!
- Недоліки:
- Отсутствуют!
- Лысенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-61. Колір: Помаранчевий з чорним
Отличная
- Максимовский А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний з білим
Носить можно, глубокая, обзор нормальный )
- Недоліки:
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-61. Колір: Різнобарвний
На мій розмір 58 те що потрібно. Довго шукав підходящу. Цією повністю задоволений.
- Переваги:
- Дуже якісно пошита. Ніде нічого не тирчить. Запакована ідеально.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54-61. Колір: Жовтий з чорним
Хорошее качество, советую!
- Алесандра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Червоний з сірим
Качество хорошее. Заказывала две разных цветов, кепки понравились
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний з білим
Все отлично. За такие деньги - качество и материал - супер!
- Вадим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Червоний з сірим
Отличная кепка.рекомендую
- Переваги:
- цена.качество
- Недоліки:
- Оксана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Червоний з сірим
Замовила сину, йому дуже сподобалося, якісно прошита, колір відповідає дійсності.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Оксана П***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Спасибо, очень классная, цена смешная)
- Недоліки:
- Сергей Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний з білим
Кепка хорошая , рекомендую!
- Переваги:
- Хорошее качество и форма !Сидит отлично, упаковано всё ок.
- Недоліки:
- Долго ждал , доставка заняла неделю.Заплатил 8го числа получил 15го.
Эксперт RozetkaДобрый день, Сергей! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.
- Артур Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Все отлично
- Переваги:
- Достойное качество.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Виталик Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Синій з білим
За свои деньги вообще не к чему придратся
- Переваги:
- Цена,качество,вид
- Недоліки:
- Гончаренко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Червоний з сірим
Выглядит точно так как на фото, не хуже не лучше. Качество вполне приемлемое, внушает доверие своей крепкостью. Вообщем за такие деньги вполне хороший вариант.
- Переваги:
- Цена/качество
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Кепка рассчитана на большую голову)
- Artem A***
Нормальный стандартный размер кепки. У меня моного кепок других мировых брендов - не чем по размеру не отличаются. Есть даже больше. Не детский размер.
- Лариса Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Блакитний з білим
Классная кепка. Свои деньги окупает сполна!
- Переваги:
- Хорошо прошитый,мягкий козырёк.
- Максим Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Синій з білим
Круто смотрится, легкая, удобная. Очень комфортная. Покупкой доволен.
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
За такую цену нету к чему придраться))
- Переваги:
- Недоліки:
- Коротковатый козырёк, но это не критично
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Червоний з сірим
клёвая и мьякая кепка не зря купила
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Синій з білим
Я спросить хотел,если я закажу 2 кепки,черную и белую. Мне оно прийдет одним заказом,или 2мя ?
- Переваги:
- '
- Недоліки:
- ’
- Костюк О***
Одним.
- Максим
- Артур Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Синій з білим
Отличная кепка в качестве летнего варианта как для меня,с качеством полный порядок,за такую цену что нада.
- Переваги:
- Качество более чем достойное.
- Недоліки:
- Не заметил.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний з білим
Хороша якість. Ношу вже 5 таку кепку, тримає форму.
Рекомендую. - Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Чорний
Чудова річ !!! якість на висоті !!! маю 60 "ван сайз" сів чудово хоч і на 3 застібки але вигляд не псує ні з переду ні з заду, складок не робить вигляд має!!! Глибина порадувала!!! Доставка майже миттєва
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Гарні кепки.
- Переваги:
- Якість пошиву
- Віктор Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Топ якість
- Переваги:
- Якісна
- Недоліки:
- ЛЕВ Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний з білим
КЕПКА СУПЕР, ЗА СВОИ ДЕНЬГИ НОРМ, РОЗЕТКА КАК ВСЕГДА НА ВЫСОТЕ С УВАЖЕНИЕМ ЛЕВ ЧАНДЕР
- Переваги:
- ЦЕНА
- Недоліки:
- ПОКА НЕТ