Картка Rozetka

Відгуки покупців про Набір столових приборів KitchenTreasures, 20 шт. чорний з візерунком з нержавіючої сталі на 4 персони (YS100201)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Юлія

Поржавіли через 5 місяців використання

• Продавець  YellowStorePro

Добрий день, Юлія. Нам прикро, що Ваш вибір не задовільнив Ваші очікування.На жаль, якщо Ви використовуєте для миття лужні або сильні хімічні речовини, що окислюють, таке може статися. В характеристиках виробу було зазначено, що для догляду треба використовувати нейтральний миючий засіб. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, це допомагає покупцям у виборі товарів.

• Оксана С***

швидко доставили

Переваги:
    Гарний набір, як для власного користування так і на подарунок. Можна мити, користуюся посудомийною машиною, можна мити в псудомийці
    • Продавець  YellowStorePro

Доброго дня, Оксана ! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Ольга Х***
    Відгук від покупця. Продавець: YellowStorePro

Отримала набір, дуже задоволена, якість хороша,єдине не вистачає до цього комплекту чайних ложок, але ще не знаю ,як буде у використанні тому,до брала на подарунок .
    А в цілому все чудово, менеджер зв'язався дуже швидко , оперативно, все оформлено та доставлено

Переваги:
    Чудовий набір, рекомендую
    • Продавець  YellowStorePro

Доброго дня, Ольга. Дякуємо Вам за замовлення та зворотний зв'язок. Для нас цінна думка кожного клієнта. Ми раді, що Ви лишились задоволені покупкою.

• Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: YellowStorePro

Очень красивый набор, качество отличное. Хотелось бы еще маленькие чайные ложки. Поставщик очень быстро связался, конкретно поотвечал на поставленные вопросы.

Переваги:
    100%
    • Продавець  YellowStorePro

Доброго дня, Олена. Дякуємо Вам за замовлення та зворотний зв'язок. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Звертайтесь, будемо раді Вам допомогти.

• Анастасия

Класний та якісний набір

Переваги:
    Якість значно перевищує ціну
    • Продавець  YellowStorePro

Доброго дня, Анастасія. Дякуємо Вам за замовлення та зворотний зв'язок. Для нас цінна думка кожного клієнта. Ми раді, що Ви лишились задоволені покупкою.

• Евгений Г***
    Відгук від покупця. Продавець: YellowStorePro

Дуже зручні прибори та мають гарний вигляд. Із задоволенням докупив би маленькі ложки такого вигляду для кави та чаю. Десертні ложки та вилки у наборі трошки завеликі, але саме такий розмір я очікував - дуже зручні.

Переваги:
    Легкі та гарний дизайн
    • Продавець  YellowStorePro

Дякуємо Вам, Євген, за замовлення та позитивний відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою.

• Кирилл Г***
    Відгук від покупця. Продавець: YellowStorePro

Купував на подарунок дівчині. Дуже сподобалось, гості теж зацінили) Прикольно виглядає

Переваги:
    Вигляд, ціна, швидкість доставки
    Недоліки:
    Не побачив
    • Продавець  YellowStorePro

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Игорь В***
    Відгук від покупця. Продавець: YellowStorePro

Набор понравился, легкий, удобный в использовании. Рисунок качественный, как и написано в описании товара, то что это не просто краска, а именно выбито лазером, быстро явно не смоется.
    Нам на семью из 4х взрослых и 3х детей подошло, десертные вилки и ложки довольно крупного размера, деткам как раз очень удобно. Рекомендую.

Переваги:
    Менеджер перезвонил быстро,быстрая доставка,цена качество
    Недоліки:
    Не обнаружил
    • Продавець  YellowStorePro