Відгуки покупців про Капа для боксу захисна боксерський захист для єдиноборств OPRO Bronze While (SK-NBronze_WhiteS)

Оцінка користувачів 3.33/5
на основі 4 відгуки
  • Віталіна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже цікава капа за свою ціну, ребра які є в капі дуже хороші вони розплавляються та заповняють пустоти між зубами тим самим роблять кріплення капи до зубів більш ефективним, тим більше створюючи більшу вірогідність що капа не випаде з рота та надійна фіксація самої капи на зубах, пластикова ручка допомагає занурити окріп саму капу щоб не обпектися, та засунути капу у рот.
    Рекомендую!

Переваги:
    Ціна, надійне кріплення до зубів,якість
  • Артем Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Добра капа, гарно тримає форму, але потрібно варити не 30 секунд а 45-60, і краще коли задаєш форму в кінці зробити вакуум в роті

Переваги:
    Гарно тримає форму
    Недоліки:
    В інструкції написано варити 30 секунд но це мало

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
      Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором , це надзвичайно цінно для нас.
      Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Капа абсолютно мене не задовольнила. Коробочка в наборі, це чисто формальність, після формування капи, вона не тримається на зубах.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Якість
    Капа не тримається на щелепі.

Спробуйте ще раз зварити, дана капа доволі якісна та популярна, але буває так що не з першого разу вдається кожному зварити правильно.

• Матвей
    Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Недавно купил эту капу, капа подошла идеально, качество бомба, не понимаю почему такие отзывы и не рекомендую обращать на них внимание. ВСЕМ РЕКОМЕНДУЮ

Переваги:
    Хорошее качество, цена, бренд, инструкция, дополнительный держатель для капы
    Недоліки:
    Мало продукции оппо на розетке

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.

Скоро поправимо, буде вся лінійка)

Бажаємо приємного користування!