- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
В использовании более месяца, не изменилась. Удобная, хорошего качества.
- Переваги:
- Выполняет свои функции
- Продавець SunDay
Катерина, ми дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити вас серед наших постійних покупців!
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Подобається, свою функцію виконує. Купувала через біль в куприку, справді легше довго сидіти
- Переваги:
- Виконує свою функцію
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець SunDay
Світлана, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Користуюсь вже більше пів року, досить суттєво полегшує стан спини при сидячій роботі. Зручно. Дякую.
- Продавець SunDay
Оксана, дякуємо вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Брати з собою, наприклад, у поїздку, не дуже зручно, т.я. займає багато місця.
- Переваги:
- Зручна у використанні
- Недоліки:
- Товстувата
- Продавець SunDay
Ірина, дякуємо за позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас! Сподіваємося, що й надалі наші товари та обслуговування викликатимуть лише позитивні емоції!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: SunDay
сначала выполняло свою функцию. Но потом вмялась
- Переваги:
- Недоліки:
- смялась и начала доставлять скорее больше проблем
- Продавець SunDay
Сергій, приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині.