Відгуки покупців про Крісло ігрове Hator Arc X Fabric Black (HTC-866)
- Віталій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Перестало працювати механізм підйому крісла. До кого звернутись за ремонтом по гарантії?
- Переваги:
- Крісло зручне
- Недоліки:
- Хитається, механізм підйому перестав працювати
Представник постачальникаДуже шкода, що Вам довелося зіштовнутися зі складнощами під час користування. Зверніться до підтримки на hator.gg, будь ласка!
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудове крісло, але через пів року використання почало розхитуватись. Довелось перезібрати крісло, пару днів було все ок, і знову почало розхитуватись. Болти закручував максимально сильно, але не допомагає
- Переваги:
- Чудове крісло, зручне
- Недоліки:
- Розхитується механізм після пів року використання. Перезбірка не допомогла
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Через 8 месяцев начал опускаться кресло. Что делать куда обращаться?
- Недоліки:
- Через 8 месяцев начал опускаться кресло
Представник постачальникаВітаємо! Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.- Александр
Можно как то получить новый раз лифт? Потому чтт кресло переправлять это проблема, оно не маленькое и тяжелое, написал вроде бы на сайте, но не уверен что туда)) Дайте ссылку если есть такая возможность
- Влас Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Крісло зручне, дуже легке у збірці. Ніяких нарікань немає.
- Переваги:
- Виконує всі свої зазначені функції.
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Идеальное кресло для повседневного использования, качество материалов на высшем уровне, Хатор не перестает удивлять) Если действительно хотите купить, прочное, удобное да и к тому же стильное кресло, это точно ваш вариант.
- Переваги:
- Качество материалов, удобство, легкая сборка, практичность.
- Недоліки:
- Нету.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Шикарное кресло, абсолютно никаких проблем не нашёл) Собрал минут за 20, очень легко и просто) Конструкция надёжная) Рост 1.75м, очень комфортно)
- Переваги:
- Очень удобное
- Недоліки:
- Никаких
- Степан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Если вы хоте ли купить хорошее кресло, то это оно
- Переваги:
- Практически во всем идеален, основной материал текстиль, крестовина сделана из метала с ребрами жёсткости, предельная масса 200 кг что даёт кард бландж на свинство
- Недоліки:
- Колесики не прорезиненные и поэтому нужен защитный коврик на место где будет кресло
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купил данное кресло. Собирали наверное час. Креслом в целом доволен. Не большой люфт подлокотников присутствует. Слышен лёгкий стук колёс при передвижении. На сколько хорошее кресло, время покажет.
- Ігор К***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Замовляв на розетці, просто через товариша. Встиг купити його трохи дешевше, ніж зараз.
Збирається крісло терпимо, але щоб прикрутити спинку, знадобилась допомога. Не зрозуміло, для чого така здоровезна інструкція, листа А4 було б достатньо, інструкція містить певні неточності.
Коробка з кріслом здоровезна, краще замовляти доставку.
- Користуюсь кріслом вже більше 2 тижнів, тож певні враження вже є:
Крісло досить велике, бо на мій зріст в 186 см і 100 кг ваги крісла для зросту 190 малуваті.
- Замало регулювань ширини підлокітників: я їх максимально вузько прикрутив, змістив всередину самі підлокітники, але все рівно цього недостатньо, щоб комфортно сидіти. Відстань зсередини підлокітників 55 см, було б хоча б на 5 см вужче, було б набагато зручніше.
- Незрозуміло, нащо сидінні такі широчезні бокові стінки - я ж не в спортивному автомобілі. Ноги не розставити через ті стінки, під стіл не заїхати, бо широке.
Враховуючи ціну і вище згадане, поставив би 3.5.- Переваги:
- Велике крісло, досить тихо їздить по підлозі
- Недоліки:
- Дуже сильно бовтаються підлокітники, до того ж вони досить широко розставлені, крісло не кріпиться на штирі, тому також бовтається
- Станіслав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доброго дня, не минуло і тижня як з'явилась ось така проблема :(на фото). Можливо її якось можна виправити? Дуже псує естетичність крісла. В цілому кріслом задоволений.
- Переваги:
- Комфортне,
- Недоліки:
- Невеликий люфт підлокітників
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Отличное кресло
долго сомневался,потому что нигде кроме как на фото посмотреть не мог!- Переваги:
- Максимально удобное кресло,качество сборки,ничего не скрипт
- Недоліки:
- Но есть 2 минуса
1.Это ручки они крутятся вправо,влево без кнопки,не хлюпкие,немного надо силу приложить,чтобы покрутить
2.Это магнитные пластмасски слева и справа
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за оцінкута вибір продукції Hator :)
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Кріслом, як таким, я задоволений, але прийшло із відсутнім тримачем правої бічної кришки (R1 на фото). Тобто не було можливості закріпити праву бічну кришку, що ховає механізм тримання спинки.
Причому, лівий тримач, та обидва механізми тримання спинки вже були прикручені, коли я витягав все із коробки.
Це лише елемент декору, тож я посадив цю кришку на пістолетний клей, але доволі неприємно...
І ще, треба щоб забирали пакунок з кріслом обов'язково декілька чоловік (дуже важке в незручній для переносу коробці)- Переваги:
- Якісний текстиль, стійке та міцне, дуже зручна подушка під спину, багато можливостей підлаштування підлокотників..
- Недоліки:
- Відсутня деталь
- АртурПродавець: Rozetka. Колір: Сірий
Удобное и стильное кресло
Легко собираться
Прочная конструкция
Возможности регулировки
Очень приятная тканевая обивка- Недоліки:
- Шатаются подлокотники
- Петро Ф***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Упаковка у розірвана, крісло розукомлектовано.
Змушений відмовитись від замовлення. - ВікторПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все правильно написав користувач про висоту. Невже важко правильно виміряти рзміри крісла? Добре, що не встиг замовити, так би возився з доставкою цієї бамбули
- Недоліки:
- Не достовірність розмірів
- Игорь М***
при том что представитель компании проигнорировал тот факт что кресло не соответствует заявленным параметрам и никак не прокомментировал этот неприятный факт
- Денис З***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже круте крісло, рекомендую !
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Hator :)
- ДенисПродавець: Rozetka. Колір: Сірий
Купив для роботи з дому
Загалом крісло мені сподобалося, та й перед цим я на схожому hator сидів
Але своя ложка дьогтю теж є
В загальному крісло зручне, якісна тканина, металева зірка (на відміну від того ж anda seat phantom 3 про яке я думав), приємний матеріал підлокітників
Зібрав за годину, не роблячи це ніколи в житті.
Основна претензія через яку я зняв зірку - підлокітники які теліпаються. Причому один більше, другий менше. І це якби деталь, і ти не будеш цим займатись в користуванні, але ти тільки кладеш локоть на підлокітник, а він вже через цей люфт трози відхиляється. Це позор чесно кажучи.
Також не подобається люфт системи фіксування нахилу крісла (не спинки). Навіть якщо його зафіксувати в крайньому положенні - воно всерівно трошки ходить. Але це таке, і мені здається що за ці кошти важко найти крісло без нього.
Ну і я думаю можна було б зробити крісло трошки нижчим. Для мого зросту 180см це прямо в притик зручності. Для нижчих людей це може бути причиною не брати крісло взагалі.
Якщо підсумувати - я не жалію про цю покупку, бо за ці ж кошти нічого кращого б не знайшов би.
І моя спина вже почала говорити мені дякую після роботи, особливо коли час від часу змінюєш нахил спинки.- Переваги:
- Якісно, швидка збірка, все що треба є в комплекті, максимум регулювань за ці гроші
- Недоліки:
- Підлокітники які бовтаються, люфт в зафіксованому положення сідушки, трохи високе крайнє нижнє положення крісла
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук та вибір продукції нашого бренду!
Для детального розгляду ситуації із підлокітниками радимо звернутись до нашої тех. підтримки, що на офіційному сайті HATOR.- Віктор
Дякую за відгук. А як воно по ширині спинки та сидіння? не мале?
- Денис
Мені з моєю 110см талією-балією ширина норм) але рекомендую на такі питання краще шукати відповідь самому - сходити в якись магазин ігрових крісел, посидіти на них, подивитися на чому сидите, почитати їх х-ки, і питань не буде.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошее, мягкое, удобное кресло. НО, есть один нюанс. На нескольких из 5 колес, присутствует люфт, а так как крестовина металлическая, то при откате назад-вперед создается очень бесячий звон. Не был бы ленивым - вернул бы, а так, придется терпеть, хотя, может Hator пришлет на замену колесики, в этом плане у них поддержка хорошо работает. В общем, время покажет.
- Переваги:
- Мягкое, удобное.
- Недоліки:
- Звон при передвижении.
Представник постачальникаДобрий день.
Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом користування.
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті Hator.
- Игорь М***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Видимо купил я это кресло первый. Попробую поделиться первыми впечатлениями.
Кресло брал к сожалению не в розетке, так как в розетка платная доставка и нет кешбека.
Первое на что хочу обратить внимание, это то что кресло не соответствует размерам указанным в характеристиках.
Высота подлокотника в самом верхнем положении и максимально поднятом сидении заявлено 81 см, а по факту 75см. У меня стол 80 см и нужно было именно 80см, хатор, где мои 5 см?
Второе. Подушка сидушки чуток коротковата, это не столь критично, привыкну, но хотелось бы для максимального удобства чуть длиннее. Если убрать подушку под поясницу то будет по длине норм. Подлокотник слегка жестковат, есть подозрения что локтям будет немного дискомфортно от длительного сидения, но время покажет.
Креслом в общем пока доволен, хотя его только пол часа как привезли... бесплатно и собранным! Чуток огорчила недостаточная высота подоконника. Через недельку другую опишу ощущения от эксплуатации- Переваги:
- Цена, комфорт
- Недоліки:
- Подлокотники ниже чем заявлено
- Євген К***
Добрий день Ігор. Хотів спитати, як ваші враження від крісла? Чи зручні подушки і яке наповнення у них? Якщо не секрет, який у вас зріст і чи не зависоко мінімальне положення сидіння в 49 см. Бо у мене зріст 173
- Игорь М***
Євген Куріленко, мой рост 180 см, вес 90 кг. К креслу я уже привык, мне оно абсолютно удобно, ну не считая немного нехватки высоты подлокотника. На счет наполнения подушек, то оно похоже на пену, не знаю как описать) На счет высоты не подскажу, у меня высокий стол и кресло всегда в самом верхнем положении. Есть магазины где это кресло есть как витринный экземпляр, можно прийти и в живую посидеть, потрогать, так будет куда удобнее принять решение подойдет ли оно именно вам)
- Віктор
Ігор, а як по ширині сидіння та спинка? Можна трохи ноги широко поставити, чи потрібно, як дівчина сидіти?)