Відгуки покупців про Сталеві кубики для віскі та інших напоїв Moltis Whiskey Stones SILVER 6 шт + щипці 10052

Оцінка користувачів 4.97/5
на основі 71 відгук
  • Відгуки про товар продавця HappyLife
  • Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Чудово виконує свою функцію охолодження напою

• Продавець  HappyLife

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Кубики для віскі та інших напоїв металеві Срібло . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

З повагою завжди Ваш happylifе

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Приїхали 2 кубика поцарапані, хоч і були в окремих упаковочках. Те що в середині хладагент це добре але в цілому кубики мають тонкі стінки, хотілось би трошки товщі бо на вагу вони легенькі.
    Під царапиною вони чорні. Тобто просто крашені?

• Продавець  HappyLife

Доброго дня, з вами звяжеться менеджер

• Дарья А***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Гарні каменці, виконують свою функцію. Кожен був упаковані у плівку. Для подарунку - що треба!

Переваги:
    Гарно тримають холод
    Недоліки:
    Не я знайшли
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Віталій К***

Все чудово

• Олег І***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Гарний набір! Камінці свою функцію виконують, нормально охолоджують напитки! Акуратна упаковка, зокрема, кожен камінець в середині коробки, був у плівці, так що жодних царапин чи пошкоджень на їх поверхні не було. Продавець виконав замовлення в обумовлені терміни!

• Продавець  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Станислава
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Якісні камінці стильно виглядають на подарунок саме то що потрібно

• Андріана

вартують уваги

• Владислава К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Хочу доповнити свій попередній відгук. Зі мною звʼязалися і відправили замість пошкоджених 3 каменів - 4 камінця. Несподівано, дякую.

• Продавець  HappyLife

Доброго дня, Владислава! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволеними.

• Владислава К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Каміння поцарапане, як можна було його так запакувати! Типу не побачать! Як з такими щось пити! Зіпсували подарунок!

Недоліки:
    3 каміння з 6 поцарапане!
  • Макар П***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Гарні стильні камені, для подарунку підійшли, імениннику сподобалось уже встигливипробувати, все працює

• Продавець  HappyLife

Макар, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що іменинник задоволений подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

гарний наборчик, з своєю функцією справляється

• Продавець  HappyLife

Микола, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що набір сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE

• Роман

камені супер

• Продавець  HappyLife

Роман, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Вітя Д***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Добре охолоджують напиток вистарчає на довго

• Продавець  HappyLife

Вітя, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Василь

Гарні акуратні прийшло швидко

• Продавець  HappyLife

Василь, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що набір Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Замовлення було швидко оформлене, отримав вже на наступний день! Товар у якісному стані, гарно запакований, охолоджує як треба!

• Продавець  HappyLife

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HappyLife.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Дякую за швидку доставку, і окреме дякую консультанту яка все гарно пояснила. Каміння і справді металеве, кути всі заокруглені стакан в нормі. Рекомендую!

Переваги:
    добре охолоджують, є щипці та бокс для зберігання
    • Продавець  HappyLife

• Маргарита К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Отримала камені Якісні, красиві, добре охолоджують і дуже зручна коробочка та щипчики.
    Дозамовлю ще поштучно, надто файні ️ Дякую велике!

Переваги:
    Гарно охолоджують, красиві

• Іра Г***
    Продавець: HappyLife

Швидко доставили, товар відповідає опису

• Владислав З***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

В господарстві повинні бути.

Переваги:
    Багаторазові. Не треба кожен раз воду у формочку наливати. Прикольна і необхідна для охолодження річ. річ
    Недоліки:
    Не так швидко охолоджує,але в цілому норм,якщо не спішиш.
    • Продавець  vKarakUliLux

Доброго дня Владислав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Камені для віскі та інших напоїв Moltis металеві Срібло
      , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш vKarakUliLux

• Володимир С***

Все добре рекомендую

Переваги:
    Ок
    • Продавець  vKarakUliLux

Доброго дня Володимир! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Камені для віскі та інших напоїв Moltis металеві Срібло Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш vKarakUliLux

• Олег Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Кубики добре охолоджують напиток хто хоче пити не розбавлений ром раджу

• Продавець  vKarakUliLux

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

кубики сподобались гарно охолоджують напиток

• Микола Т***

Все сподобалось

• Маргарита
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

кубики добре охолоджують напиток, мені сподобались

• Ілья В***

Кубики добре охолоджують напиток

Переваги:
    добре охолоджують
    • Продавець  vKarakUliLux

• Юра О***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Відмінні металеві камені для віскі! Завжди шукав альтернативу льоду, яка не розбавляє напій. Ці камені чудово охолоджують віскі та інші напої, зберігаючи їхній смак. Рекомендую

Переваги:
    Якість
    • Продавець  vKarakUliLux

• Хенк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класні камінці, подарунок вдався хорошим ще й охолоджує віскі)

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!

• Вадим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

класні кубики, гарно виглядають, ще напиток охолоджують досить добре, та вистарчає на 60-120 хв для охолодження

• Продавець  vKarakUliLux

Добрий день Вадим! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Хорошого Вам користування! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Віта К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Набір досить шикарний на подарунок підійшов

Добрий день, Віта! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!

• Оля

камни качественные

Добрий день, Оля! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!

• Олег Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Камінці красиво дивляться на подарунок

Добрий день, Олег! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!

• Софія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

класний наборчик маленький класний для охолодження

Добрий день, Софія! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!

• Микита І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купляв товаришу на подарунок дуже класні запаковані кожен в окремий пакетик все класно та гарно виглядає

Добрий день, Микита! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!

• Юра
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Хороші камінці гарно виглядають на подарунок це що потрібно

• Продавець  vKarakUliLux

Добрий день! Дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Каміль
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux

Хороші камінці гарно охолоджують напиток

• Андрій С***

Класні кубики, гарно виглядають