Відгуки покупців про Підставка для телефона з бамбуку (M-9173)
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: ХЮГГЕ
Хороша підставка, бамбукова, мені зайшла. Мінімалістична!
Для Samsung Galaxy A15 без чохла підходить, з чохлом силіконовим прозорим підходить тільки більший Роз'єм (їх там 2 шт. тршки менгий й більший).
Тестував на смартфоні Xiaomi REDMI Note 15 Pro - з Чохлом не підходить, а без чехла підгодить впритик!- Переваги:
- Супер, Бамбук, Мінімалізм. Якість хороша!
- Недоліки:
- Ціна трохи кусає. Мінімальне замовлення 500 грн. для мого місця перебування. Передплата 100%! По іншим регіонам нижча - варто це враховувати.
- Продавець ХЮГГЕ
Дякуємо за ваш відгук та коментар! Бажаємо приємного користування!
- Продавець ХЮГГЕ
Мінімальна сума замовлення 500 грн відноситься до безкоштовної доставки в магазини Розетка. Для замовлень на меншу суму можлива доставка Новою Поштою.
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: ХЮГГЕ
Товар поганої якості. Весь ширшавий, не приємний на дотик, кути гострі. В мене був досвід використання іншого підставки. та було приємно. Купив 2 просто викинув гроші
- Продавець ХЮГГЕ
Дякуємо за відгук. Дуже шкода, що Ви залишилися незадоволені покупкою, протягом 14 днів Ви маєте право обміняти чи оформити повернення товару.
- Христина З***Відгук від покупця. Продавець: ХЮГГЕ
Дуже задоволена покупкою підставки.
- Переваги:
- Добре тримає смартфон так і айфон. Легка і зручна.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: ХЮГГЕ
Отличная подставка! Заказывали в "довесок" к другому товару. :) Но понравилась даже больше, чем тот товар. :) Можно сказать, что даже лучше, чем аналог от IKEA. Во-первых, не тяжёлая и немного меньше в размере. А во-вторых (и это главное) помещается смартфон в чехле, т.к. желобок шире. Правда, помещается только в один из желобков, но мне этого вполне достаточно. Получается даже поставить смартфон под углом 90 градусов (есть такая необходимость). Хорошая шлифовка, поверхность гладенькая. Ну и, естественно, цена. Продавец отправил товар очень быстро. Спасибо!
- Переваги:
- Качество, бамбук, функциональность, внешний вид, помещается смартфон в чехле, цена
- Недоліки:
- Их просто нет
- Продавець ХЮГГЕ
Доброго дня.
Дякуємо за Ваш відгук.
Ваша думка важлива для нас.
Ми раді, що наша продукція виправдала Ваш сподівання та задовольняє Ваші вимоги.
Щиро сподіваємося на подальшу співпрацю з Вами.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: ХЮГГЕ
- Валентин П***Відгук від покупця. Продавець: ХЮГГЕ
Відмінна підставка для телефона майже безкоштовно)
Дякуємо за відгук!