Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Набір для йоги 2в1 килимок для йоги + масажний ролик, валик для масажу спини мфр рол OSPORT Set 27 (n-0058) Чорний

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Анастасія К***

Ніби все супер

Переваги:
    Гарний набір
    • Продавець  CHAMPS

Анастасія,щиро дякуємо за відгук ! Користуйтеся із задоволенням )Гарних тренувань!

• Зоряна
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Гарний прорезинений килимок, не ковзає сам і не дає ковзати ступням.
    Рол жорсткий, для новачків через ребристу поверхню може бути занадто болючим. Але для моїх цілей виконує функцію на 100%.

• Продавець  CHAMPS

Дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас клієнтом нашого магазину.

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Доставка швидка, менеджер ввічлива, опис відповідає дійсності

• Продавець  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!

• Тойка С***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Не рекомендую для придбання.

Недоліки:
    Валік дуже низкої якості. При вазі 80 кг, вистачило менше ніж на місяць після придбання.
    • Продавець  CHAMPS

Добрий день, нам, безумовно, шкода, що Ви засмучені покупкою, проте дуже просимо у таких ситуаціях звертатися до нас протягом 14 днів з моменту її придбання. Сподіваємося, що надалі якщо потрібна наша допомога, Ви скажете нам трохи раніше, а покупки будуть приносити лише позитивні емоції.

• Тойка С***

Тобто треба просити валік не ламатися якщо пройшло більше ніж 14 днів?

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Отримала комплект, дуже швидко відправили, все гарної якості. Килимок відповідає своїм розмірам, можна помістити все тіло навіть високої людини. Рол також міцний, мої 65 кг витримує гарно. Займаюся кожного вечора, спочатку трохи болісно на забитих м'язах, але приносе чудове розслаблення в кінці заняття. Рекомендую!!

• Лаврук Н***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Жахлива якість, при вазі 55 кг він тріснув, на що він розрахований?

• Продавець  CHAMPS

Добрий день. Нам дуже шкода, що у вас склалось таке враження. Так, як з моменту покупки пройшло більше часу ніж термін для обміну, повернення запропонувати вже неможливо, нажаль. Роли розрахованні на масажування окремих ділянок тіла, але не повної ваги людини. Дякуємо, за Ваш відгук.

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Граний ролик , за таку ціну якість супер. Після тренування дуже боліли мʼязи, після одного масажування вже були відчуття полегшення)

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Не знайшла поки
    • Продавець  CHAMPS

• Ілона Г***

Все сподобалось

Переваги:
    Все дуже гарної якості!
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Роман Ш***

Пєсня, мені понрав.

• Продавець  CHAMPS

Роман, дякуємо за замовлення!) Користуйтесь із задоволенням)

• Юрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Користувався доволі обережно, але вистачило на 3 заняття, а почав тріщати ще з першого)) Моя вага 96 кг, якщо у вас 50, то точно протягне більше.

Переваги:
    Дешевий
    Недоліки:
    Слабкий
    • Продавець  CHAMPS

Доброго дня, з Вами зв'язався менеджер для вирішення даної ситуації. Дякуємо

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

товар прийшов швидко, якісь гарна. Коврик міцний, але трошки забруднюється під час тренування. Замовленням задоволена

Переваги:
    гарна якість, прийшло швидко
    Недоліки:
    забруднюється коврик
    • Продавець  CHAMPS

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Гарна якість та швидка доставка

• Антон П***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Дуже сумнівався у міцності масажного ролика. Купив обдивився поклав поруч на підлогу, на перший погляд гарна якість, підсковзнувся впав на ролик, прохрустіло все що могло, враховуючи що я 185см і 110 кг ваги, ролик краш тест витримав. Якщо з роликом такий форт буаяр до килимка боюся підходити.

Переваги:
    Міцно, надійно, дуже надійно
    Недоліки:
    Тепер боюсь килимка
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки! )

• Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

За ці гроші відмінний ролик і коврик

Переваги:
    Якість-ціна
    Недоліки:
    Дуже смердить спочатку, але 2 дні пролежало на балконі і запах зник
    • Продавець  CHAMPS

• Андрій В***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Не сподівався на таку якість, думав ролик зламається від першої розминки. Проте ролик і килимок виявились доволі гарної якості.

Переваги:
    Ціна/якість

• Валентина В***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

все в гарному стані, швидка доставка! Дякую)

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Отличный набор, доставили очень быстро

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не вижу
    • Продавець  CHAMPS

• Катя С***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Задоволена, що придбала цей набір, не дорого і якісно. Килимок не загинається і не ковзає, рол зручний, міцний всередині. Тому рекомендую

Переваги:
    Матеріал приємний, все як на фото, гарна ціна

• Дар'я К***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Класний набір по гарній ціні. Недоліків немає, килимок набагато більший ніж очікувалось. Швидка відправка)

• Марина К***

Дуже задоволена

• Яна Х***

Дуже задоволена,якість супер

• Альона А***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Чудовий набір, швидка доставка, дуже дякую)

Переваги:
    Доставка, якість, ціна
    • Продавець  CHAMPS

Альона , клас) дякуємо за покупку, користуйтесь із задоволенням)

• Ярослав П***

Дуде граний килимок,не скручується,ролик в ідеальному стані)10/10

Переваги:
    1111111100000000/10

• Крістіна І***

Задоволена набором

Переваги:
    Якісно і недорого
    Недоліки:
    Немає зовсім
    • Продавець  CHAMPS

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

За ці гроші коврик + ролик це дуже вигідна пропозиція а головне, що якість здивувала. Дівчині було зручно та приємно займатися. Дякую)

• Продавець  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук, гарного користування) Завжди Вам раді)

• Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Покупкою задоволена. Якість хороша, все гарне)
    Доставка вчасно

• Продавець  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук, гарного користування) Завжди Вам раді)

• Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Все круто та швидко, дякую

• Продавець  CHAMPS

Дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас клієнтом нашого магазину.

• Света П***

Прийшло за 1 день
    Гарно спаковане
    До якості прилеглі взагалі немає

Переваги:
    Тільки
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!

• Пикалова Л***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Набором задоволена , килимок зручний ,не скручуєтся !!!! Швидка доставка ,чудовий сервіс - замовлення робила в неділю ввечері, і на моє здивування зразу передзвонила менеджер і уточнила деталі замовлення! Ролик для мене зручний у використанні!! Дякую за гарний сервіс і якісний товар!!!

• Продавець  CHAMPS

Людмила, дякуємо за ваш відгук, нам дуже приємно, що ви оцінили нашу роботу. нехай Ваша покупка приносить тільки позитивні емоціі.

• Елизавета К***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

дуже гарний рол та килимок. килимок не скручується.