Товар отримали, один раз нагріли пляшечку і більше він не працює( не включається), гроші на вітер. Дуже жаль, можливо можна зробити повернення?
Не задоволена.
Доброго дня! Таке буває тільки через те, що використовують або слабкі блоки живлення, або слабкі павер банки. Мається на увазі використовують павер банки з потужністю 3W. Як тільки ми говоримо, що потрібно використовувати інший блок живлення, потужніший або потужніший павер банк, вони змінюють і все працює ідеально,
Спробуйте!!!
Дуже класна річ, особливо для подорожей!
На свої гроші норм, але гріє не рівномірно
Нижче написала що не працює, але вже розібралася що не так робила. Все працює. Гріє прекрасно.
Дуже прикрасний товар ... Радимо і вам теж спробувати...
Швидка доставка. Все працює, класна річ для прогулянки або в дорогу. Працює від павера, розетки. Має три режими нагрівання.
Швидка доставка, товаром задоволена, все працює, відповідає опису , я задоволена
Пришла совсем не рабочая, пробовала уже вся семья… надеемся на обратную связь от продавца или как можно связаться
з вами вже зв'язалися та надали всю необхідну інформацію для обміну товара
Дуже задоволена, гріє швидко. Зручно брати на прогулянку
Підігрівач вислали швидко відповідає опису. Гріє неочікувано але дуже швидко. Якість на рівні
Були сумніви. Але спробувала і задоволена. Працює добре, нагрів гарний.
підтримує суміш теплою, чи може добре підігріти воду.
Користуюсь для нічних годувань, та у дорозі допомагає.
Має 3 режими.
Рекомендую
Підкажіть, будь ласка, як саме ви користуєтесь підігрівачем вночі? Прокидаєтесь, Чекаєте поки нагріє? Дякую заздалегідь за відповідь
Дуже класна річ ,виконує свої функції,в дуже дальню дорогу рекомендую
Товар прийшов дуже швидко , дуже добре виконує свою функцію ,єдине що погано ,що немає інструкції на українській мові
Отримала замовлення швидко,все супер.Дякую.
Гарна річ , якщо треба щоб суміш для малюка була тепла ) зручна у використанні. Я використовувала павербанк.
Рекомендую.
Чудовий підігрівач. Зі своєю задачею справляється. Працює від павербанку, тому дуже зручно брати на прогулянку або в дорогу. Продавця рекомендую. Швидко прийняли замовлення і одразу відправили.
Дякую, за підігрівач, допомагає в дорозі на прогулянках підігрівати суміш, дружина задоволена придбанням . Користуємось три місяці
Спасибі, Сергій, за відгук та оцінку! Бажаємо і надалі приємного користування підігрівачем пляшечок і чекаємо на Вас знову внашому магазині за покупками.
Взагалі безкорислива річ. Нічого воно не гріє на ті 40, 50 та 60 градусів. В режимі 60 градусів майже за годину може і на 30 не нагріло. Якщо використовувати той шнур, що у комплекті, то не гріє майже зовсім. Дуже шкода, що придбали цей товар, він точно не вартує цих грошей.
Дуже задоволена покупкою!
Швидко нагріває бутилочку, добре тримає температуру. Має 3 температурних режима
Супер!
Есть три режима нагрева 40°, 50°, 60°, каждый режим со своей подсветкой (не перепутаешь). Качество отличное.
Нагревает бутылочку и в ней содержимое.
Менеджер быстро связался и отправил товар. Молодцы.