- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: TradeCome. Кількість в упаковці: 16
Батько двох дітей куча батарейок постояно їх купував попробував перші 8 штук купив 3 роки назад до цих пір користуюся заказав 16 штук.
- Переваги:
- Другим не користувався
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: TradeCome. Кількість в упаковці: 4
Норм
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: TradeCome. Кількість в упаковці: 8
Норм
- Віктор Р***Відгук від покупця. Продавець: TradeCome. Кількість в упаковці: 4
Дуже корисні в теперішній час
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: TradeCome. Кількість в упаковці: 8
Мабуть одні з кращих акумуляторів свого роду, вже придбав 14 шт. Багато циклів перезарядки, ємність поки не паде. Подивимось як довго прослужать
- Переваги:
- Багато циклів перезарядки
- Недоліки:
- Не виявив
- Віктор А***Відгук від покупця. Продавець: TradeCome. Кількість в упаковці: 4
Потрібна річ в потрібний час
- Хоменко В***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 8
Завмовляв 3 упаковки по 8 акумуляторів. У відділені не перевірив, а коли вже відкрив сам, то виявив, що 2 упаковки відкриті і в них не вистачає по одному акумулятору. Ось так і замовляй через Розетка EU.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- MclautВідгук від покупця. Продавець: EVM. Кількість в упаковці: 4
акуми працюють ,вроді все гут,через 6 міс буду знати
- Переваги:
- опис і упаковка як на фото,маркіровка теж орігінал
- Валентин М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 8
Замовлення було зроблено 10.03, обіцяли доставку 18.03, я розраховував на цю дату під певні задачі!!! Але забули відправити!!! Після мого звернення відповіли в чаті: З технічних причин, на жаль, замовлення ще не відправлене... буде відправлене зі складу в Польщі 19.03.2025. Замовлення буде доставлене орієнтовно протягом 7 робочих днів з дати відвантаження Бла бла бла... ні вибачень, ні промокоду на наступну покупку (типу пробачення за свої косяки, як у Нової Пошти). Отримав 25.03, але вже до цього часу прийшлося купити в іншому місці.
Замовляв BK-3MCDE/8BE, а отримав BK-3MCDE/8HH
А тепер про сам товар, упаковка (блістер) потерта, ніби десь довго лежала в якомусь магазині. Блістер відрізняється дизайном, не такий як на фото товару, шукав на інших сайтах і наших, і європейських магазинів, на сайті panasonic eneloop www.panasonic.net, www.panasonic-eneloop.eu, але так і не побачив блістер такого дизайну, маю сумнів щодо оригінальності цих акумуляторів. Упаковку такого дизайну бачив тільки у акумуляторів типу ААА.
Відкрив одну упаковку з двох. Вага акумуляторів 27 грам кожний, напруга від 1,32 - 1,35в, внутрішній опір з коробки у всіх різний, від 18,33 до 19,44 мОм, на моїх старих які купував у грудні 2019 року при інтенсивному використанні складає від 18,60 до 18,97. Здається, що це копія, але наближена до оригіналу.
На фото сама упаковка і акумулятори порівняно зі старими (старі на фото ті, що нижні), надписи і позначки нечіткі, трохи жирніший і темнішим шрифтом у нових акумуляторів порівняно зі старими.
Чекаю відповіді від представників Panasonic та Розетка- Переваги:
- Поки що не знайшов
- Недоліки:
- Забули відправити в зазначений термін, після закінчення терміну отримання нагадав про себе службі підтримки. Здається, що це не оригінал
Експерт RozetkaДобрий день!
Дякуємо за звернення.
Весь товар на нашому сайті, представлений продавцем RozetkaEU, є оригінальним. Наші товари походять із польської або європейської дистрибуції. Усі наші продукти є оригінальними, оскільки ми не співпрацюємо з випадковими постачальниками. Щодо упаковки — можливо, виробник випустив серію, яка відрізняється від тієї, що представлена на сайті. У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Константин С***
Сравните по весу. Самый верный показатель
- Гість
Отакої... це ж треба було НЕ врахуВати форс-мажор, доставка з Польщі, все ж такі... в розетка товар оригінальний, щоб Ви там не міряли Б та НЕ зважуВали Б... самі собі проблему ВИгадали, з пальцЯ ВИсмоктали, а виннА розетка, дивНО...
- Леонід Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Один Акумулятор з чотирьох був повністю розряджений. Двома циклами розряд-заряд вдалося повернути ємність.
Як будуть працювати і на як довго вистачить доповню згодом.- Переваги:
- Фірмові
- Недоліки:
- Один був без ємності
- Галина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Прийшов відкритий. Узв'язку з браком часу. Змушина була забрати акумулятори. Підключивши
Вони працювали на даний момент. Але чому відкрита була упаковка в службі доставки не змогли пояснити- Гість
ПоясНюю: відкрита упаковка, то 100% товар повернений. Тобто, б.в. Ви придбали б.в. товар ПО ціні нового... причину повернеННя ніхто не скаже Вам. Це кіт у мішку... лотереЯ... тому я завжди заказую 2-3 упаковки. Купую 1... і Вам раджу... бо вже багато разів мені намагались впариТИ товар з відкритою упаковкоЮ...
- AndrewВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8
Минимум 1 из комплекта не рабочий. на глазах теряет без нагрузки напряжение. Так же не смог за 12 часов зарядиться зарядкой Technoline bc-700. Только до 1,28В И потом так же стремительно потерял весь этот вольтаж.
- Переваги:
- Явных нет. кол-во циклов выделяется, единственное.
- Сергій
так в цих батарейок ємність 1.2 вольти, ви їх повністю зарядили
- Ігор В***
В зарядном устройстве Skyrc MC3000 в программе Eneloop AA с завода стоит максимальное напряжение заряда 1,65в, ток 1А, вручную можно поднять до 1,8в (всё это указанно в инструкции)
- Гість
12 місяців гарантія. Як ВИрішили проблему?
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
В джойстику тримають заряд добре, мені подобається.
- Олег Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Чудові акуми, ще досі віддають заявлену ємність. Заряджаю десь раз на тиждень
Ще досі, це сКільКИ___??,
- Олег І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Працюють, що ще написати.
Бережемо природу - переходимо на багаторазові акумулятори.
Легендарні акумулятори. Надіюсь, якість та ж. Головне - правильно експлуатувати.
По вазі - відчутно важчі алкалайнових батарейок.- Переваги:
- Бренд. Акційна ціна.
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Отримав все вчасно, але на жаль дата виробництва квітень 22-го року, в роботі ще не перевіряв. Тобто акумулятор пролежав два роки, як буде можливість після тестування відпишу.
- Владимир М***
додатково. Протестував і нажаль один показує 734 mAh, другий 2179.
чесно кажучи не очікував такого. Не очікував такого, або то мені так повезло (((
Представник брендуДоброго дня, Володимире! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук! При правильних умовах акумулятори Eneloop можуть зберігатися 10 років.
- Бахур К***
В мене є 6шт. таких акумуляторів зробленних в 2012 році, коли бренд ще належав SANYO, та 6шт. зробленних в 2014 році, коли бренд виупив Panasonic. Використовував акуми в освітлювальних лед панелях, в аудіорекордерах, годиниках і тому подіне. За ці всі роки, акуми як нові, заряд тримають гарно, саморозряд, не більше 10% за рік. Єдине, я їх не дозаряджаю ні коли. Тільки повний розряд, а потім зарядити. При дозаряді можуть не добирати ємність.
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Зі страрих запасів ! 03.22
- Переваги:
- Japan
- Недоліки:
- Старі
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Якісні батарейки-акумулятори. Купую не вперше, тримають заряд довго.
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Євгеніє! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic! Бажаємо приємного користування!
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Задоволений
Представник брендуДоброго дня, Ярославе! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук! Бажаємо приємного користування!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Гарні акумулятори, добре тримають заряд, можна заряджати не повністю, тривалий строк служби.
Представник брендуДоброго дня, Ігорю! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук! Бажаємо приємного користування!
- Наталя Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Якісний товар.
- Переваги:
- На довго вистачає.
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Наталіє! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic! Бажаємо приємного користування!
- Наталя Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4
Перший комплект акумуляторних батарей купувала разом із зарядним пристроєм. І була задоволена покупкою.А на цей раз купила в Rozetka. Немає ніякої різниці. Товар якісний.
- Переваги:
- Зручності. Довговічність.
- Недоліки:
- Немає.
Представник брендуДоброго дня, Наталю! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic! Бажаємо приємного користування!
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Все добре працює
Представник брендуДоброго дня, Олександре! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic! Бажаємо приємного користування!
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Взял два комплекта, все работает отлично на зарядке LaCROSSE BC700 показали в среднем 2200 mAh.
- Переваги:
- Все работает
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
- Переваги:
- Все работает