Відгуки покупців про Перехідник для навушників з Lightning на 3.5 mm Аудіо адаптер для iPhone на AUX
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Все працює, всім задоволений.
- Переваги:
- Працює
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Все добре та швидко
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Працює добре
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Працює!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Якість товару відповідає ціні, доставка була швидка.
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Доставили швидко без проблем, товар працює як треба.
- Недоліки:
- Не ставиться на паузу перемикачем, але то не критично
- Продавець kostor
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Швидко доставили, проблем с адаптером немає
- Переваги:
- Швидка доставка, якість
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Товаром задоволена.
- Наталия Ю***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Все добре
- Фефелов Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Чудово все працює. Раджу купувати
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Стас К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Товар норм, працює добре.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець kostor
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Попався бракований перехідник, написав продавцю - відправили новий протягом дня, все працює чудово, всім рекомендую цього продавця
- Переваги:
- Швидка заміна, гарне ставлення до клієнтів
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Доставка швидка.
- Переваги:
- Працює)
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Працює !! Дякую
- Світлана Є***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Купляла для спілкування по навушниках, але не поталанило.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не підтримує розмову
- Продавець kostor
- Паламарчук Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Дозволяє послухати музику та подивитись фільм, а от спілкування не підтримує. Не рекомендую.
- Переваги:
- передає звук
- Недоліки:
- не підтримує спілкування та контроли з навушників
- Продавець kostor
Дякуємо щиро за Ваш відгук та за те, що поділились своїми враженнями. Нам дуже прикро, що використання адаптера не повністю відповідало Вашим очікуванням.
Хочемо зауважити, що у всіх описах товару ми відкрито вказуємо — даний адаптер призначений саме для прослуховування музики або перегляду відео, і, на жаль, не підтримує функцію розмови через мікрофон. Ми прагнемо до максимальної прозорості, щоб кожен наш клієнт точно розумів можливості товару ще до покупки.
Ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців, адже саме завдяки Вам ми маємо змогу ставати ще кращими. Дякуємо за довіру і будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів!
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Новий, але несправний. Продавець їх не перевіряє, хоча коробка й не запечатана. Обірвані дроти у розʼємі lightning. Явно заводський брак.
Розрізав, перепаяв - поки працює із звичайними навушниками. Гарнітуру не перевіряв.
Отже, не рекомендую.- Переваги:
- Набір Юного техніка або «зроби сам»
- Недоліки:
- Обірвані дроти у розʼємі
- Продавець kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Можете зв'язатись з нами через особисті по замовленню для вирішення проблеми.
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
зламалась за місяць з чимось, просто перестав надходити звук, може пошкодження шнура якесь, хоча їх не було в принципі.
- Переваги:
- кілька ілюзорних
- Недоліки:
- ніколи не купуйте
- Продавець kostor
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. З огляду на описану вами проблему, є ймовірність, що могло статися механічне пошкодження — зокрема, через використання адаптера або надмірне згинання кабелю в процесі експлуатації. На жаль, такі випадки не завжди помітні зовні, але можуть вплинути на роботу пристрою. Рекомендуємо звернутись до нашої служби підтримки з детальнішою інформацією — ми з радістю допоможемо розібратися у ситуації та запропонуємо варіанти вирішення.
- Данило П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
перехідник г***о із г***а погано працював, навідь і місяца не пропрацював
- Недоліки:
- зламався через 15 днів
- Продавець kostor
Доброго дня. Данило, на товар у вас є гарантія будь ласка звертайтесь до нашої сервісної підтримки вам допоможуть. Питання чому ви не звернулися коли товар зламався, ви купили перехідник ще 23.03.2024 року.
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Білий
Купил для пользования с микрофоном BOYA который как раз через 3.5 мм подключается. Первое время с покупки всё нормально функционировало, звук конечно был чуть хуже чем напрямую, но это нормально как для переходника. Не то чтобы я часто пользовался им (может раз в несколько дней, неделю) но спустя 2 месяца начал слазить каркас с лайтнинг разъема, а спустя неделю таких использований когда он слазил и я обратно его вправлял - просто перестал работать микрофон через этот переходник (наушники через раз продолжают срабатывать)
По итогу 2 месяца пользования срок годности данного устройства. Не уверен что так задумано, так что не рекомендую.- Переваги:
- Быстрая доставка
- Недоліки:
- Очень быстро сломался
- Продавець kostor
Добрий день, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, на товар гарантія 3 місяці, зверніться до нас і ми вам допоможемо
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
Гарна якість
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
Купив собі на заміну оригіналу, який порвався, на вигляд відрізняється від оригіналу (трохи більшмй), але звук не відрізняється нічим, тож поки що все гуд
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов поки
- Владислав Н***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
дуже добра штука
- Переваги:
- Найс
- Недоліки:
- нема
- Динис М***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
Чітко працює, без перебоїв
- Переваги:
- Зручний у використанні
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
Прийшло все цілим, все супер, дякую!
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
все чотко
- Дар'я Г***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
Прийшло дуже швидко, працює добре, дякую!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
Працює
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знаю
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
все працює, дуже дякую! це для старої системи 2.1, хоча ттепер думаю блютус ресівер треба!
- Переваги:
- ціна
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
Товар якісний, все працює. Продавець швидко відреагував на замовлення! Рекомендую!!!
- Переваги:
- Ціна та якусть
- Недоліки:
- Невиявлено
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
Гарний перехідничок, все працює, потрапила в лікарню і навушники ТАК виручалиціна хароша, відправка швидка, ну я товаром задоволена на всі 100%
- маргарита к***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
хороший товар, все якісно прийшло
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
все прийшло ціле та швидко
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
Всё подошло, отличное качество! Спасибо продавцу!
- Копытова Е***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
Замовила адаптер, доставили швидко, адаптер працює. Дякую.
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Колір: Білий
Працює гарно