- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пурпуровий. Висота: 6.5. Ширина: 19.5
Хорошее качество.
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням.
- Петр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Висота: 6.5. Ширина: 19.5
Всё отлично но отпправили розовый.
- Переваги:
- Наверное изделие.
- Недоліки:
- Спасибо группе компактности.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: ТВОЯ ДОМІВКА. Колір: Кремовий. Висота: 6.5. Ширина: 13.5
Гарні кошики, усі підійшли в господарстві, для кухні, для ванної кімнати. Пластик без запаху, що для мене, як алергіка, дуже важливо. Дякую
- Продавець ТВОЯ ДОМІВКА
Оксана, дякуємо що звернулись до нашого магазину! Користуйтесь із задоволенням і звертайтесь до нас ще будемо раді!
- Станислава М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 6.5. Ширина: 13.5
Очень прочная и хорошего качества.
Маленькая и милая под всякие мелочи))- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- При заказе нужно купить сразу 4 корзинки
- Леонид Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 6.5. Ширина: 19.5
Качественные и удобные.
- Переваги:
- все
- Недоліки:
- Анжелика М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 6.5. Ширина: 13.5
Отличная корзинка
- Переваги:
- Крепкий материал, удобное хранение
- Недоліки:
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Висота: 6.5. Ширина: 26
Купив дружині, пластик якісний не воняє, наче міцний.
- Переваги:
- Безкоштовна доставка
- Недоліки:
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 6.5. Ширина: 19.5
Очень хорошие и качественные контейнеры,беру не первый раз.Очень удобные, использую для разных мелочей в детской комнате, для кухни и ванной комнаты. Рекомендую!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Висота: 6.5. Ширина: 13.5
Не велика корзинка для всяких дрібничок)
Достатньо міцна- Переваги:
- Юлія Н***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Висота: 6.5. Ширина: 26
Дуже класні та якісні контейнери, беру не вперше! Дуже зручні, та місткі, без запаху, виготовленні з гіппоалергенного матеріалу! Використовую так під ліки, в аптечці! Дуже зручно! Рекомендую!
- Переваги:
- Якісний матеріал, зручні, місткі,без запаху пластику
- Елена М***Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 6.5. Ширина: 19.5
Прелесть такая! Идеально подходит для разного рода мелочей на кухне, в ванной, в кладовой.. применение разнообразно.
- Переваги:
- Качество пластика, многофункциональность
- Настя М***Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 6.5. Ширина: 13.5
Досить міцний кошичок. Не смердить. Об'єму хватає для дрібничок з головою.
- Ігор Д***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Висота: 6.5. Ширина: 19.5
Хороший кошик для речей , якісний
- Переваги:
- Якісь чудова
- Ігор Д***Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 6.5. Ширина: 26
Хороший контейнер , використовую для іграшок
- Переваги:
- Міцний пластик ,симпатичний
- Елена Н***Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 6.5. Ширина: 13.5
Симпатичная, компактная и небольшая корзинка. Купила не на "Розетке", а в супермаркете. Купила несколько штук. Я в них храню кремы (для лица и тела), маски для лица.
Товаром довольна.
Рекомендую.