- Елена П***Продавець: Rozetka
Компактная и удобная, особенно наклон соски мне понравился.
Представитель бренда ChiccoЕлена, благодарим Вас за отзыв!
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова зручна пляшка, з тим що ми змінили 3 за 4 дні, ця зайшла с першого ковтка
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Дарья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сама найкраща і найулюбленіша пляшка малюка. Все на відмінно)
- Переваги:
- Зручна, гарний дизайн.
- Недоліки:
- Відсутні.
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за відгук! Нам неймовірно приємно, що ви лишилися задоволені!
- марина и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
зручна у використанні, дуже задоволені якістю пляшки, все гаразд
- Переваги:
- дуже зручна
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая бутылочка не протикает
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук!
- Светлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна пляшечка .)
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук!
- Елена П***Продавець: Rozetka
Хороший варинат для самых малюсеньких, нам понравилась.
- Переваги:
- размер
- Недоліки:
Представитель бренда ChiccoЕлена, благодарим Вас за отзыв!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Потік суміші дуже великий, це не зовсім підходить
- Переваги:
- Приємний дизайн
- Недоліки:
- Великій потік суміші
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок!
Шкодуємо, що ви залишилися розчаровані.
Маємо безліч позитивних відгуків нашіх покупців.
Хотіли б зазаначити, що усі соски та пляшечки розроблені у Дослідницькому центрі Chicco разом з провідними ортодонтами та педіатрами.
Розуміємо, що все дуже індивідуально, тому важливо підібрати ту, що відповідає віку дитинки чи її фізіологічним потребам. Також потрібно орієнтуватися безпосередньо по дитинці, адже кожен малюк має свій ритм смоктання та заковтування.
Нахил соски забезпечує правильне положення шиї малюка і зручність при годуванні, тому її не слід перевертати.
Звертаємо вашу увагу, що температура суміші не повинна перевищувати 37 градусів, яку рекомендується давати дитині.
За потреби ви можете звернутися в наш сервісний центр для обміну товару по тел: +38 067 524-96-98.
- Элина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бутылочка не подходит для младенцев с 0, льёт как из ведра
- Переваги:
- Почти неделю
- Недоліки:
- Не подходит детям с рождения
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок!
Шкодуємо, що ви залишилися розчаровані.
Маємо безліч позитивних відгуків нашіх покупців.
- Семеренко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бутилочка жахлива. З самої соски дуже тече, так ще й з батилочки тече.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Нам прикро, що у вас склалося таке враження від використання пляшечки Chicco Natural Feeling Color.
Хотіли б зазначити, що всі пляшечки та соски Chicco розробляються в Дослідницькому центрі Chicco спільно з провідними ортодонтами та педіатрами.
Ми розуміємо, що кожна дитина індивідуальна, тому важливо підібрати соску, яка відповідає віку малюка та його фізіологічним потребам. Також варто враховувати індивідуальний ритм смоктання та ковтання, адже він у кожної дитини різний.
Якщо рідина витікає не лише через соску, а й з-під обідка пляшечки, рекомендуємо перевірити правильність встановлення соски та складання всіх елементів. Під час закручування важливо робити це без надмірного зусилля та уникати перекручування, щоб соска й антиколіковий клапан залишалися в правильному положенні.
Звертаємо увагу, що соска Natural Feeling має анатомічну форму та спеціальні пази, які виступають за межі обідка, як продемонстровано на фото товару.
Нахил соски забезпечує правильне положення шиї малюка та комфорт під час годування, тому її не слід перевертати.
За потреби ви можете звернутися до нашого сервісного центру для обміну товару за телефоном: +38 0444990782, моб: +38 063 661-53-90.
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бутылочка действительно напоминает грудь и ребёнок как с груди кушает так и с бутылочки без проблем
Представник постачальникаОксана, щиро дякуємо за відгук!
- ЗорянаПродавець: Rozetka
Крім якісних матеріалів для дитячих речей для мене важливим показником є те як сприймає річ дитина. Дитина соску не випльовувала, не відверталася, тому для мене пляшка виявилася хорошою. Легко мити і зручно користуватися.
Представитель бренда ChiccoЗоряна, благодарим Вас за отзыв!