Відгуки покупців про Відлякувач собак AD-100 професійний потужний ультразвуковий з ліхтариком та функцією навчання собак, захист від собак, чорний+сірий

Оцінка користувачів 4.26/5
на основі 1063 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    269 відгуків:  позитивний — 72%, нейтральний — 15%, негативний — 13%
    В цілому, покупці переважно задоволені ультразвуковим відлякувачем собак. Більшість відзначає ефективність приладу проти безпритульних та агресивних тварин, простоту у використанні та доступну ціну з укомплектованістю батарейкою. Разом із тим, зустрічаються відгуки про різну індивідуальну реакцію собак (не всі реагують), проблеми з якістю (неробочі екземпляри чи слабка збірка), а також нарікання на слабкий ліхтарик чи незручності з перемикачами. Головні переваги — ефективність, зручність і ціна; основні мінуси — не універсальна дія та браковані екземпляри.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Людмила Р***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Досить класна та корисна штука
    2 роки тому сина вкусив пес, з тих пір він почав боятися просто навіть їхнього звуку,
    але з відлякувачем ми забули про цю проблему, він дійсно працює
    Рекомендую
    Наша проблема вирішена)

Переваги:
    Працює на 100%
    Недоліки:
    Невиявлені
  • Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Працює, відлякуює на 10 точно, але чим ближче тим кращий сигнал. На домашніх собак не дуже спрацьовує, а на дворових так

Переваги:
    Працює на відлякування
    Недоліки:
    Хотілося би на більш дальню відстань щоб працював.
  • Игорь Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Перевірили на своїх собаках- працює. В бойових умовах використати не довелось поки що.

• Оксана Я***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Він вирішує питання, які не можна було вирішити з людьми. Працює, дякую.

Переваги:
    Спокій, та відсутність стресу, впевненість
  • Петр К***

Дякую за гіпердоставку.
    Все працює. Що правда,тікають тільки малі та середні собаки.Великі просто презирливо дивляться)

• Игорь Г***

Больше не испытывали его??? Эффект точно есть ?

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Дякую за швидку доставку. Все працює.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Купувала ще рік тому, сьогодні довелося випробувати - супер. Все працює, собаки тікають.

• Марина П***

Все сподобалось

• Кирило М***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Найкращий прилад з тих що я поки що бачив. Дозволяє швидко зупинити конфлікт з бродячими собаки, не заподіюючи їм шкоди.

Переваги:
    Найкращий з тих що я бачив
    Недоліки:
    Працює не на всіх собак
  • Діана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Я еще не успела испробовать отпугиватель, но знакомые брали и очень довольны. Действительно работает. Спасибо!

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Свою функцію виконує. Максимально ефективно працює на відстані 3-4 метри. Швидка доставка

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Вуличні собаки його "нелюблять", втрачають інтерес та відходять.

• Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Все працює, треба контролювати вчасно батарейку.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Чудовий товар, справляється зі своєю функцією. Швидка доставка, приємні консультанти та класна ціна. Рекомендую до покупки

Переваги:
    Пристрій не завдає болю тваринам, не травмує їх. Лише викликає відчуття тривоги та бажання відійти від джерела звуку.
  • Алексей

собаки никак не реагируют

Переваги:
    не обнаружил
    Недоліки:
    не выполняет своих функций
    • Продавець  GQbox

• Продавець  GQbox

Ви повідомили нас, що пакування товару було втрачено, на жаль, без повної комплектації прийняти повернення не зможемо, Вам потрібно було зберігати повний комплект товару до кінця гарантійного терміну.

• Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Користуюсь цим відлякувачем під час поїздок на велосипеді — реально виручає. Собаки реагують на ультразвук і не підбігають так близько. Компактний, зручно лежить у руці, кнопки натискаються легко. Ліхтарик теж став у пригоді. Заряду вистачає надовго. Для приватного сектору та вуличних собак — корисна річ, особливо якщо часто катаєтесь на велосипеді або гуляєте пішки. Я ще його причепила на раму

Переваги:
    Працює
  • Василь П***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Непоганий відлякувач, свою основну функцію виконує на відмінно. Якість збірки краща, ніж у дешевших аналогів. Батарейка встановлюється без проблем.

• єнін ю***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Дякую. Працює. Відправили оперативно. Дешевенький , перемикач не дуже точно працює але за таку ціну зауважень немає

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Слабенький ліхтарик за 500 грн.
    Як відлякувач не спрацював!
    Не рекомендую. Якість на 50 грн. Дужеее дешевий пластик.
    Продавця теж не рекомендую.
    Після покупки телефонують, пишуть. Навʼязливі. Просять залишити відгук хочаб про доставку, якщо ще не користувалась товаром.

Недоліки:
    Не працює! Продавець задовбує з проханням написати відгук!
    • Продавець  GQbox

Добрий день! Переконайтеся, що пристрій ввімкнений саме в режим "відлякування". Радіус дії повинен бути до 15 м і реакція буде лише на агресивну тварину, на спокійну чи домашню жодної реакції не передбачається. Також пристрій може не діяти на глухих старих собак. Якщо дотримуватись цих рекомендацій - Ви побачите результат. Перепрошуємо, якщо потурбували Вас, лиш хотіли дізнатися враження від покупки в нашому магазині. Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом та якістю виконання, отримуємо багато позитивних відгуків.

• Продавець  GQbox

За Вашою згодою було повернуто кошти за Ваше замовлення.

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Спочатку думали, о чудовий , я його дитині придбала , аби йшла зі школи спокійно додому, але не все так харашо, на деяких діє собак а на деяких взагалі - 0 реакції , собака якщо що не глуха.

Недоліки:
    На всіх собак не реагує
    • Продавець  GQbox

Добрий вечір! Переконайтеся, що пристрій ввімкнений саме в режим "відлякування". Радіус дії повинен бути до 15 м і реакція буде лише на агресивну тварину, на спокійну чи домашню жодної реакції не передбачається. Також пристрій може не діяти на глухих старих собак. Якщо дотримуватись цих рекомендацій - Ви побачите результат.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Все працює. Собака при використанні реагує.

Переваги:
    Простий у використанні.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Портенко К***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Просто полный хлам. Не работает. Зря потраченные деньги. А я его 2 заказал. Не заказывайте эту дичь. Вообще не понятно, почему и кто ставил звёзды тут...

Переваги:
    Недоліки:
    Не работает
    • Продавець  GQbox

• Василь Ч***

Рекомендую

Переваги:
    Не породисті собаки втікають
    Недоліки:
    Породіста собака не реагує, може глуха )))
  • Іван Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Товар дуже сподобався пізніше треба замовити ще один дитині

Недоліки:
    Недоліків немає
  • Святослав
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Працює. Собака при використанні відходить. Якщо піднести до вуха, то чути звук

Переваги:
    Робить свою роботу
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Товар відповідає опису, виконує свої функції

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Відлякувач реально працює. При використанні собака заспокоюється, пригибає хвіст та відходить.

Переваги:
    Працює
  • Дмитро В***

Все чудово

• Саша П***

Класс

• Віталік Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Товарі відповідає опису, все працює

• Микола Р***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Дуже дякуємо за відпугувач собак.Дієва штука.Дійсно з нею нічого не страшно.Якісний товар.Добре тримає заряд.Всім раджу.

Переваги:
    Компактний
  • Надія М***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Даний товар гарно справляється зі своїм завданням, відлякує стаю собак( при тривалому користуванні вже понад два місяці вже почали триматись осторонь коли йду)

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Товар прийшов дуже швидко. Працює норм, перевірено на агресивній собаці. Єдиний мінус, не закривається задня кришка після того, як ставиться батарея, на роботу пристрою це ніяк не впливає.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Задня кришка
  • Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний + Сірий

Вцілому, нормальний пристрій. Як відлякувач - працює: на щастя, стая собак не нападала, але домашньому коту звук ДУЖЕ не сподобався (особисто я - не почув нічого, а дружина сказала, що звук був дуже голосний - отже, показання збігаються!)
    А от ліхтарик - дуже умовний: підсвітити сходи його вистачає, а от щось знайти на землі в темряві - вже заслабий.

На свої гроші - норм!

Переваги:
    Коту звук не сподобався - сховався.
    Недоліки:
    Слабкий ліхтарик
  • Віталій Ч***

Відмінно працює!!!

• Осадчий В***