- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Glorias. Розміри: L. Колір: Чорний + Синій
Дуже гарної якості, зручний,розмір ідеально підійшов, жорсткий виміру,гарно підтримує,.доставка дуже швидка, можно вибрати для зручності декілька видів доставки та оплати.Рекомендую.
- Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 2XL. Колір: Чорний + Синій
Шикарний пояс! Я дуже задоволений!
- Переваги:
- Якість і матеріали виготовлення. Ним можна відшмагати добряче))
- Недоліки:
- Може тільки що кривувато пришита ну там як його, назва фірми.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок.
Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
Бажаємо приємного користування!
- Remark E***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: L. Колір: Чорний
Пользуюсь поясом около месяца. Что хотел бы отметить - это то, что пояс добавляет уверенности при выполнении упражнений. Даже жим лежа я делаю в нем, но не застегиваю до предела, как например при становой или приседе!
Качество, на данный момент хорошее; не порвался, каких-то видимых изменений даже внешне в нем нет.
Единственный минус, и я не знаю к кому это адресовать, - это то, что при транспортировке на место выдачи Розетки пояс был сложен вдвое, и скорее всего был чем-то сильно приплюснут. От этого, даже сейчас, пояс по средине очень мягкий в изгибе. Для лучшего визуального восприятия, то он как тетрадь. Вроде везде гнется, но именно посередине четкий перелом изогнутости!
Вывод: товар хороший, но старайтесь при транспортировке не слаживать пояс вдвое, а отправлять по возможности прямым (без скручиваний0.- Переваги:
- В комментарии все расписано!
- Недоліки:
- В комментарии все расписано!
Представник постачальникаТак і є, пояс не можна згинати для запобігання перелому.
Його потрібно доставляти прямим, або скрученим в круг як на талії. Будь-які перегини поясам можуть його пошкодити.
- Djon L***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: M. Колір: Чорний + Сірий
Хороший ремень, сделан качественно.
- Мурад М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: XL. Колір: Чорний
вместо черного пришел с синей полоской - но не стал делать обмен из-за цвета
- Переваги:
- Отличное качество и материал.
- Недоліки:
- не обнаружил
- Руслана Г***
Видимо ошибка,но такую ситуацию легко исправить,обращайтесь в сервис розетки,они помогут!)
- Мурад М***
Это не страшно, цвет не проблема - поэтому не стал ничего менять
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: XL. Колір: Чорний
- Переваги:
- Покупкой довольна, мне нравится!
- Недоліки:
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: M. Колір: Чорний + Синій
дуже задоволений
- Соловьёв А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: XL. Колір: Чорний
Подскажите, пожалуйста, какая ширина у пояса?
- Алексей С***Продавець: Rozetka. Розміри: L. Колір: Чорний + Сірий
Хороший ремень,спину фиксирует отлично,не дает сорвать спину при сильных нагрузках!Через два года начал расползаться,как бы расслаиваться в местах дыр!а так на талии сидит нормально,не впирается в ребра ,застежка крепка
- Дима х***Продавець: Rozetka. Розміри: M. Колір: Чорний
Киньте таблицу размеров пожалуйста
- Гость
- Александра З***Продавець: Rozetka. Розміри: M. Колір: Чорний + Сірий
У меня талия 88 см, не будет ли он мне велик?
- ВалераПродавець: Rozetka. Розміри: XL. Колір: Чорний + Синій
Отличный ремень, хорошо держит спину и фиксирует, все очень качественно прошито, кожа добротная, замечательный ремень, покупкой доволен