Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 4.49/5
  • Відгуки про товар продавця MasterPrice
  • Галина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Коричневий

Незрозуміло, для чого ця щітка, так як ковтунці не зрізає, а жорстко дере трикотаж((( Можна не купляти

Переваги:
    Недоліки:
    Незручна
    • Продавець  MasterPrice

Дякуємо за ваш відгук та можливість виразити свою думку. Ми щиро вибачаємося, що товар не відповів вашим очікуванням. Ваша задоволеність є для нас важливою, і ми будемо в подальшому працювати по вирішенню цього питання.
      Будь ласка, надішліть нам деталі та фотографії товару, якщо це можливо, для того, щоб ми могли краще зрозуміти проблему та вирішити її. Ми завжди готові взяти на себе відповідальність та зробити все можливе для того, щоб ви були задоволені нашим обслуговуванням та продукцією.
      Будь ласка, зв'яжіться з нашим відділом обслуговування клієнтів за вказаними контактами у замовленні.

• Клер Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: NEMIKA Store. Колір: Коричневий

Комусь потрібна людина яка буде безкоштовно чистити коври? У моїй хаті коври скінчилися

Переваги:
    Відмінно виконує функції
    Недоліки:
    Викликає залежність
  • Виктория Б***
    Відгук від покупця. Продавець: uHemp. Кількість в упаковці: 1

Дуже сильно на цю штуку не сподівалась, бо мій килим вже нічого не брало, але вона відчистила все так, ніби там ніколи нічого і не було, ворс, шерсть - зникло за хвилину, я в шоці

Переваги:
    Дуже швидко прибирає шерсть, зручна ручка, все надійно зроблено
  • Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: VSELKAUA

Дай Бог здоров‘я тому, хто вигадав цю прекрасну річ!. Вручну зчистив все так ніби в хімчистці. Замовлю ще для подарунку близьким, хто має домашніх улюбленців

Переваги:
    Ціна, швидка доставка, навіть кота трохи розчісує(йому сподобалось)
    Недоліки:
    Собака думає, що це якась бісівька машина і нападає на неї
  • Марія
    Відгук від покупця. Продавець: LastStore

Дуже крута штука! З килимів легко прибирає кошачу шерсть, навіть з килима з високим ворсом. Пилосос так не справляється.
    Користуюсь вже пару тижнів, майже кожного дня і щітка досі ціла, не зламалась.
    Хто бере її для одягу - я вас не розумію. Для одягу є багато інших варіантів чистилок, а ця щітка саме для килимів.

Переваги:
    Ефективно та швидко можна прибрати абсолютно ВСЮ шерсть з килима
  • Світлана З***
    Відгук від покупця. Продавець: LastStore

Для меблів і килимів добре підходить, але не для светрів і іншого одягу

Переваги:
    В мені багато котів, то важливо, що цей гребінець добре збирає вовну з меблів і килимів. Пилосос так не вбирає!
    Недоліки:
    Для чищення одягу треба шукати щось інше
  • Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий

таким чистим мій килим ще ніколи не був,в захваті від покупки,вже заммовила близьким

• Продавець  FlashShop

"Добрий день, Вікторія! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!"

• Дарина Т***

Хороший товар, вчасна доставка
    Досить добре справляється зі шерстю на килимах, покривалах та навіть пройшлась по котячій когтеточкі і все чудово забрало. Рекомендую!

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: MAURITIUS

Для палаців, килимів та навіть з високим ворсом ідеально підходить! Вичищає все! Але для ніжної тканини дуже обережно треба, якщо з’являється складка, може зробити затяжку.

Переваги:
    Товар прийшов швидко. Ідеально чистить килим!
    Недоліки:
    Іноді може залишити затяжку на тканині якщо складка робиться при чистці.
    • Продавець  MAURITIUS

Доброго дня! Щиро вдячні вам за гарний відгук і додане фото.
      Раді, що товар вам сподобався та виправдав очікування за своєю функціональністю. З делікатними тканинами, як ви влучно зауважили, дійсно варто бути обережнішими. А от для килимів та більш цупких матеріалів він підходить ідеально. Приємного користування! Гарного та мирного дня

• Елена Я***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Килим чистить дуже добре. Якщо у вас є домашні тваринки купуйте обовʼязково.

• Продавець  WOLFSHOP

Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням. Будемо раді співпрацювати й надалі!

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Кількість в упаковці: 1. Колір: Бежевий

Стоит копейки. собарно хорошо, собирает шерсть с ковров. Пол года пользуюсь еще не сломалась)
    А думал что надо сразу несколько штук взять. А не, крепкая)

Переваги:
    Цена
  • Павел Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy. Колір: Жовтогарячий

Просто і ефективно. Щітка свою функцію виконує на 100%.

Переваги:
    Дуже простий девайс.
    Недоліки:
    Шкода шо така маленька))
  • Валентина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix. Довжина: 0.11. Колір: Коричневий

Чудова штука, яка допомогла нарешті привести мої коври в ідеальний вигляд. Я так захопилась, що весь день відчищала всі коврики в хаті. Рекомендую

Переваги:
    Дешево і ефективно
    Недоліки:
    Немає поки
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: VSELKAUA

Замовляла переважно для видалення котячої шерсті. З цією функцією щітка справляється відмінно. Рекомендую

• Леся М***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Кількість в упаковці: 1. Колір: Бежевий

Щітка чудова! Давно таку хотіла. Ходила шукала, ніде в магазинах не було. Це скарб для власників домашніх тварин.

Переваги:
    Широка площа для чищення, зручна ручка.
    Недоліки:
    Немає.
  • Юлия Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір: Коричневий

Доброго дня,отримала бритву, від шерсті добре очищає) Но чому вона у мене така маленька,поки доїхала, зменшувалася

Переваги:
    Добре очищає палас та коврове покриття ,у мене два кота дома
    Недоліки:
    Не відповідає розмірам
    • Продавець  Meolpotamia

Доброго дня, Юлія! Дякуємо вам за ваш відгук і зворотній зв'язок! Так є розбіжність у 2 чи 3 см ! Якщо це так суттєво для цього товару,ми поміняємо розміри! Дякуємо вам що написали! Ми поміняємо і напишимо розмір як є! Дякую!

• Вікторія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Evelex Shop

Дуже гарно видаляє катишки з пальто, електро машинка не справилась

• Мовчанюк Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір: Коричневий

Все чудово. Бритва повністю виконує свою функцію, коли потрібно з ковра "зібрати" ще одного кота))))

Переваги:
    Виконує свою задачу
  • Артур Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: MAURITIUS

Успел проверить в действии эту бритву. Ничего плохого сказать не могу, шерсть с одежды убрала хорошо, пробовал почистить ковер от шерсти - тоже справилась.

• Продавець  MAURITIUS

Доброго та мирного дня вам! Дуже дякуємо за такий чудовий відгук!!! Ми і надалі будемо робити все щоб наші клієнти були задоволені якісним товаром та вишуканою роботу менеджерів. Гарного вам дня та мирного неба! Все буде УКРАЇНА!!!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: VSELKAUA

Незаменимый гаджет для уборки шерсти в доме!

Переваги:
    Тщательно вычищает кошачью шерсть с любой поверхности!
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: VSELKAUA

Супер находка! Шерсть с ковра обычный пылесос не собирал. Эта щётка справляется просто идеально!

• Анастасия И***
    Відгук від покупця. Продавець: MAURITIUS

Отлично справляется со своей задачей

• Продавець  MAURITIUS

Доброго дня! Дуже вам вдячні за позитивний відгук! Ми зараз розвиваємо магазин і додаємо нові якісні товари, постійним клієнтам будуть знижки. Приємного користування, гарного дня та мирного неба вам!"!!! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Beauty Sence. Колір: Коричневий

Чудово видаляє шерсть з килима ( у моєму випадку це дуже важко, адже у мене Джек Рассел, а у нього линька круглий рік) . Дивайс на 5 впорався зі своєю задачею! Рекомендую!

Переваги:
    Компактний. Ефективний.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Beauty Sence

Дуже вдячні Вам за покупку та високу оцінку!

• Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Дуже швидко зідзвонився менеджер і уточнив нюанси замовлення.
    Швидка доставка.
    Дуже задоволена, що взяла. Килимки почистились, а кішка була у шоці.

Переваги:
    Компактна
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Brix. Довжина: 0.11. Колір: Коричневий

Гарна бритва, чудово чистить коври, питань не має

• Продавець  Brix

Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: JAST-TIM. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 0.16. Колір: Бежевий

Спер річ. Де є ворс, (килим, плед і т.п) дуже якісно прибирає котячу шерсть.

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: YOM. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 0.14. Колір: Бежевий

дуже гарно збирає шерсть від собаки або моє волосся, я навіть не очікувала)

Переваги:
    - справляється зі своїм функціоналом
    - поки не зламалося))
    Недоліки:
    поки немає
  • Алла Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MichaelMarket

Рекомендую даний товар власникам довгошерстих тварин. Прекрасно справляється зі своїми функціями.

Переваги:
    Прекрасно видаляє шерсть тварин з будь яких поверхонь. Перевага - легкість у використанні, дві сторони.
  • Больчунас М***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy. Колір: Жовтогарячий

прибрала шерсть з пухнастої когтеточки, яка не прибиралась пилососом. все супер

• Олександр О***

• Продавець  CENOVOD+

Дякуємо Вам за замовлення

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Place. Колір: Бежевий

Заказ прийшов швидко. Усе добре.

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • оксана с***
    Відгук від покупця. Продавець: Evelex Shop

Щітка виправдала сподівання. Користуватися нею зручно, коштує недорого.

• Людмила К***

СУПЕР!!!ВСЁ СУПЕР!!!

• Екатерина К***

Я покупкою задоволена

Переваги:
    Щітка чудово чистить килим від котячої шерсті, чистити нею значно швидше ніж руками
  • Кристина
    Відгук від покупця. Продавець: Evelex Shop

Все отлично, со своей функцией справляется