Відгуки покупців про Набір багаторазових кульок в пральну машину для ефективного видалення шерсті з речей 3 шт. (синій)

Оцінка користувачів 3.33/5
  • Игорь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy

Набор Шариков? У меня китайская мочалка за 60гр. Материал тот же, нарежу ещё 8 штук шоб було...

Недоліки:
    А они вообще есть??
  • Заруба О***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy

Г..... за купу грошей. Не працює від слова " зовсім" !!!!! При першому пранні половина розсипалась і це все зтрушувала з білизни.

• Лиза

Толку 0

• Александра Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy

Використовувала багато способів, але тільки ці кульки реально допомагають. Особливо від шерсті кота.

Переваги:
    Повністю виконує описані функції
    Недоліки:
    Не має
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy

Замовлення доставили дуже швидко.
    І на практиці, гарно збирають щерсть, не залишаючи на одежі

Переваги:
    Гарно збирають волосся і щерсть.
    Недоліки:
    Не має
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy

По-перше продавець не відправив товар, після чарівного пенделя від підтримки розетки відправив, але відразу дві окремі ідентичні посилки, що б я двічі заплатив за доставку 50 50 гр і це через Укрпочту.... Хоча замовляв одну.
    По товару в одній з мочалок відсутнє наповнення, тобто брак.
    По факту про товар, це проста паралонка з пласмаскою за 180 гр, її фактична ціна 10 гр потолок. Не ведіться на обман.

Переваги:
    Недоліки:
    Це просто паралонка за захмарні кошти
    • Продавець  Tweezy

Вітаємо, Олександре. Дякуємо за звернення. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з незручностями в отриманні замовлення. Ми завжди прагнемо надавати найкращий сервіс нашим клієнтам.
      Сталася помилка під час відправлення і ваше замовлення було затримано та відправлено повторно. На відділенні перевізника Ви можете не забирати обидві посилки і якщо замовлення вас не задовольнило - Ви можете його повернути протягом 14 днів. Ми врахували ваше зауваження і вжили заходів, щоб запобігти подібним ситуаціям у майбутньому.
      Додатково з вами зв'яжеться відповідальний менеджер для вирішення ситуації, що склалася

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy

Доставили оперативно. Візуально непогані. На практиці ще не перевіряли)