Відгуки покупців про Чоловіча однотонна футболка прямого крою Носи своє 58 Чорний (p-7826-133453)

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця Be in fashion
  • Людмила Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Розмір: 58. Колір: Зелений

Річ якісна

• Продавець  Be in fashion

Дякуємо за відгук! Раді, що товар Вам сподобався.

• Лана Д***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Чорний

яка ж ця куртка?

Недоліки:
    помилка в описi
  • Юлия С***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Чорний

Аналогічна ситуація. Замовила спортивний костюм, а в замовленні опинилася чоловіча футболка.

Переваги:
  • Дарья Б***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Чорний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Замовляла жіночий костюм, а тепер в замовленні чоловіча футболка.

Переваги:
    Не рекомендую.
    Недоліки:
    Не рекомендую.
  • Марина А***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Чорний

Спочатку вводите людей в оману, потім переоцінюєте товар, та виправляєте його фото та назву з спортивного флісового жіночого костюма на чоловічу футболку?
    Як це розуміти?Я замовила костюм спортивний жіночий, а ви виправили на чорну чоловічу футболку????????
    Від товару відмовилася по некоректрості продавця!!!!

• Оксана Д***

Абсолютно аналогічна ситуація. Замовили костюм, а виявилось, що чекаємо футболку.

• Представник бренду

Доброго дня! Ми добре розуміємо Ваше обурення. Але при розміщенні товарів виник технічний збій, тому вони відображались некоректно. А саме спортивні зимові костюми по ціні футболок. Наразі відбуваються роботи по редагуванню товарів.

• Представник бренду

Доброго дня! Розуміємо ваше невдоволення. Під час розміщення товарів виник технічний збій, через що вони відображались некоректно – зокрема, спортивні зимові костюми мали неправильну цінову категорію, аналогічну футболкам. Наразі вживаються заходи для виправлення цієї ситуації та точного відображення товарів на платформі. Дякуємо за розуміння та терпіння.