- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Дуже гарної якості прапор
- Переваги:
- Якісний
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
рекомендую
- Переваги:
- гарний міцний
- Продавець Lemeshop
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Все якісно
- Продавець Lemeshop
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Супер, чудовий колір та тканина.
- Продавець Lemeshop
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Швидко відправили якість на висоті.
- Продавець Lemeshop
- Илья Т***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Идеален
- Продавець Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Все чудово.
- Переваги:
- Якісно виконаний
- Продавець Lemeshop
- Дарина Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Гарна тканина, нічого не просвічується.
Яскраві кольори.
Гарно пошитий- Продавець Lemeshop
Добрий день, Шановна Дарина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90
Прапор гарної якості, кольори яскраві
- Переваги:
- Якість пошиття, насиченість кольорів
- Продавець Lemeshop
Добрий день, Шановна Ольга, дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)))
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Making
Прапор ідеальний, насичені кольори, рівні шви! Доставили швидко та без проблем)