Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Аспіратор дитячий електронний назальний соплевідсмоктувач для новонароджених відсмоктувач соплів від 0 Infant nasal absorberUSB

Оцінка користувачів 2.63/5
  • Алексей К***

Все добре, працює

• Марина Ш***

Доброго вечора купили такий сьогодні такий же самий хотіла б запитати у вам була повна комплектація та що саме в ходить

• Аліса А***

Швидка доставка. Товар відповідає опису

• Максим Ж***

За свої кошти не погано

Недоліки:
    Зібрано погано
  • Євгеній Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LeCont

Не сподобався. Очікували, що гарно втягувати шмарклі, а по факту ефективність виявилась гірша ніж у неелектричного відсмоктувача.

Недоліки:
    Майже не втягує шмарклі
  • Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LeCont

Чесно кажучи,була кращої думки про цей девайс,не сподобалось у використанні,не працює належним чином.

• Аліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LeCont

Товар з функцією своєю несправляєця. Лишня трата грошей ще і повертати нехочуть.

Переваги:
    Недоліки:
    Не витягує
    • Продавець  LeCont

Шановна Аліна, нам дуже прикро що вам не підійшов товар. Стосовно повернення: ви звернулися з проханням на повернення після спливу терміну 14 днів, також вам було відмовлено у поверненні Згідно статті 9 Закону України "Про захист прав споживачів" Продовольчі товари, лікарські препарати та засоби, предмети сангігієни. Обміну та поверненню не підлягають.
      Наш магазин працює з дотриманням чинних законодавств та повністю виконує свої зобовʼязання перед покупцями

• Дарія С***
    Відгук від покупця. Продавець: LeCont

Пристрій взагалі не працює як повинен, де ті 5 режимів не зрозуміло, просто гроші на вітер... З продавцем не змогли зв'язатися, щоб повернути товар

Переваги:
    Недоліки:
    Жахливий товар
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: LeCont

Жахливий товар! Тільки гудить! Тяги не має! Не рекомендую!

Переваги:
    Недоліки:
    Товар не відповідає функціоналу
    • Володимир

Ще й повернути неможна згідно «чинного законодавства»