Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Крем для обличчя з екстрактом чорниці Bioaqua Blueberry Wonder Essence Cream 50 мл

Оцінка користувачів 4/5
  • Відгуки про товар продавця LemonisTime
  • Коваленко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LemonisTime

Искала крем с экстрактом голубики, антивозрастной, нашла этот. Нежная концентрация, почти без запаха, хорошо впитывается. Надеюсь, что будет служить для профилактики пигментных пятен и омоложения. Спасибо продавцу за бесплатную доставку в точку Розетки)

• Тетяна

Так собі

• Наталья А***
    Відгук від покупця. Продавець: Btflshp. Вага: 50 г

Очень даже не плохой увлажняющий крем с лёгкой текстурой. Экономный в использовании. Нужно совсем немного крема, чтобы увлажнить кожу лица. Для нормального типа кожи подходит идеально. Рекомендую к приобретению.

• Аліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FromAzia

Не поганий легкий крем. Після місяця використання разом із сироватки цієї ж марки, шкіра стала значно кращою. Нажаль всі зморшки залишились на своєму місці.

Переваги:
    Дуже легкий,не лишає жирної плівки. Гарне зволоження.
    Недоліки:
    Не розгладжує зморшки.
  • Виктория Е***
  • Irina R***
    Відгук від покупця. Продавець: FromAzia

Дуже сподобався крем в поєднанні із сивороткою цієї ж серії) купляла мамі і дійсно помітний результат покращення шкіри обличчя! Шкіра стала свіжою, здоровішою і зморшки ніби стали менш помітні ) а результат всього більше як за тиждень! Я справді шокована, тому що не особливо вірила аж в таку дію засобів) і різницю помітила також і мама) дякую за чудову продукцію та приємне обслуговування, а ще приємний подарунок у вигляді блиску для губ) буду замовляти ще! Рекомендую

Переваги:
    Ціна, якість, сервіс
    Недоліки:
    Поки не виявила
    • FromAzia

Дякуємо Вам за відгук. Дуже раді що Вам сподобалося. Сподіваємося побачити Вас знову в нашому магазині.