Відгуки покупців про Куб Монтессорі бізикуб 23х23х23 см 17 зон Сірий для дівчаток хлопчиків від 6 місяців для розвитку моторики логіки пам'яті

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Ірина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Expert Mall

Все чудово запаковано, якісно зроблено, чудово підходить на подарунок, дитина задоволена

• Продавець  Expert Mall

Ірина, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Нам приємно, що дитині сподобався бізікуб Монтесорі і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Expert Mall

Все виглядає, як на фото

• Анжела К***
    Відгук від покупця. Продавець: Expert Mall

Дуже погано прикріплені деталі , дитина відірвала з першого разу , шуруп і деревʼяна деталь залишилась в руці , не рекомендую.

Анжела, доброго дня!
      Дякуємо за відгук. Шкода, що з іграшкою трапилась неприємність. Дітки дуже сильні, тому памʼятайте правила безпеки - не залишайте без нагляду дорослих.
      Як компенсацію пропонуємо звернутись до менеджера, за дуже приємною знижкою на наступну іграшку.
      Гарного дня! Звертайтесь до нас ще наступного разу!

• Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Expert Mall

Товар отримали швидко, упаковано дуже добре
    Менеджер по приймав замовлення- зайка❤️
    Сервіс на висоті
    Будемо замовляти товар у вас ще

• Продавець  Expert Mall

Юлія, дякуємо Вам за високу оцінку! Нам приємно знати, що Ви задоволені вибором нашого магазину та якісними товарами. Ми стараємось радувати наших покупців відмінним сервісом та оперативною відправкою замовлень. Звертайтесь до нас ще наступного разу!
      Бережіть себе та будьте здорові!

• Павло С***

Дуже класний куб;)

• Продавець  Expert Mall

Павло, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!