- Рубцов Я***Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Білий. Розмір: L
Жахливо! Порвалися при першому ж виході на вулицю... Якість відсутня.
- Продавець Klever
Добрий день. Приносимо наші вибачення за незручності. Бахіли виготовлені з м'якого силікону і не призначені для пересування по твердій кам'янистій місцевості.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Білий. Розмір: M
Чудова річ! Все було в наявності. Відправили швидко.
- Переваги:
- Тримають сухість
- Продавець Klever
Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Білий. Розмір: S
Товар не соответствует описанию, пришли маленькие видно что на ногу не налезут. Очень расстоились.
- Переваги:
- Недоліки:
- Весь товар!
- Продавець Klever
Добрий день. При замовленні товару потрібно орієнтуватись на довжину підошви вашого взуття. Якщо ви не впевнені в обраному розмірі, менеджер при підтвердженні замовлення замінює розмір бахіл, щоб вони вам ідеально підійшли. Якщо ви помилились з розміром, але зберегли товарний вигляд ви можете замінити бахіли на ті, які вам потрібно.
- Анатолій В***Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Білий. Розмір: M
Дуже виручали в слякоть та ливні. Компактні, зручні, високі, гарно виглядають на кросівках. Дуже рятують від бруду: глини, землі, тощо...
Хотілося б міцнішу (або товщу) підошву, захищену від проколів камінцями, через котрі почали пропускати воду.- Переваги:
- Компактні, стильні, зручні. Мають привабливий вигляд. Захищають взуття від бруду і перші рази - від промокання
- Недоліки:
- Для гладкого покриття, без дрібних камінців. Після третього використання стали пропускати воду ч/з мікропроколи в підошві.
- Продавець Klever
Дякуємо за відгук! Щиро дякуємо, що поділилися враженнями та своїм досвідом.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Білий. Розмір: S
Заказ віправили швидко. Придбала бахіли в двох місцях. Нажаль ці виявилися дуже поганої якості-порвалися відразу. Ті,що замовляла в іншому- виявились міцнішими.
- Светлана А***
А де купували другу пару?
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Білий. Розмір: M
Бахилы из силикона просто отличные! Для летних дождей самое то!
- Переваги:
- Удобность взять всюду с собой
- Продавець Klever
Дякуємо за ваш відгук і замовлення!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Білий. Розмір: L
Порвались сразу. Одевал аккуратно.
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
- Продавець Klever
Доброго дня. Приносимо наші вибачення за незручності. Вся інформація Вам буде вислана особистим повідомленням в кабінеті Розетка