- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Минок
Вроде все норм, но маркировка стирается с бутылки. Третье фото.
На серьезных фабриках она наносится лазером и на всегда. Четвертое фото с витаминов для примера.
Надеюсь продавец опровергнет мои "домыслы".
Не буду пока рейтинг товару портить.
Спасибо.- Переваги:
- Мало спирта
Тест с отбеливателем проходит - Недоліки:
- Маркировка стирается
- Продавець Минок
Андрію, дякуємо за зворотний зв’язок
Даний і продукт належить до базової лінійки, де пріоритетом є якість та ефективність формули, а не преміальні характеристики упаковки. У таких лінійках використовуються стандартні методи нанесення маркування та дизайну, і не застосовуються додаткові технології на кшталт лазерного нанесення чи спеціальних стійких покриттів, які не є обов’язковими вимогами для цього сегмента продукції.
Якщо для вас важлива преміальна упаковка, можемо запропонувати альтернативні продукти з інших лінійок/брендів преміального сегмента з іншим ціновим рівнем.
Ваш Minok - Андрій
Дивна відповідь.
До чого тут преміум пакування. На фото прикладі вітаміни за 500 грн. Зовсім не преміум.
Ладно, тут хоч якесь наненсення на пляшці є. Це вже рівень. На Кіркленді взагалі тільки на наліпці, що можна на принтері друкувати.
Забув ще сказати, що під кришкою була пломбочка. Це теж норм. - Продавець Минок
Андрію, дякуємо за уточнення та ваш детальний відгук.
Сподіваємося, у подальшому продукт буде зручнішим у використанні.
Гарного дня, бережіть себе.
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Минок
Дуже сподобався засіб, буду купувати його й надалі.
- Переваги:
- Якість і мінімальна кількість алкоголю у складі. Видно, що флакон новий і запечатаний зсередини.
- Недоліки:
- Продавець Минок
Артем, дякуємо за позитивний відгук. Нам дуже приємно, що засіб вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням і будемо раді бачити вас знову. Бережіть себе і здоров’я вашому волоссю.
Ваш Minok
- Аліна Г***Відгук від покупця. Продавець: Минок
Замовляю не вперше, дякую за швидку доставку та якість
- Продавець Минок
Аліна, дякуємо за позитивний відгук.
Здоров’я Вам та краси Вашому волоссю.
Ваш Minok
- Алина Г***Відгук від покупця. Продавець: Минок
Рекомендую сервіс для купівлі препарату, ,неодмінно ще звернусь до продавця
- Переваги:
- швидка доставка, чудовий препарат який допомагає зупинити випадіння волосся
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець Минок
Аліна, дякуємо за позитивний відгук. Завжди раді допомогти. Здоров’я Вам та краси Вашому волоссю.