Відгуки покупців про Сумка жіноча повсякденна MADORU для міста та подорожі, червона

Оцінка користувачів 5/5
  • Наталья Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Червоний

Сумочка зручна, багато відділень, колір відповідає такому як на фото. Сподобались ручки, не тонкі, зручно носити в руці.

• Ла
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Червоний

Як на мене,ця сумка чудова,колір насправді вишневий,виглядає якісною,і насправді вона дуже вмістка!

Переваги:
    Якість та гарний зовнішній вигляд
  • Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Червоний

Сумка точно така, як у проморолику тут. Насичено червона, легка, міцно прошита, з підкладкою. Не пошкодувала, що взяла. Виявилася трохи меншою, ніж очікувала, але так сподобалося навіть більше. Влазить усе, що зазвичай ношу з собою: документи, косметичка, телефон, ключі та інші дрібниці. Не подобається лише ремінець до сумки. Такі зараз ідуть майже до всіх сумок. Вони широкі і слизькі, зісковзують з плеча. Але ремінець мені непотрібен, тому й оцінку не занизила.

P.S. дякую продавцю за маленький подарунок, дуже приємно

Переваги:
    Зручна, легка, міцна, якісна підкладка і фурнітура, багато відділень, красивий колір
    Недоліки:
    Слизький ремінець, який іде в комплекті до сумки.
    • Продавець  E-Style

Дякуємо за відгук. Всі наші сумки тут посилання

• Тетяна Є***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Колір: Червоний

Сумка из ткани,отделка-кожзам.,красивая,удобная.размер-в длину-30см,высота-18см,10см-обьем.Вместительная,масса карманчиков,фурнитура и замки красивые

Переваги:
    В сумке-6 карманчиков и плюс на боковинках сумки-еще 2.Пошито все очень аккуратно.Не дорого.
    Недоліки:
    Не написан точный размер,я хотела по-больше.
    • Продавець  E-Style

Дякуємо за відгук. Розмір уточнює менеджер. Всі наші сумки тут посилання

• Юлия Д***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Дуже приємний колір, вишневий. Сумка краща ніж очікувала за таку ціну.

Переваги:
    Приємний колір
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Продавець  E-Style

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: посилання

• Лилия Б***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

сумка дуже гарна, зручна, якісна фурнітура.

• Відповідність вказаним розмірам

Відповідає