- AI аналіз відгуків51 відгук: Позитивний: 85%, нейтральний: 12%, негативний: 3%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Дяжур О***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Добре працює та гучний дзвінок
- Ілдіко Б***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Таймер відповідає опису, зручний у користуванні
- Ганна Ш***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Отримала таймер, зручний, дуже задоволена. Рекомендую.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Дуже задоволений супер глодинрик на кухню.
- кабина н***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Таймер добре працює,простий,
- Игорь Ш***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Все ок,получилось выставить время в 24 часовом формате.
- Игорь Ш***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Не переводится в 24 часовой режим.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не соответсвует характеристикам.
- Продавець AxaTrend
Вітаємо Ігор. Таймер переводиться 24 режим одноразовим натисканням клавіші (H1) в режимі "годинник". Інструкцію з перекладом українською мовою відправили Вам разом з замовленням. Якщо Вам потрібна додаткова консультація, напишіть будь ласка, ми обовʼязково зв'яжемося з Вами. Дякуємо.
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Очень хороший и удобный таймер.
- Переваги:
- Цифры крупные, легко управляется.
- Недоліки:
- Заявлена функция тона клавиш, но её нет. И сигнал не особо приятный.
- Сергій Д***
Извиняюсь, есть функция тона клавиш.
- Анжеліка С***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Отличный таймер,незаменимая вещь на кухне. Очень удобно, что есть ещё и часы. Цифры крупные, видно из дали хорошо время. В целом таймером довольна, спасибо продавцу и Розетке.
- Переваги:
- Стильный, удобный, крупные цифры, теперь готовить по времени не составит никаких проблем.
- Недоліки:
- Пока не выявила
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Великі цифри добре видно з відстані. Тактильний – приємно тримати в руках. Дуже просто користуватися. Є три режими: годинник, таймер та секундомір. Таймер реально класний.
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Дуже зручна річ. Мені сподобалась як якість так і функціонал.
- Переваги:
- Є все що треба під мої потреби
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Гарний таймер, не знайшов настройки на 24год.
- Переваги:
- Все влаштовує
- Игорь Ш***
Я тоже не нашел.....
- Продавець AxaTrend
Вітаємо Володимир. Таймер переводиться 24 режим одноразовим натисканням клавіші (H1) в режимі "годинник". Інструкцію з перекладом українською мовою відправили Вам разом з замовленням. Якщо Вам потрібна додаткова консультація, напишіть будь ласка, ми обовʼязково зв'яжемося з Вами. Дякуємо.
- Ирина Я***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Таймер имеет два автономных режима (в предыдущем было три. Если одновременно готовят несколько блюд, очень удобно). Цифры крупные, внешний вид приятный, но я хоть убей не могу найти какой комбинацией коротких/длинных нажатий отрегулировать время с 12-ти на 24-часовой формат. Главный минус - цифры контрастные только если смотреть на таймер сверху вниз, если на уровне глаз прикрепить на холодильник, да и под любым другим углом - всё бледнеет на дисплее. Продавец уверял, что это абсолютно нормально, но мне кажется всё-таки, что это далеко от нормы. Пользуемся уже как есть.
- Продавець AxaTrend
Вітаємо Ірина. Таймер переводиться 24 режим одноразовим натисканням клавіші (H1) в режимі "годинник". Інструкцію з перекладом українською мовою відправили Вам разом з замовленням. Якщо Вам потрібна додаткова консультація, напишіть будь ласка, ми обовʼязково зв'яжемося з Вами. Дякуємо.
- Игорь Ш***
Такая же фигня....
- Ирина Я***
Спасибо за совет, всё получилось!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Класний таймер. Найголовніше, що можна регулювати гучність. Є гучний режим, тихий і беззвучний. Це супер зручно коли хтось спить. Магніт тримає добре на холодильнику. Великі цифри, все видно. Дуже задоволений, що не пищить на всю квартиру коли не треба.
- Переваги:
- Регулювання гучності, беззвучний режим, великі цифри
- Алла З***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Шукав саме такий, щоб був 2-в-1: і годинник, і таймер. Він постійно показує час, а коли треба – вмикаю зворотний відлік. Ще плюс, що можна ставити час аж до 99 годин, а не 60 хвилин, як у багатьох. Корисна річ на кухні.
- Переваги:
- Годинник + Таймер
- Лев З***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Удобный таймер, магнит крепко держит, звук не напрягает.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Таймер по функціоналу найкращій з китайських на ринку, тому що є непоганою реплікою професійного таймеру відомого європейського бренду.
Але, звук сигналу настільки непрємний, що я не використовую його. Я можу і перетерпіти, але кіт - ні. Ві просто лякається. Ще хід кнопок не дуже плавний, кнопки риплять - це просто трохи неприємно.
Якби в мене не було кота, то купувати такий таймер можна, але тільки не за ціною оригіналу.- Переваги:
- Найкраший функціонал
- Недоліки:
- Неприємний звук сигналу (кіт лякається)
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Дуже класний таймер, перевершив всі очікування
- Переваги:
- Багато функцій
Хороша якість
Потужний магній
Ергономічний - Недоліки:
- Не виявлені
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Гарний часовий помічник і не тільки для кухні. Користуватися швидше ніж на телефоні. На кухні постійно під рукою. Гідна заміна старому механічному таймеру.
- Переваги:
- Зручно встановлювати час для зворотного відліку. Великий діапазон налаштувань часу (до 100 годин). Поєднання таймера з годинником. Екран, який не витрачає багато енергії. Охайний вигляд та гарна якість корпусу.
- Недоліки:
- Іноді не вистачає можливості поступово зменшувати час при налаштуванні. Якщо перетнув заплановану часову межу, то потрібно робити додаткове коло.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Все добре, з ним на багато зручніше готувати складні страви
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
в механічному часто слабшає пружина і він перестає спрацьовувати, у цьому таких недоліків немає
- Переваги:
- Зручний таймер
- Недоліки:
- не знайшов
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Працює. І як годинник і як таймер. Аккуратний та симпатичний.
- Переваги:
- Має як зворотній відлік так і прямий відлік.
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Чудовий таймер, все гарно видно і легко в управлінні
- Переваги:
- На магніті, великі цифри, є підставка, можна прикріпити брелок чи його кудись повісити
- Недоліки:
- Немає будильника як зазвичай ми звикли, є тільки таймер
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Гарний таймер-годинник. Замовлення надійшло вчасно. Раджу и товар і продавця.
- Переваги:
- Простий, зручний.
- Недоліки:
- Не знайшла
- РусланВідгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Зручний таймер/годинник. Вставив батарейки, причепив до холодильника і користуюсь.
- Переваги:
- Простий у використанні.
Можна поставити, підвісити або примагнітити до чогось. - Недоліки:
- Не знайшов
- СергійВідгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Отличный таймер. Удобный, никаких лишних функций. Часы, таймер, секундомер.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Все Ок. Товар відповідає опису.
- Переваги:
- Є все необхідне як для годинника та таймера зворотнього відліку.
- Альона Ф***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
хороший таймер!
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Класна річ, якість хороша.
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Все супер. Працює чітко.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Виглядає класно, а працює так собі.
- Переваги:
- Вигляд.
- Недоліки:
- Кнопки не з плавним ходом як очікується, а як дешевий перемикач. Клацає, що чутно на всю квартиру. Якщо увімкнений звук, то від дрібезжить, зазвичай так коли дешевий або просто неякісний динамік
- Продавець AxaTrend
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що ви залишилися не повністю задоволені товаром. З досвіду багатьох наших покупців можемо зазначити, що хід клавіш є достатньо зручним під час щоденного використання, а конструкція продумана для безпомилкового встановлення відліку часу.
- Владислава П***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Дуже зручний, хороший таймер
- Людмила Є***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Якісний, є таймер, секундомір, годинник. Можна ставити, кріпити на магніт і підвішувати.
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Є всі функції, які потрібно я залишився задоволений) класно, що є магніт і можна на стіл поставити, функція кастомного таймера теж супер.
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend
все працює чудово
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: AxaTrend
Гарний годинник з великими цифрами. Продавець клієнтоорієнтшваний! Сам зателефонував і запитав чи сподобалось, чи є запитання та інш. Взяла ще один такий же самий годинник для іншої кімнати.
- Недоліки:
- Не знайшла.