Відгуки покупців про Таймер кухонний електронний для кухні годинник на кухню настільний цифровий секундомір часу таймери з магнітом та звуковим сигналом Axacam YGH5249

Оцінка користувачів 4.86/5
  • AI аналіз відгуків
    51 відгук:  Позитивний: 85%, нейтральний: 12%, негативний: 3%
    На основі 51 відгуку покупці в основному залишились дуже задоволені таймером. Користувачі хвалять його універсальність, зручність використання, функціональність, можливість кріплення на магніт і великі чіткі цифри. Серед плюсів — гнучке налаштування звуку, великий запас часу для відліку, зручний інтерфейс і якісна збірка. Є декілька нарікань щодо звуку сигналу (деякі знаходять його неприємним або «жорстким») та плавності кнопок. В цілому продукт отримав дуже позитивні оцінки з незначними зауваженнями.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дяжур О***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Добре працює та гучний дзвінок

• Ілдіко Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Таймер відповідає опису, зручний у користуванні

• Ганна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Отримала таймер, зручний, дуже задоволена. Рекомендую.

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Дуже задоволений супер глодинрик на кухню.

• кабина н***

Таймер добре працює,простий,

Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Все ок,получилось выставить время в 24 часовом формате.

Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Не переводится в 24 часовой режим.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не соответсвует характеристикам.
    • Продавець  AxaTrend

Вітаємо Ігор. Таймер переводиться 24 режим одноразовим натисканням клавіші (H1) в режимі "годинник". Інструкцію з перекладом українською мовою відправили Вам разом з замовленням. Якщо Вам потрібна додаткова консультація, напишіть будь ласка, ми обовʼязково зв'яжемося з Вами. Дякуємо.

• Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Очень хороший и удобный таймер.

Переваги:
    Цифры крупные, легко управляется.
    Недоліки:
    Заявлена функция тона клавиш, но её нет. И сигнал не особо приятный.
    • Сергій Д***

Извиняюсь, есть функция тона клавиш.

• Анжеліка С***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Отличный таймер,незаменимая вещь на кухне. Очень удобно, что есть ещё и часы. Цифры крупные, видно из дали хорошо время. В целом таймером довольна, спасибо продавцу и Розетке.

Переваги:
    Стильный, удобный, крупные цифры, теперь готовить по времени не составит никаких проблем.
    Недоліки:
    Пока не выявила
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Великі цифри добре видно з відстані. Тактильний – приємно тримати в руках. Дуже просто користуватися. Є три режими: годинник, таймер та секундомір. Таймер реально класний.

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Дуже зручна річ. Мені сподобалась як якість так і функціонал.

Переваги:
    Є все що треба під мої потреби
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Гарний таймер, не знайшов настройки на 24год.

Переваги:
    Все влаштовує

Я тоже не нашел.....

• Продавець  AxaTrend

Вітаємо Володимир. Таймер переводиться 24 режим одноразовим натисканням клавіші (H1) в режимі "годинник". Інструкцію з перекладом українською мовою відправили Вам разом з замовленням. Якщо Вам потрібна додаткова консультація, напишіть будь ласка, ми обовʼязково зв'яжемося з Вами. Дякуємо.

• Ирина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Таймер имеет два автономных режима (в предыдущем было три. Если одновременно готовят несколько блюд, очень удобно). Цифры крупные, внешний вид приятный, но я хоть убей не могу найти какой комбинацией коротких/длинных нажатий отрегулировать время с 12-ти на 24-часовой формат. Главный минус - цифры контрастные только если смотреть на таймер сверху вниз, если на уровне глаз прикрепить на холодильник, да и под любым другим углом - всё бледнеет на дисплее. Продавец уверял, что это абсолютно нормально, но мне кажется всё-таки, что это далеко от нормы. Пользуемся уже как есть.

• Продавець  AxaTrend

Вітаємо Ірина. Таймер переводиться 24 режим одноразовим натисканням клавіші (H1) в режимі "годинник". Інструкцію з перекладом українською мовою відправили Вам разом з замовленням. Якщо Вам потрібна додаткова консультація, напишіть будь ласка, ми обовʼязково зв'яжемося з Вами. Дякуємо.

Такая же фигня....

• Ирина Я***

Спасибо за совет, всё получилось!

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Класний таймер. Найголовніше, що можна регулювати гучність. Є гучний режим, тихий і беззвучний. Це супер зручно коли хтось спить. Магніт тримає добре на холодильнику. Великі цифри, все видно. Дуже задоволений, що не пищить на всю квартиру коли не треба.

Переваги:
    Регулювання гучності, беззвучний режим, великі цифри
  • Алла З***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Шукав саме такий, щоб був 2-в-1: і годинник, і таймер. Він постійно показує час, а коли треба – вмикаю зворотний відлік. Ще плюс, що можна ставити час аж до 99 годин, а не 60 хвилин, як у багатьох. Корисна річ на кухні.

Переваги:
    Годинник + Таймер
  • Лев З***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Удобный таймер, магнит крепко держит, звук не напрягает.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Таймер по функціоналу найкращій з китайських на ринку, тому що є непоганою реплікою професійного таймеру відомого європейського бренду.
    Але, звук сигналу настільки непрємний, що я не використовую його. Я можу і перетерпіти, але кіт - ні. Ві просто лякається. Ще хід кнопок не дуже плавний, кнопки риплять - це просто трохи неприємно.
    Якби в мене не було кота, то купувати такий таймер можна, але тільки не за ціною оригіналу.

Переваги:
    Найкраший функціонал
    Недоліки:
    Неприємний звук сигналу (кіт лякається)
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Дуже класний таймер, перевершив всі очікування

Переваги:
    Багато функцій
    Хороша якість
    Потужний магній
    Ергономічний
    Недоліки:
    Не виявлені
  • Ігор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Гарний часовий помічник і не тільки для кухні. Користуватися швидше ніж на телефоні. На кухні постійно під рукою. Гідна заміна старому механічному таймеру.

Переваги:
    Зручно встановлювати час для зворотного відліку. Великий діапазон налаштувань часу (до 100 годин). Поєднання таймера з годинником. Екран, який не витрачає багато енергії. Охайний вигляд та гарна якість корпусу.
    Недоліки:
    Іноді не вистачає можливості поступово зменшувати час при налаштуванні. Якщо перетнув заплановану часову межу, то потрібно робити додаткове коло.
  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Все добре, з ним на багато зручніше готувати складні страви

• Вячеслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

в механічному часто слабшає пружина і він перестає спрацьовувати, у цьому таких недоліків немає

Переваги:
    Зручний таймер
    Недоліки:
    не знайшов
  • Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Працює. І як годинник і як таймер. Аккуратний та симпатичний.

Переваги:
    Має як зворотній відлік так і прямий відлік.
  • Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Чудовий таймер, все гарно видно і легко в управлінні

Переваги:
    На магніті, великі цифри, є підставка, можна прикріпити брелок чи його кудись повісити
    Недоліки:
    Немає будильника як зазвичай ми звикли, є тільки таймер
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Гарний таймер-годинник. Замовлення надійшло вчасно. Раджу и товар і продавця.

Переваги:
    Простий, зручний.
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Зручний таймер/годинник. Вставив батарейки, причепив до холодильника і користуюсь.

Переваги:
    Простий у використанні.
    Можна поставити, підвісити або примагнітити до чогось.
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Отличный таймер. Удобный, никаких лишних функций. Часы, таймер, секундомер.

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Все Ок. Товар відповідає опису.

Переваги:
    Є все необхідне як для годинника та таймера зворотнього відліку.
  • Альона Ф***

хороший таймер!

• Євген С***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Класна річ, якість хороша.

• Тарас М***

Все супер. Працює чітко.

• Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Виглядає класно, а працює так собі.

Переваги:
    Вигляд.
    Недоліки:
    Кнопки не з плавним ходом як очікується, а як дешевий перемикач. Клацає, що чутно на всю квартиру. Якщо увімкнений звук, то від дрібезжить, зазвичай так коли дешевий або просто неякісний динамік
    • Продавець  AxaTrend

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що ви залишилися не повністю задоволені товаром. З досвіду багатьох наших покупців можемо зазначити, що хід клавіш є достатньо зручним під час щоденного використання, а конструкція продумана для безпомилкового встановлення відліку часу.

• Владислава П***

Дуже зручний, хороший таймер

• Людмила Є***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Якісний, є таймер, секундомір, годинник. Можна ставити, кріпити на магніт і підвішувати.

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Є всі функції, які потрібно я залишився задоволений) класно, що є магніт і можна на стіл поставити, функція кастомного таймера теж супер.

• Марина Б***

все працює чудово

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: AxaTrend

Гарний годинник з великими цифрами. Продавець клієнтоорієнтшваний! Сам зателефонував і запитав чи сподобалось, чи є запитання та інш. Взяла ще один такий же самий годинник для іншої кімнати.

Недоліки:
    Не знайшла.