Відгуки покупців про Спортивний костюм Код ФЛ- 3671, фісташка, розмір 60-62

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Відгуки про товар продавця Умная Хозяйка
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Умная Хозяйка. Розмір: 50. Колір: Шоколадний

Не рекомендую цей магазин!!! 26.11 – зробила замовлення і оплату. Протягом кількох днів не отримала жодної інформації 28.11 – написала магазину, запитуючи, коли буде відправлення товару. Відповіді не отримала. 29.11 – звернулася до підтримки, що хочу скасувати його через затримки. Підтримка повідомила, що питання передано магазину, і що магазин працює з пн. по пт. що зі мною мають зв’язатися в понеділок. 29.11 (через кілька годин після звернення до підтримки) – магазин надіслав відповідь, що доставка товару може зайняти 1-5 днів, і надіслали номер посилки, начебто товар вже відправлений новою поштою. Відповіла, що скасовую замовлення і чекаю на повернення коштів. Проте більше не отримала жодної відповіді від магазину. 30.11 – товар таки надійшов. На вигляд костюм виглядає прийнятно, але сподіваюся, що він витримає хоча б один сезон. Проте, враховуючи, як довго я чекала на товар і як неохоче магазин реагував на запити, не ризикувала повернення проводити бо це була ще та епопея нервів(

• Продавець  Умная Хозяйка

Умови оплати та доставки вказані на сайті і ні від кого не приховуються.

Термін відправки 1-5 днів.

• Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Умная Хозяйка. Розмір: 62. Колір: Яскравий синій

Прислали швидко, якість хороша, пошито акуратно, розмір підійшов, відповідає заявленому. Гарна ціна. Продавця рекомендую

Переваги:
    Цвна-якість, швидко за півтори доби прислали.
  • Елисеев В***
    Відгук від покупця. Продавець: Умная Хозяйка. Розмір: 50. Колір: Яскравий синій

Все по розміру. Добра фурнітура та тканина

Переваги:
    Все добре зроблено
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: RubsShop. Розмір: 62. Колір: Темний синій

Досить теплий, брюки досить швидко почали кошлататися

Переваги:
    Недоліки:
    Швидко кошлататься
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: RubsShop. Розмір: 62. Колір: Темний синій

Доставка у вказаний термін, костюм гарний,досить теплий,як буде після прання та носки ще не зрозуміло

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: LTONstyle. Розмір: 50. Колір: Марсала
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Костюм дуже сподобався. Розмір 48\50 ідеально підходить на розмір 48. Костюм теплий та дуже гарний колір марсалу. Відправка була у зазначені строки за мінімальною передоплатою, решта оплати за фактом, ціна відповідає. Продавець відповідає швидко та дуже ввічливий. Даний магазин рекомендую і дякую за гарний настрій.

• Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Продавець  LTONstyle

Дякуємо вам за замовлення і за залишений відгук.